Homecompatibilitate zodii Compatibilitate Taur cu toate zodiile

Compatibilitate Taur cu toate zodiile

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Compatibilitate-Taur.jpeg

Compatibilitate Taur cu toate zodiile pentru dragoste, relație și prietenie. Compatibilitate Taur pentru femei și bărbați.

Deși au o personalitate puternică și un caracter complex, Taurii pot fi foarte egoiști și individualiști, motiv pentru care compatibilitatea dintre aceștia și celelalte zodii este discutabilă. Cu toate că reușesc să se facă plăcuți cu ușurință mulțumită numeroaselor lor calități, nativii din zodia Taur au și momente în care stârnesc invidia sau antipatia.

Compatibilitate Taur – relațiile de iubire

Relațiile de dragoste pentru nativii Tauri nu sunt altceva decât un punct de stabilitate. Prin acestea, Taurii își asigură o oarecare stabilitate emoțională, dar și un confort personal. În ceea ce privește compatibilitatea, cei născuți în zodia Taur se înțeleg de minune cu nativii care le împărtășesc viziunile despre iubire și relații stabile:

 • Compatibilitate Taur Gemeni – când vine vorba de compatibilitate Taur – Gemeni, în planul relațiilor e dragoste lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Atât nativii din zodia Taur, cât și cei din zodia Gemeni aspiră la siguranță și stabilitate pe planul sentimental. De asemenea, acești nativi nu agrează deloc relațiile din interes sau trădarea. Așteptările nativului Taur sunt cât se poate de ușor de îndeplinit de către un nativ Gemeni perfect onest.
 • Compatibilitate Taur Fecioară – perfecționismul Fecioarelor devine un element de noutate pentru Taur, element ce îl va atrage instantaneu. Cei născuți sub semnul Taurului se pot simți inferiori nativilor Fecioară, dar, în același timp, aceștia își vor dori să evolueze și să se perfecționeze. Fecioarele dețin o putere de convingere imensă asupra Taurilor, motiv pentru care o relație de iubire între acești nativi va merge ca pe roate.
 • Compatibilitate Taur Balanță – dacă ne gândim la compatibilitate Taur – Balanță, primul cuvânt care ne vine în minte este echilibrul. Atât Balanțele, cât și Taurii își doresc relații de lungă durată, în care să evolueze simultan și din care să aibă mereu de învățat. În orice caz, Taurii caută relații de iubire în care să înflorească pe toate planurile, motiv pentru care Balanțele pot fi atât parteneri ideali, cât și adevărați mentori.
 • Compatibilitate Taur Pești – cei născuți sub semnul Peștilor au destul de multe rețineri și temeri atunci când vine vorba de relații de iubire. Cei mai în măsură să demonteze aceste concepții nu sunt alții decât Taurii, firi foarte convingătoare, care insuflă sentimentul de siguranță sau încredere. Peștii au nevoie de stabilitate, de sprijin și de o motivație puternică, iar toate aceste calități se regăsesc la nativul Taur, motiv pentru care compatibilitatea pe planul amoros dintre cele două zodii este indiscutabilă.

Relații profesionale și de colaborare

Taurii sunt niște profesioniști desăvârșiți, aceștia punând foarte mare preț pe locul lor de muncă și pe realizările lor pe planul profesional. În acest sens, cei născuți sub semnul Taurului sunt compatibili cu nativi ai mai multor zodii, cei dintâi fiind foarte toleranți, înțelegători și prietenoși. Cu toate că au momente în care pot fi greu de înțeles, individualiști și dornici de evoluția propriei persoane, Taurii sunt adevărați profesioniști, sunt genul de oameni în care poate fi pusă încrederea și care preiau cu rapiditate controlul asupra unei situații delicate:

 • Compatibilitate Taur Berbec – când vine vorba de compatibilitate Taur – Berbec pe planul profesional, lucrurile stau destul de bine, mai ales datorită permisivității nativilor Tauri. Chiar dacă Berbecii sunt foarte competitivi, Taurii reușesc să se mențină pe poziții, astfel încât obiectivele propuse să fie atinse. Compatibilitatea dintre cele două zodii nu poate fi pusă sub semnul întrebării.
 • Compatibilitate Taur Fecioară – când vine vorba de colaborare, Taurii și Fecioarele reușesc să obțină lucruri extraordinare împreună, dat fiind că ambele zodii sunt foarte creative, descurcărețe și dedicate. Compatibilitatea pe planul profesional este confirmată de buna comunicare dintre Tauri și Fecioare, dar și de parcursul nativilor, aceștia simțindu-se în largul lor, și nu constrânși sau stânjeniți.
 • Compatibilitate Taur Capricorn – un singur cuvânt poate defini perfect relația de compatibilitate Taur – Capricorn, și anume „prosperitate”. Aceste două zodii au un succes greu de egalat, iar dacă lucrează împreună, profitul atinge cote neașteptate. Compatibilitatea dintre Capricorni și Tauri în planul profesional este absolută și dă rezultate foarte bune.
 • Compatibilitate Taur Scorpion – în planul profesional, Taurii colaborează foarte bine cu cei născuți în zodia Scorpion. Acești nativi se completează foarte bine unii pe alții, Taurii aducând echilibrul și rațiunea, iar Scorpionii, creativitatea și inspirația. În astfel de relații, Taurii dețin controlul absolut, lucru foarte liniștitor pentru Scorpioni.

Compatibilitate Taur – relațiile de prietenie sunt foarte fructuoase

Când leagă relații de prietenie, nativii zodiei Taur se asigură că acestea se bazează pe încredere și sprijin reciproc. De asemenea, Taurii își aleg prieteni de nădejde, mai ales că își doresc relații de prietenie cât mai solide și de lungă durată. Iată care sunt zodiile pe care trebuie să le avem în vizor atunci când se discută despre relații de prietenie și compatibilitate Taur:

 • Compatibilitate Taur Rac – când ne gândim la compatibilitate Taur – Rac, am putea crede, în mod eronat, că aceasta este inexistentă. Chiar și așa, aceasta există și se rezumă la relațiile de prietenie, cel puțin. Taurii sunt printre puținii nativi care pot înțelege și chiar controla pornirile nativilor Rac, acesta fiind motivul principal pentru care prietenia dintre cele două zodii este foarte solidă.
 • Compatibilitate Taur Săgetător – Săgetătorii și Taurii au viziuni și percepții complet diferite, dar pot lega prietenii strânse. Chiar dacă sunt firi foarte diferite, atât Taurii, cât și Săgetătorii sunt caracterizați de optimism și ambiție, astfel că prietenia dintre acești nativi este foarte fructuoasă.
 • Compatibilitate Taur Vărsător – cei născuți sub semnul Vărsătorului sunt foarte independenți, motiv pentru care nu ar putea lega relații de dragoste sau de colaborare cu nativii Taur. În cazul relațiilor de prietenie, însă, lucrurile stau diferit mulțumită compatibilității dintre aceste zodii. Atât nativii Tauri, cât și cei Vărsători sunt extrem de maleabili și de toleranți, acesta fiind motivul principal pentru care prieteniile sunt foarte rezistente în timp…
 • Compatibilitate Taur Pești – când ne gândim la compatibilitate Taur – Pești, primul lucru care ne vine în minte este calmul specific acestor nativi. Ambele zodii sunt caracterizate de o raționalitate absolută, de un spirit analitic foarte bine pronunțat, dar și de o stăpânire de sine rar întâlnită. Astfel, relațiile de prietenie dintre aceste două zodii sunt foarte echilibrate.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed