HomeHoroscopHoroscop japonez Horoscop japonez Bivol

Horoscop japonez Bivol

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Horoscop-japonez-Bivol.jpg

Horoscopul japonez pentru Bivol se adreseaza persoanelor nascute intre 5 iunie si 6 iulie. Horoscopul japonez pentru Bivol s-a nascut din superstitii vechi si din partea unor oameni care au cautat o viata intreaga sa gaseasca legaturi intre stelele cerului si firea celor din jur. Intr-adevar, nu putem spune ca aceste afirmatii se vor potrivi pentru toti nativii insa modul particular aici devine o exceptie. Specialistii considera ca persoanele care s-au nascut sub semnul zodiacal al Bivolului sunt deosebit de constiincioase la locul de munca si nu se vor da inapoi vreodata atunci cand vine vorba sa ajute oamenii dragi.

Horoscop japonez Bivol

Horoscopul japonez pentru Bivol ne dezvaluie persoane care nu vor pune niciodata cariera pe locul I. Avem in discutie nativi devotati care se vor lupta mereu pentru bunastarea caminului si pentru armonia in familie. Pentru ei, banii nu inseamna fericirea, dar este singurul mod prin care pot asigura siguranta celor dragi.

Calitati
•    Horoscopul japonez pentru Bivol sugereaza cuvantul cheie care ii reprezinta pe acesti nativi. Armonia. Aceste persoane cauta sa nu se implice in conflicte si isi dau toata silinta sa ii impace pe cei care au ajuns in mijlocul unei polemici. In cazul in care vor fi implicati personal intr-un conflict, persoanele care s-au nascut sub semnul zodiacal al Bivolului japonez se vor retrage si nu vor reactiona impulsiv.
•    Acesti nativi vor gandi totul la rece si vor face tot ceea ce le sta in putinta sa protejeze persoanele dragi. Nu vor sufoca cu aceasta grija tocmai din motivul ca va fi dozata si cei din jur se vor obisnui cu felul lor de a fi.
•    In ceea ce priveste relatiile de iubire, horoscopul japonez pentru Bivol ne dezvaluie faptul ca acesti nativi vor surprinde mereu partenerul de viata prin spontaneitate. Mintea lor creativa ii va ajuta sa faca mereu daruri minunate care nu vor face altceva decat sa aduca fericirea in viata de cuplu. Se poate spune ca sunt nativi cu adevarat romantici si ca o cina la lumina lumanarilor sub clar de luna nu este deloc ceva imposibil alaturi de ei.
•    Nu sunt superficiali. Acesti nativi cauta sa duca la bun sfarsit fiecare proiect inceput si nu vor lasa treburile neterminate. Cariera este, bineinteles, un sector deosebit de important insa familia si caminul sunt pe primul loc pentru acesti nativi.

Defecte
•    Cum fiecare om este compus din parti bune si parti mai putin bune, intalnim si la persoanele nascute sub semnul zodiacal al Bivolului japonez anumite defecte. Cel mai evindent defect care va fi recunoscut la acesti nativi este umorul negru. Ei nu se dau inapoi atunci cand vine vorba de astfel de glume, iar uneori ii pot speria pe cei din jur.
•    Totodata, persoanele care s-au nascut sub semnul zodiacal al Bivolului pot fi uneori prea insistente. Atunci cand isi doresc ceva din toata inima se poate intampla sa recurga la replici de convingere foarte sufocante.

Sfat!
Horoscopul japonez pentru Bivol a adus la lumina oameni foarte convingatori care stiu ce isi doresc. Ii sfatuim pe nativii acestui semn zodiacal sa renunte, din cand in cand la dorinta lor de a convinge pe cei din jur si sa lase lucrurile sa vina de la sine. Daca este sa se intample, se va intampla!

In concluzie, persoanele care s-au nascut sub semnul zodiacal al Bivolului japonez sunt foarte serioase la locul de munca si iubesc din toata inima caminul. Familia este cel mai important lucru pentru acesti nativi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed