Cum se calculeaza ascendentul in Pesti

Share

„Cum se calculeaza ascendentul in Pesti?” si „de ce este important sa cunoastem acest element din diagrama noastra astrala?”, sunt doua intrebari la care ne-am propus sa gasim raspunsul in acest articol. Se spune ca ascendentul este masca pe care o purtam cu totii, fara sa fim constienti, in momentul in care facem cunostinta cu cineva.

ascendentul in Pesti

Este important sa stim cum se calculeaza ascendentul in Pesti tocmai pentru a putea afla ce trasaturi s-au transmis, sau nu, de la zodia Pesti. Modul in care ne percep ceilalti este determinat de ascendent. Deci, cunoasterea ascendentului reprezinta o metoda prin care ne putem afla parti din propriile personalitati, pe care nu le aflasem inca.

Metoda pentru calcularea ascendentului in Pesti

Zodia ta se bazeaza pe pozitia soarelui in momentul nasterii, care este denumit, in mod obisnuit, „semn de soare.” Un alt aspect la fel de important pe diagrama astrologica este  „semnul in crestere” (sau ascendentul), care este, in general, reflectat in modul in care te percep ceilalti. Cum se calculeaza ascendentul in Pesti? In primul rand, avem nevoie de data nasterii insa elementul cel mai important in determinarea ascendentului este ora exacta la care ne-am nascut.

Ascendentul in Pesti

•    Spre deosebire de persoanele nascute sub semnul zodiacal Pesti, oamenii care au ascendent in Pesti sunt deosebit de sensibili si emotivi. Acestia sunt vulnerabili si vor fi dominati mereu de personalitati pline de energie.
•    Totodata, nativii cu ascendent in Pesti se pot plia pe diferite personalitati si vor arata celorlalti ceea ce vor ei sa vada. Pentru ei este usor sa treaca de la o stare la alta, de la o personalitate la alta. Se poate intampla sa se piarda pe ei insisi in tot acest joc ce traduce, de fapt, o frica de a se lasa cunoscuti.
•    Persoanele cu ascendent in Pesti au un dar deosebit, si anume imaginatia debordanta. De cele mai multe ori ii vom gasi scriind poezii. Sunt artistii zodiacului, iar oamenii cu ascendent in Pesti au un potential creator.
•    In ceea ce priveste relatiile de dragoste, oamenii cu ascendent in Pesti se dovedesc a fi extrem de timizi. Se poate intampla ca cei din jur sa profite de bunatatea si sensibilitatea acestora. Partenerul perfect pentru un nativ cu ascendent in Pesti este acela care nu prezinta interese ascunse si puternice pentru partea materiala a vietii.
•    Persoanele cu ascendent in Pesti nu au incredere in propriile forte, tocmai din cauza ca se vor considera mereu vinovate atunci cand cineva le va rani.

Sfat!
Nativii cu ascendent in Pesti ar trebui sa caute sa se dezvaluie doar in fata acelor persoane care le-au dovedit loialitatea. Cu toate ca este greu, gandirea rationala trebuie oarecum sa devina prioritate pentru acesti oameni cu ascendent in Pesti.

In concluzie, avem in discutie persoane timide, oameni pe care ai vrea sa ii ai alaturi tocmai datorita potentialului de care dau dovada. Se poate intampla, de asemenea, ca un nativ cu ascendent in Pesti sa se sperie si sa plece in momentul in care are in fata o situatie importanta, un raspuns de dat. Acestia nu trebuie sa fie judecati, caci, asa sunt ei, doar pleaca…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news