Home Horoscopcompatibilitate zodii 5 zodii pierd bani în August, iar una va câştiga

5 zodii pierd bani în August, iar una va câştiga

autor Elena Yvette
315 vizualizari
5 zodii pierd bani in August, iar una va castiga
loading...

Ultima lună de vară, din punct de vedere financiar, va fi una foarte neplăcută pentru nativii din cinci zodii, dar va aduce şi veşti plăcute pentru cei dintr-o anumită zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, ultima lună de vară va începe cum nu se poate mai prost. Peste noapte va apărea o urgenţă de ordin financiar, iar toată luna vor încerca să găsească o modalitate prin care să o poată rezolva.

Va fi greu să găsească ceva, dar vor primi ajutor, iar lucrurile vor fi mult mai uşor de rezolvat aşa.

Taur

Taurii nu vor întâmpina niciun eveniment neobişnuit în această lună. Veniturile lor vor fi stabile şi, exceptând cheltuielile de care deja ştiau, nimic nou nu se va întâmpla.

Din punct de vedere financiar, luna august va fi una liniştită pentru ei.

Gemeni

Şi Gemenii se numără printre nativii care vor pierde bani. Ceva se va strica acasă, iar o sumă mare de bani se va duce pentru repararea respectivului obiect.

Din păcate, Gemenii vor încheia vara cu o surpriză neplăcută.

Rac

Racii vor trebui să rezolve o prolemă de sănătate pe care au amânat-o de ceva vreme. Indiferent de motivul pentru care au făcut acest lucru, aceştia nu vor mai avea cum să evite acest aspect al vieţii lor.

Nu îi va costa foarte mult să rezolve această problemă, dar, la final, vor şti că sunt sănătoşi.

 Leu

Din cauza neatenţiei, Leii vor pierde o sumă mare de bani luna aceasta. Ori nu îşi vor gândi bugetul aşa cum trebuie, ori vor cheltui mai mult decât vor şti că îşi permit, însă vor pierde o sumă destul de mare de bani.

Fecioară

Pentru Fecioare, lucrurile vor sta ca până acum. În afară de planurile de vacanţă şi cheltuielile pe care le au în fiecare lună, nimic nou nu se va întâmpla.

Spre fericirea lor, chiar vor putea pune şi ceva bani la puşculiţă.

Balanţă

Balanţele vor fi păcălite şi nu vor rămâne cu toţi banii în buzunar. Fie vor împrumuta pe cineva şi nu vor mai primi banii înapoi, fie vor colabora cu cineva pentru începerea unui proiect, iar acești nativi vor da cea mai mare sumă de bani.

Oricum ar fi, lucrurile nu vor sta bine.

Scorpion

Scorpionii sunt norocoşii lunii august, deoarece vor câştiga sume importante de bani. Colaborările şi implicarea de la locul de muncă nu vor rămâne nerecompensate şi, pe lângă venitul lunar, vor reuşi să câştige bani şi din altă parte.

Săgetător

Un fericit eveniment de familie va cere nişte cheltuieli pentru a putea fi organizat, dar bugetul nu va fi depăşit. Lucrurile stau foarte bine pentru ei şi nu vor rămâne fără bani.

Vor avea o lună liniştită şi nu vor întâmpina probleme de ordin financiar.

Capricorn

Nativii Capricorn vor avea o lună mai bună decât cea trecută. Nu vor mai avea atât de multe cheltuieli şi vor putea să răsufle uşuraţi.

Astrele sunt de partea lor, iar luna aceasta lucrurile vor sta mult mai bine. Dacă vor continua aşa, situaţia lor financiară se va îmbunătăţi.

Vărător

Din păcate, Vărsătorii se numără şi ei printre nativii care vor pierde bani. Ceva neprevăzut va apărea, iar lucrurile vor lua o întorsătură neaşteptată.

Banii vor fi singura metodă prin care vor putea rezolva neplăcerea şi vor avea ceva lucruri de pus la punct, dar, până la urmă, vor reuşi să iasă din încurcătură…

Peşti

Peştii vor avea o lună foarte liniştită. Vor şti la ce să se aştepte, iar totul va decurge conform planului. Poate o mica ascapadă într-un weekend va fi singura lor cheltuială neprevăzută, dar, chiar şi aşa, nu vor face nicio gaură în bugetul de familie.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies