HomeHoroscopAscendent zodii Cum se calculeaza ascendentul in Gemeni

Cum se calculeaza ascendentul in Gemeni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
ascendentul-in-Gemeni in Ascendent zodii

Cum se calculeaza ascendentul in Gemeni ori cum se calculeaza ascendentul in general, sunt doua intrebari care ne vor ajuta sa descoperim anumite trasaturi care se ascund in interiorul personalitatii noastre. De multe ori am intalnit persoane nascute in aceeasi zodie, in aceeasi zi, dar care aveau comportament complet diferit.

ascendentul in Gemeni

Cum se calculeaza ascendentul in Gemeni? De ce este nevoie sa cunoastem acest element? Astrologii considera ca a sti ascendentul personal este benefic tocmai pentru a reusi sa ajungi sa te cunosti in detaliu.

Metoda pentru calcularea ascendentului in Gemeni

De exemplu, se poate intampla ca doua persoane sa fie nascute pe data de 6 iunie 1994. Se observa anumite caracteristici asemanatoare insa si diferente mari. Care sa fie explicatia? Ascendentul. Avem nevoie de ora exacta, pe langa data nasterii. In acest fel, am vazut cum se calculeaza ascendentul in Gemeni.

Cum sunt persoanele cu ascendentul in Gemeni?

•    Daca ar fi sa ne amintim doua caracteristici ale zodiei Gemeni, acestea ar fi instabilitatea si inteligenta excesiva. Spre deosebire de acest nativ, persoanele care au ascendentul in Gemeni reusesc sa ajunga la un echilibru din toate punctele de vedere. Din fericire, aceste persoane pastreaza inteligenta zodiei.
•    Nativii cu ascendent in Gemeni vor duce lupte cu propria persoana, vor avea mereu o intrebare sa isi puna si un raspuns de dat. In felul acesta, avem in fata nativi care isi cunosc extrem de bine limitele si care ajung sa se cunoasca cu adevarat.
•    Intr-o relatie de dragoste, persoanele cu ascendent in Gemeni au nevoie de miscare si de spontaneitate. Nu isi vor gasi fericirea alaturi de un partener static, ci au nevoie de un om care iubeste miscarea si calatoria. Nativul cu ascendent in Gemeni gaseste linistea intr-un oras zgomotos, necunoscut, ori alaturi de persoana iubita.
•    Persoanele cu ascendent in Gemeni sunt mult mai fidele decat Gemenii. Acestea cauta partenerul o buna perioada de timp si prefera singuratatea in locul implicarii intr-o relatie toxica.
•    Cum se calculeaza ascendentul in Gemeni am observat mai sus, dar care este jobul potrivit pentru aceste persoane? De cele mai multe ori, nativii cu ascendent in Gemeni se pliaza perfect in lumea politicii. Acestia detin tehnica persuasiunii si iubesc tara in care traiesc.
•    Persoanele nascute cu ascendentul in Gemeni adora sa se piarda in discutii lungi, fara sens, dar care par a fi cheia pentru toate raspunsurile din Univers. Toate aceste conversatii le stimuleaza intelectul.

Sfat!
Oamenii care au ascendent in Gemeni ar trebui sa aiba mare grija, din punctul de vedere al sanatatii, la maini si la sistemul respirator. Se poate intampla ca astmul sa fie boala ce urmareste acesti nativi.

In concluzie, persoanele cu ascendent in Gemeni imprumuta inteligenta si spiritul liber de la zodia Gemeni insa putem afirma despre cei dintai ca nu dau dovada de aceeasi instabilitate si superficialitate…

Sunt persoane dornice sa invete si gata sa porneasca in experiente noi. Rapiditatea acestor nativi ii ajuta sa se adapteze in orice situatie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed