HomeHoroscopHoroscop japonez Horoscop japonez Soare

Horoscop japonez Soare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Horoscop-japonez-Soare.jpg

Horoscopul japonez pentru Soare are la baza principii vechi si superstitii ale oamenilor care si-au consumat viata incercand sa gaseasca legaturi intre stele, perioada in care s-a nascut un om si firea acestuia. Intr-adevar, vom incerca pe parcursul acestui articol sa evidentiem caracteristicile celor nascuti sub semnul zodiacal al Soarelui, insa nu vom putea trimite absolut toate afirmatiile la general, intrucat particularul se evidentiaza diferit, in functie de individ.

Horoscop japonez Soare

Horoscopul japonez pentru Soare vizeaza persoanele nascute intre 21 martie si 29 aprilie. Zodiacul japonez este diferit de cel european si cel chinezesc, intrucat aici este vorba doar de 11 zodii. Horoscopul japonez pentru Soare ne dezvaluie anumite trasaturi ale nativilor care reprezinta simbolul luminii, simbolul vietii. Astrul acesta traduce eternitatea si, din acest motiv, aceste persoane care s-au nascut in semnul zodiacal al Soarelui tind sa fie superioare.

Caracteristici generale ale persoanelor nascute sub semnul zodiacal al Soarelui

Calitati:
•    Oamenii care s-au nascut sub semnul zodiacal al Soarelui isi vor urmari principiile pe parcursul intregii vieti. Acest lucru inseamna ca nu se vor abate vreodata de la propriile reguli, reguli impuse cu ajutorul sufletului lor.
•    In ceea ce priveste cariera, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Soarelui dau dovada de o siguranta extrem de dezvoltata. Vor fi siguri pe ei indiferent de miscarile pe care le fac si isi vor sustine punctul de vedere in orice situatie.
•    Horoscopul japonez pentru Soare subliniaza faptul ca astrul acesta este simbolul perfectiunii, element al naturii care va fi mereu sus pe cer. In ceea ce priveste nativii, acestia vor fi deosebit de puternici si vor reusi sa isi revina dupa orice dezamagire. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Soarelui considera ca fiecare obstacol trebuie depasit si, mai mult de atat, nu vor uita vreodata zambetul acasa.
•    Reusesc sa motiveze persoane din jurul lor si cauta mereu sa intretina o atmosfera relaxanta oriunde s-ar duce. In momentul in care intra intr-o incapere, oamenii nascuti sub semnul zodiacal al Soarelui, stralucesc asemenea astrului care ii reprezinta. Nativii dau dovada si de un dezvoltat spirit oratoric.

Defecte:
•    Cei din jur nu vor intelege mereu principiile celor nascuti sub semnul zodiacal al Soarelui si este posibil sa existe neintelegeri in ceea ce priveste acest aspect. Se pare ca nativii in discutie nu reusesc sa inteleaga ca fiecare om are o viziune diferita asupra lumii si este un lucru normal sa existe diferente in gandire.
•    In ceea ce priveste relatiile de iubire, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Soarelui au obiceiul de a oferi totul de la o prima intalnire. Se arunca inainte fara a se gandi ca pot fi raniti. Acest lucru nu este neaparat un defect, insa cei din jur pot confunda bunatatea cu naivitatea.

Sfat!
Intr-o lume in care fiecare este grabit si orice om isi urmareste interesul, devine destul de complicat sa descoperim prieteni adevarati. Horoscopul japonez pentru Soare ne vorbeste despre increderea oarba pe care o au nativii acestia in ceilalti. Ii sfatuim sa aiba grija, tocmai pentru a nu fi raniti.

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Soarelui sunt sufletiste si vor cauta sa gaseasca succesul, chiar daca acest obiectiv se va desfasura pe parcursul intregii vieti…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed