Cum se calculeaza ascendentul in Taur

Share

Cum se calculeaza ascendentul in Taur? si care sunt caracteristicile pe care acesta le transmite? Acestea sunt doua intrebari la care incercam sa oferim raspunsul potrivit.

ascendentul in Taur

Ce este ascendentul in astrologie si cum se calculeaza ascendentul in Taur sunt aspecte strans legate intre ele. Se spune ca ascendentul reprezinta masca noastra, ceea ce aratam oamenilor cand ne intalnesc pentru intaia oara.

Metoda pentru a calcula ascendentul in Taur

Astrologii au observat ca exista anumite trasaturi care diferentiaza oameni nascuti in acelasi semn zodiacal. Aici au observat ca diferenta rezulta din ascendent. Ascendentul in Taur, ca si in cazul celorlalti ascendenti, se calculeaza in acelasi mod. Avem nevoie de data de nastere si sa nu uitam de elementul cel mai important, si anume ora exacta!
In continuare, vom vedea anumite trasaturi pe care ascendentul in Taur le marcheaza asupra persoanelor.

Caracteristici Ascendent in Taur

•    Principala nevoie a unui nativ cu ascendent in Taur este aceea de a avea lucruri. Si aceasta dorinta de a poseda se extinde pana la nevoia de a avea oameni alaturi mereu. Nativul acesta obtine satisfactia in momentul in care poate recunoaste in jurul sau dovezi ale muncii sale. Dovezi palpabile. Unele persoane considera ca ascendentul in Taur poate traduce materialismul, dar acesti nativi nu sunt asa, ci tocmai au nevoie de lucruri pentru a se mentine ambitionati.
•    Am vazut cum se calculeaza ascendentul in Taur, insa acum trebuie sa vedem daca exista ceva statornic pentru acesti nativi. De cele mai multe ori, nativii cu ascendent in Taur vor fi agitati pana in momentul in care vor reusi sa isi construiasca spatiul lor personal. Au nevoie de intimitate mai mult decat orice.
•    Una din trasaturile Taurului era mandria si orgoliul. Se pare ca persoanele care au ascendent in Taur au primit cu bucurie aceasta trasatura si, de cele mai multe ori, acestea vor fi pline de sine si arogante…
•    Intr-o relatie amoroasa, persoanele care au ascendent in Taur imprumuta pasiunea Taurului adevarat. Acestea au un apetit sexual deosebit si cauta mereu un partener stabil. Nu sunt adeptii relatiilor-aventura.

Sfat!
Nativii care au ascendent in Taur ar trebui sa se arate mai putin aroganti. Intr-adevar, de cele mai multe ori, aceste persoane nu isi dau seama de ceea ce transmit si ajung sa fie intelese gresit. Oamenii cu ascendentul in Taur ar trebui sa incerce pentru o secunda sa se priveasca din exterior tocmai pentru a obtine o analiza a propriei persoana, la rece.
Din punct de vedere al sanatatii, specialistii ii sfatuiesc pe nativii cu ascendent in Taur sa fie atenti la glanda tiroida…

In concluzie, pentru a afla cum se calculeaza ascendentul in Taur avem nevoie de data nasterii si nu in ultimul rand, de ora exacta la care ne-am nascut.
Este posibil ca unele trasaturi sa se transmita, alteori nu. Specialistii afirma ca ascendentul isi face simtita prezenta abia dupa varsta de 40 de ani. Pana atunci, ascendentul este masca pe care nu stim ca o purtam.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news