Homecompatibilitate zodii Compatibilitate Balanță cu fiecare zodie

Compatibilitate Balanță cu fiecare zodie

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Compatibilitate Balanță

Compatibilitate Balanță cu fiecare zodie pentru bărbați și femei. Compatibilitate Balanță pentru relații, dragoste și profesie.

Balanțele sunt compatibile cu mai toți nativii din zodiac, în funcție de relațiile pe care stabilesc cu aceștia. Balanțele sunt firi extrem de plăcute, mereu binevoitoare, optimiste, deloc încrâncenate. Este foarte greu să găsești o urmă de răutate la un nativ din zodia Balanță, căci aceștia sunt oameni deosebiți și au foarte multe calități.

Compatibilitate Balanță – cum se reflectă acest aspect în viața de cuplu?

Ca să ne lămurim cum stă treaba cu compatibilitate Balanță, este neapărat nevoie să facem prima oprire asupra vieții amoroase. Deși în ceea ce privește dragostea Balanțele nu au întâmpinat niciodată dificultăți, se pare că acestea nu pot face casă bună chiar cu oricare alt nativ. Iată cu cine se potrivesc de minune cei născuți sub semnul Balanței:

 • Compatibilitate Balanță Taur – Taurii se pliază foarte bine pe subiectul compatibilitate Balanță, tocmai pentru că au personalități și trăsături similare. Ambele semne zodiacale sunt definite de un caracter puternic, impunător. Siguranța de sine și faptul că sunt extrem de cerebrali fac ca o relație de dragoste dintre un nativ Taur și unul Balanță să decurgă extrem de bine. Deși lucrurile se întâmplă treptat, fiecare moment va fi trăit la intensitate maximă.
 • Compatibilitate Balanță Leu – mulți dintre Lei ar putea considera că Balanțele sunt mult prea minuțioase, fapt care i-ar putea agita sau plictisi. Chiar și așa, odată ce se implică emoțional într-o relație, cei născuți în zodia Leu vor constata că sunt firi la fel de anticipatoare ca Balanțele. Acest lucru nu numai că favorizează apropierea dintre cele două semne, ci și consecvența sau durabilitatea.
 • Compatibilitate Balanță Scorpion – chiar dacă am putea crede că Scorpionii nu se integrează în standardele de compatibilitate Balanță din cauza caracterului lor imprevizibil, acești nativi pot face totuși multe compromisuri din iubire. Relația dintre un Scorpion și o Balanță se va baza mereu pe ce au de învățat partenerii unul de la celălalt, ce valori împărtășesc și ce perspective similare au. Balanța îl va tempera puțin pe Scorpion, în timp ce acesta va aduce spiritul de aventură în viața nativului Balanță.
 • Compatibilitate Balanță Vărsător – printre cele mai de seamă calități ale nativului Vărsător se numără hotărârea și onestitatea. Pentru acestea Balanța va accepta să se implice într-o relație amoroasă, cu riscul de a experimenta lucruri noi nu tocmai plăcute. Episoadele tensionate sau dramatice nu vor lipsi dintr-o astfel de relație, dar este important ca din acestea partenerii să învețe anumite lucruri unii despre alții.

Compatibilitate Balanță – relațiile profesionale sunt foarte importante

Pentru a fi pe deplin împlinite pe toate planurile, Balanțele depun eforturi considerabile în planul carierei. Acesta este și motivul pentru care acești nativi nu agreează prea mult colaborarea, ei fiind adepții lucrului individual. Chiar și așa, Balanțele au o compatibilitate destul de bună cu anumite zodii, precum:

 • Compatibilitate Balanță Gemeni – cei născuți sub semnul Gemenilor se potrivesc foarte bine când vine vorba de compatibilitate Balanță, tocmai pentru că sunt nativi perseverenți și responsabili. Seriozitatea este una dintre caracteristicile comune ale acestor două semne. Astfel, colaborările pe planul profesional între Gemeni și Balanță sunt adevărate oportunități în carieră.
 • Compatibilitate Balanță Fecioară – nativii Fecioară sunt foarte responsabili, atenți la detalii și ambițioși. Acestea sunt motivele pentru care ei sunt compatibili cu Balanțele pe planul profesional. Între aceste două semne se stabilesc relații de colaborare durabile, în urma cărora se obțin rezultate mulțumitoare. Mai mult decât atât, Balanțele comunică foarte bine cu Fecioarele, ambele zodii având bune aptitudini în acest sens.
 • Compatibilitate Balanță Scorpion – cei născuți sub semnul Scorpionului sunt perfecți atunci când vine vorba de compatibilitate Balanță, cu atât mai mult în ceea ce privește viața profesională. Deși Scorpionii nu sunt atât de dedicați precum Balanțele, acești nativi au foarte multe aptitudini pe care le pot folosi pentru a obține performanțe în carieră. Între Balanțe și Scorpioni pot apărea competiția și invidia, dacă realizările profesionale înregistrează diferențe semnificative.
 • Compatibilitate Balanță Capricorn – pentru Balanțe, nativul Capricorn înseamnă încredere și siguranță, motiv pentru care o relație profesională între aceste două semne este de bun augur. Aceste două semne vor colabora foarte bine, nativii fiind foarte responsabili, orientați spre scopurile lor și atenți la detalii. Spiritul analitic al Capricornului îi va spori încrederea Balanței, astfel că acești nativi se vor înțelege de minune pe parcursul colaborării.

Compatibilitate Balanță – relațiile de prietenie sunt stabile și durabile

Balanțele își fac prieteni peste tot cu mare ușurință, căci sunt firi extrem de sociabile, deschise, amuzante și mereu puse pe șotii. Voia bună și amuzamentul sunt esențiale într-o relație de prietenie, așa că Balanțele nu vor fi compatibile cu nativii care pun accentul pe seriozitate și responsabilități comune. Pentru a înțelege mai bine ce relații de compatibilitate are Balanța din perspectiva prieteniei, trebuie să știm că acești nativi nu suportă să fie agasați sub nicio formă:

 • Compatibilitate Balanță Berbec – chiar dacă sunt firi diametral opuse, Balanțele și Berbecii pot lega prietenii strânse, care să dureze pentru toată viața. Ambele semne au aptitudini de comunicare, sunt devotate și se implică foarte mult în consolidarea unei relații de prietenie. Chiar dacă cei născuți sub semnul Berbecului nu sunt foarte consecvenți, aceștia pot fi maleabili sub influența Balanței și pot face anumite schimbări în viața și personalitatea lor.
 • Compatibilitate Balanță Rac – Racii nu ar fi deloc potriviți dacă am vorbi despre compatibilitate Balanță în planul relațiilor de dragoste, de exemplu, dar când vine vorba de prietenie, aceștia sunt ideali. Firea lor destul de vulcanică, contrastul dintre aparență și esență, dar și naturalețea pot fi elemente care să le atragă pe Balanțe. Nativii acestei zodii au nevoie de prieteni alături de care să nu se plictisească niciodată, iar Racii se pricep foarte bine la asta.
 • Compatibilitate Balanță Săgetător – asemenea Racilor, și Săgetătorii au o energie aparte care îi face potriviți pentru subiectul compatibilitate Balanță. Săgetătorii sunt dinamici și le pot angrena și pe Balanțe în acest sens. Deopotrivă, Balanțelor le va plăcea mult să iasă din zona lor de confort…
 • Compatibilitate Balanță Pești – pe lângă faptul că sunt sensibili, Peștii au și un mod aparte prin care transmit idei, sentimente și trăiri. Acest lucru poate face ca prietenia dintre un nativ Pești și unul Balanță să fie extrem de fructuoasă și de durabilă.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed