HomeHoroscopAscendent zodii Cum se calculeaza ascendentul in Scorpion

Cum se calculeaza ascendentul in Scorpion

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/ascendentul-in-Scorpion.jpg

Cum se calculeaza ascendentul in Scorpion este deosebit de important, tocmai pentru a cunoaste anumite trasaturi pe care le-a marcat aceasta zodie. Astrologii considera ca este necesar sa stim cum se calculeaza ascendentul in Scorpion, pentru a putea cunoaste propria persoana in profunzime.

ascendentul in Scorpion

In continuare, vom prezenta cum se calculeaza ascendentul in Scorpion si care sunt trasaturile specifice. Se spune ca ascendentul reprezinta masca noastra, ceea ce aratam oamenilor cand ne intalnesc pentru intaia oara.

Metoda pentru calcularea ascendentului in Scorpion

Astrologii au observat ca exista anumite trasaturi care diferentiaza oameni nascuti in acelasi semn zodiacal. Astfel s-a dovedit ca diferenta rezulta din ascendent. Ascendentul in Scorpion, ca si in cazul celorlalti ascendenti, se calculeaza in acelasi mod: avem nevoie de data de nastere si sa nu uitam de elementul cel mai important, si anume ora exacta!

In continuare vom vedea anumite trasaturi pe care ascendentul in Scorpion le marcheaza asupra persoanelor.

Cum sunt persoanele cu Ascendentul in Scorpion?

•    Persoanele cu ascendent in Scorpion sunt oameni extrem de puternici, care se dovedesc a fi capabili sa inlature orice obstacol intalnit de-a lungul vietii. Acestia privesc lucrurile obiectiv si incearca sa analizeze totul la rece, tocmai pentru a fi siguri ca aleg varianta benefica de rezolvare a problemelor.
•    Oamenii cu ascendent in Scorpion sunt persoane energice, care isi focalizeaza intreaga energie intru obtinerea obiectivelor propuse. Nu vor uita de oamenii care le-au fost alaturi si mereu vor arata recunostinta fata de acestia.
•    Persoanele cu ascendent in Scorpion sunt lideri si au un spirit organizatoric foarte dezvoltat. Ei lupta pentru echipa si considera ca bunastarea celor pe care ii indruma este extrem de importanta pentru buna desfasurare a lucrurilor.
•    Se poate intampla ca nativii cu ascendent in Scorpion sa abuzeze de putere si pot deveni dependenti de aceasta. Aceasta dorinta poate fi atat pozitiva, cat si negativa, intrucat unii nativi cu ascendent in Scorpion pot alege calea nedreptatii.
•    Nativul cu ascendent in Scorpion este urmarit de setea de autocunoastere. In toata viata sa isi va pune intrebari si va incerca sa gaseasca adevarata sa personalitate. Nu este genul de persoana care isi va nega sau ascunde defectele. Uneori, aceste persoane isi pot pierde din increderea in sine tocmai din cauza acestei analize obiective asupra propriei persoane.
•    Intr-o relatie de dragoste, persoanele cu ascendent in Scorpion pun accent pe siguranta. Aceasta dorinta de stabilitate poate ajunge imediat la posesivitate si partenerul poate disparea tocmai din cauza ca isi doreste mai multa libertate.

Sfat!
Nativii cu ascendent in Scorpion ar trebui sa isi controleze posesivitatea si gelozia. Intr-adevar, uneori, gelozia este benefica, dar stim cu totii ca lucrurile in exces distrug.
Din punct de vedere al sanatatii, persoanele cu ascendent in Scoprion ar trebui sa aiba grija mare cu zona cervicala…

In concluzie, avem de-a face cu persoane puternice, oameni care cauta mereu sa ajunga in varf. Aceasta dorinta incredibila se afla undeva adanc in sufletul acestor nativi. Din pacate, posesivitatea ii poate conduce la singuratate, dar exercitiul cu propria persoana poate conduce la rezultate benefice, acest defect fiind usor de indreptat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed