HomeHoroscopAscendent zodii Cum se calculeaza ascendentul in Sagetator

Cum se calculeaza ascendentul in Sagetator

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/ascendentul-in-Sagetator.jpg

Cum se calculeaza ascendentul in Sagetator si care sunt trasaturile pe care o persoana le imprumuta de la aceasta zodie, sunt doua intrebari importante prin care nativii pot ajunge sa se cunoasca in profunzime. Astrologii considera ca ascendentul este masca pe care o purtam cu totii, fara sa stim insa in momentul in care ne intalnim cu cineva pentru prima oara. Felul in care ne percep altii este determinat de ascendent.ascendentul in Sagetator

Vom explica, in continuare, cum se calculeaza ascendentul in Sagetator si vom arata ce diferente apar in functie de acesta. Pentru ca stim cu totii cat de mult isi poate lasa amprenta ascendentul asupra zodiei noastre, am pregatit un articol in care am cuprins anumite caracteristici ale persoanelor nascute cu ascendent in Sagetator.

Cum afli daca ai ascendentul in Sagetator?

De exemplu, se poate intampla ca doua persoane sa fie nascute in aceeasi data. Se observa anumite caracteristici asemanatoare insa si mari diferente. Care sa fie explicatia? Ascendentul. Avem nevoie de ora exacta, pe langa data nasterii. In acest fel, am vazut cum se calculeaza ascendentul in Sagetator.

Personalitatea nativilor cu ascendentul in Sagetator

•    O continua lupta, un intreg univers de provocari ii asteapta pe nativii cu ascendent in Sagetator. Insa, toate aceste lupte se vor da cu propria persoana. Aceste persoane, spre deosebire de nativii sub semnul zodiacal al Sagetatorului, se vor antrena mereu in discutii intense cu sinele. De ce? Persoanele cu ascendent in Sagetator isi vor dori mereu sa se autodepaseasca si sa ajunga la cea mai buna varianta a lor.
•    Nativi increzatori in fortele proprii, acestia se vor perfectiona mereu la locul de munca si vor deveni invincibili in domeniu lor. De asemenea, trebuie sa precizam ca acesti oameni cu ascendent in Sagetator sunt capabili sa ii adune pe ceilalti in jurul lor si sa ii motiveze.
•    De cele mai multe ori, persoanele nascute cu ascendentul in Sagetator se dovedesc a fi extrem de echilibrate, dar, in situatii de maxima tensiune, acestea vor alege fara a sta sa se gandeasca si se poate intampla ca aceasta rapiditate in alegeri sa nu fie atat de benefica.
•    In ceea ce priveste relatiile de dragoste, nativul cu ascendent in Sagetator va cauta mereu un partener spontan cu care sa isi poata anima fiecare zi. Pentru acesti nativi, sexul este extrem de important si partenerul ales trebuie sa fie pregatit pentru cele mai ciudate fantezii.
•    Antrenat mereu intr-o lupta cu propria persoana, nativul cu ascendent in Sagetator face din asta un mod de a trai. In momentul in care aceste persoane nu vor mai fi antrenate in asemenea activitati, isi pot pierde increderea in propria persoana si pot ajunge la depresii.

Sfat!
Persoanele cu ascendent in Sagetator ar trebui din cand in cand sa se opreasca din aceasta fuga catre cea mai frumoasa varianta a propriei persoane. Uneori, viata reprezinta relaxare si ar trebui sa ia lucrurile mai usor.

Din punctul de vedere al sanatatii, nativii cu ascendent in Sagetator ar trebui sa isi protejeze zona cervicala, intrucat s-a dovedit ca acestia au avut probleme mai mereu cu migrenele…

In concluzie, ascendentul in Sagetator este puternic si ofera o determinare debordanta. Un om pe care ai vrea sa il ai alaturi intr-o afacere. Din cate am vazut, este important sa stim cum se calculeaza ascendentul in Sagetator.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed