Home HoroscopAscendent zodii Cum se calculeaza ascendentul in Rac

Cum se calculeaza ascendentul in Rac

autor Elena Yvette
1,5K views

Cum se calculeaza ascendentul in Rac sau care sunt caracteristicile pe care aceasta zodie le ofera persoanelor cu acest ascendent, aflati din acest articol. In continuare vom arata care este metoda prin care se ajunge la identificarea ascendentului si vom observa trasaturi specifice acestor oameni.ascendentul in Rac

Este important sa stim cum se calculeaza ascendentul in Rac, tocmai pentru a putea observa diferentele de la o persoana la alta si felul in care este vazuta lumea prin ochii a doua persoane nascute in sub acelasi semn zodiacal, dar una dintre ele cu ascendent in Rac.

Metoda pentru calcularea ascendentului in Rac

Zodia ta se bazeaza pe pozitia soarelui in momentul nasterii, care este denumit in mod obisnuit ca „semn de soare.” Un alt aspect la fel de important pe diagrama astrologica este „semnul in crestere” sau ascendentul, care este, in general, reflectat in modul in care te percep ceilalti. Cum se calculeaza ascendentul in Rac? In primul rand, avem nevoie de data nasterii insa elementul cel mai important in determinarea ascendentului este ora exacta la care ne-am nascut.

Personalitatea celor cu ascendentul in Rac

•    Persoanele nascute cu ascendent in Rac imprumuta emotivitatea si firea sensibila de la Rac. Avem in discutie persoane extrem de grijulii si empatice. Acestea vor incerca mereu sa ajute la bunastarea celor din jur. De cele mai multe ori, se vor interesa mai mult de starea celorlalti decat de propriile dorinte.
•    Nativul cu ascendent in Rac este extrem de devotat intr-o relatie amoroasa. Acesta nu va uita niciodata de partenerul sau si in momentul in care alege sa se implice intr-o relatie de dragoste este prezent atat cu sufletul, cat si cu trupul, in totalitate.
•    Deseori, persoanele cu ascendent in Rac nu vor reusi sa obtina maximul in cariera, tocmai din cauza faptului ca devin dependente de partenerul de viata. Pot atinge un grad ridicat de posesivitate insa reusesc sa il tina in frau.
•    Este important sa stim cum se calculeaza ascendentul in Rac, tocmai pentru a observa asemanarea cea mai evidenta cu zodia Rac si anume romantismul. Nativii cu ascendent in Rac vor scrie poezii si vor canta serenade sub clar de luna. Cine nu si-ar dori o relatie cu o asemenea persoana?

Sfat!
Din punctul de vedere al sanatatii, nativii cu ascendent in Rac isi creeaza singuri bolile. Au o mare teama de boala si se gandesc excesiv la faptul ca ar putea intampina vreo greutate. De cele mai multe ori, aceste ganduri sunt doar in mintea lor si bolile sunt imaginate. Persoanele nascute cu ascendentul in Rac ar trebui sa se controleze si sa renunte la aceste temeri.

In concluzie, nativul cu ascendent in Rac este dedicat complet partenerului de viata si este alaturi de fiecare persoana apropiata. Este extrem de emotiv si fiecare cearta il raneste. Are nevoie de timp pentru a se obisnui in compania cuiva, dar in momentul in care isi face prieteni, nativul cu ascendent in Rac este extrem de serios si loial.

Am vazut impreuna cum se calculeaza ascendentul in Rac si care sunt asemanarile intre nativii cu ascendent in Rac si zodia Rac. Cuvantul definitoriu? Sensibilitate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed