HomeHoroscopAscendent zodii Cum se calculeaza ascendentul in Fecioara

Cum se calculeaza ascendentul in Fecioara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
ascendentul-in-Fecioara in Ascendent zodii

Cum se calculeaza ascendentul in Fecioara si care sunt trasaturile transmise de la zodia Fecioara, vom vedea impreuna in continuare. Astrologii considera ca acest ascendent este, de fapt, o masca pe care o purtam cu totii fara sa stim. Ce inseamna aceasta masca si de ce o avem? Felul in care ne percep cei din jur la prima vedere este determinat de ascendent.

ascendentul in Fecioara

Pentru a sti cum se calculeaza ascendentul in Fecioara, trebuie sa avem in vedere cateva elemente definitorii.

Cum afli daca ai ascendentul in zodia Fecioara?

Spuneam mai sus, pentru a sti cum se calculeaza ascendentul in Fecioara avem nevoie de cateva elemente-cheie. Care ar fi acestea? In primul rand, trebuie sa cunoastem data nasterii, iar elementul cel mai important in determinarea ascendentului este ora exacta.

Personalitatea Ascendentului in Fecioara

•    Nativul cu ascendent in Fecioara va fi urmarit intreaga viata de obsesia detaliului. In fiecare secunda va cauta sa descopere ce se ascunde in spatele fiecarei enigme. Totodata, acest acescendent ofera nativilor tehnica persuasiunii si a comunicarii. Vor fi persoane extrem de deschise, cu pofta de viata.
•    Spre deosebire de nativii nascuti sub semnul zodiacal al Fecioarei, persoanele cu ascendent in Fecioara, se vor dovedi a fi oameni curajosi care nu se opresc pentru nimic in lume in lupta catre atingerea unui obiectiv propus.
•    Spiritul critic este insa mult prea dezvoltat la acesti nativi cu ascendent in Fecioara si, de cele mai multe ori, vor pierde anumite persoane, prieteni, tocmai din cauza acestui fel critic de a vedea lumea.
•    Persoanele cu ascendent in Fecioara au incredere in ele insele pana in momentul in care sunt criticate. Daca munca lor nu este apreciata, aceste persoane vor incepe sa isi puna intrebari existentiale.
•    Intr-o relatie de iubire, nativul cu ascendent in Fecioara poate deveni extrem de gelos si pisalog. El iubeste cu toata inima insa nu isi poate controla posesivitatea. In relatiile de prietenie, nativul cu ascendent in Fecioara se dovedeste a fi un amic loial si atasat de cei care ii inspira incredere.

Sfat!
Persoanele cu ascendent in Fecioara ar trebui sa isi controleze posesivitatea si sa fie sigure de faptul ca, daca cineva a ales ca ei sa faca parte din viata lor, atunci locul acela este cu siguranta al lor.

Din punct de vedere al sanatatii, nativii cu ascendent in Fecioara trebuie sa isi pazeasca sistemul osos, care poate fi afectat usor…

In concluzie, persoanele nascute cu ascendentul in Fecioara sunt oameni dedicati si frumosi. Un defect mare ar fi, dupa cum am precizat mai sus, posesivitatea excesiva. Lasand la o parte acest aspect, putem spune ca cei cu ascendent in Fecioara sunt loiali si sinceri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed