HomeHoroscopAscendent zodii Cum se calculeaza ascendentul in Capricorn

Cum se calculeaza ascendentul in Capricorn

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/ascendentul-in-Capricorn.jpg

Cum se calculeaza ascendentul in Capricorn? Ce influenta are ascendentul asupra unei persoane? Care sunt trasaturile pe care aceasta zodie le transmite prin ascendent? Sunt doar cateva intrebari la care incercam sa aducem raspunsul potrivit in acest articol.

 ascendentul in Capricorn

Este important sa cunoastem cum se calculeaza ascendentul in Capricorn, tocmai pentru ca acesta isi lasa in mod inedit amprenta asupra personalitatii noastre. Astrologii considera ca ascendentul este masca pe care o purtam cu totii, fara sa stim insa in momentul in care ne intalnim pentru prima oara cu cineva, modul in care ne vad ceilalti este determinat de prezenta acestui ascendent.

Calcularea ascendentului in Capricorn

Astrologii au observat ca exista anumite trasaturi care diferentiaza oameni nascuti in acelasi semn zodiacal. Astfel s-a dovedit ca diferenta rezulta din ascendent. Ascendentul in Capricorn, ca si in cazul celorlalti ascendenti, se calculeaza in acelasi mod. Avem nevoie de data de nastere si sa nu uitam de elementul cel mai important, si anume ora exacta!

In continuare, vom vedea anumite trasaturi pe care ascendentul in Capricorn le marcheaza asupra persoanelor.

Personalitatea celor cu Ascendentul in Capricorn

•    De cele mai multe ori, nativii cu ascendent in Capricorn se pot dovedi a fi extrem de diferiti in felul in care privesc lumea. Pe de o parte, nativul cu ascendent in Capricorn poate avea incredere excesiva in propria persoana, pe de alta parte, acesta se poate dovedi a fi lipsit de curaj in fata unui obstacol aparut.
•    Persoane extrem de timide, nativii cu ascendent in Capricorn incearca sa mentina o viata sociala activa insa, de cele mai multe ori, acestea se dovedesc a fi firi introvertite. Ei au nevoie de prieteni, dar le este greu sa isi exteriorizeze trairile.
•    Este foarte sigur pe el in ceea ce priveste locul de munca. Se considera pregatit pentru domeniul ales si tocmai din acest motiv el reuseste in cariera.
•    Nativii cu ascendent in Capricorn nu isi cunosc cu adevarat personalitatea si calitatile care vin la pachet cu aceasta. Ei nu stiu ca sunt capabili de lucruri marete si deseori se multumesc cu putin.
•    Cand vorbim despre relatiile amoroase ale nativului cu ascendent in Capricorn, trebuie sa alegem cuvantul definitoriu, si anume statornicie. Acesti oameni ni se dezvaluie ca persoane extrem de protective, dar care au, la randul lor, nevoie de sprijin si iubire. Uneori, aceasta dorinta de a proteja partenerul de viata se poate transforma in obsesie, totul traducand posesivitatea.
•    Persoanele cu ascendent in Capricorn sunt extrem de rationale si fiecare decizie luata este gandita de cel putin trei ori inainte.

Sfat!
Din punctul de vedere al sanatatii, nativii cu ascendentul in Capricorn ar trebui sa se concentreze mai mult pe sistemul digestiv. Viata ocupata pe care o duc nu le permite sa aleaga mereu variante culinare sanatoase, tocmai din aceasta cauza, acesti nativi vor avea probleme cu stomacul.

De asemenea, oamenii cu ascendent in Capricorn ar trebui sa renunte, din cand in cand, la a mai gandi logic, si ar trebui sa dea frau liber sentimentelor si trairilor interioare…

In concluzie, avem in discutie persoane care sunt extrem de puternice, dar nu sunt constiente cu adevarat de valoarea lor. Se prea poate ca nativii cu ascendent in Capricorn sa aiba nevoie de o singura persoana care sa ii motiveze si sa le arate cine sunt ei cu adevarat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed