HomeHoroscopHoroscop japonez Horoscop japonez Pod

Horoscop japonez Pod

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Horoscop-japonez-Pod.jpg

Horoscopul japonez pentru Pod vizeaza persoanele nascute intre 2 august si 27 august. Daca te-ai nascut in acea perioada, sigur ai simtit de-a lungul vietii tale ca ai rol de mediator in conflicte. Se spune ca Podul japonez reprezinta oamenii care ajuta ca lucrurile sa se calmeze si sa reia drumul initial. Totodata, horoscopul japonez pentru Pod ne dezvaluie faptul ca nativii acestui semn zodiacal vor oscila mereu intre un mal si celalalt, intre stanga si dreapta.

Horoscop japonez Pod
Horoscopul japonez pentru Pod marcheaza o anumita trecere. De la copilarie la adolescenta, de la adolescenta la maturitate. Persoanele care s-au nascut sub acest semn zodiacal dau dovada de foarte multa atentie. Ele trec cu grija prin toate etapele tocmai din teama de a nu rata ceva. Acestor nativi le este foarte greu sa ramana concentrati intr-un singur domeniu si tocmai din acest motiv incearca din rasputeri sa marcheze orice trecere din viata lor.

Calitati:
•    Daca te-ai nascut in semnul zodiacal al Podului japonez, cu siguranta iti place sa vorbesti si sa te auzi vorbind. Ai un spirit oratoric deosebit de dezvoltat si iubesti sa motivezi oameni. Cei din jur te considera a fi cel care incalzeste atmosfera. La o petrecere nu vei trece neobservat si cei dragi te vor aprecia mereu datorita acestui fel de a fi. Nu iti propui, pur si simplu esti.
•    Horoscopul japonez pentru Pod ne sugereaza ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt deosebit de curajoase si reusesc sa invinga orice temere. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, suntem siguri ca ai ajuns in fata unui obstacol si ai afirmat cu putere: „Ce fleac!”. Esti in stare sa depasesti situatii limita cu zambetul pe buze si te antrenezi in orice fel de activitate care iti starneste catusi de putin interesul.
•    Dragostea este un sector deosebit de important in viata fiecaruia si atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Podului japonez au de luptat in continuare. Nu vor obtine acel sentiment pur decat dupa multa suferinta. Vor intalni persoanele nepotrivite pentru ca, in final, sa simta cu adevarat fiorii iubirii.
•    Totodata, persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor fi atrase de arta. Iubesc frumosul si incearca sa se educe si sa isi indrepte gusturile in materie de cultura. Daca esti nascut in zodia Podului japonez, cu siguranta te vom gasi la o piesa de teatru cel putin de doua ori pe luna.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Podului japonez sunt perseverente si vor reusi sa treaca peste obstacolele intalnite.

Defecte:
•    Daca te-ai nascut in zodia Pod, cu siguranta te-ai lovit de un usor pesimism in ceea ce priveste relatiile de iubire. Se poate intampla ca nativii sa isi piarda increderea in cei din jur tocmai din pricina unor dezamagiri.
•    Nu toata lumea intelege ceea ce doresti sa exprimi si, din acest motiv, risti sa te enervezi. Nu fi impulsiv, deoarece fiecare intelege cum vrea. Reactiile urmarite de impulsivitate pot conduce la conflicte…

Sfat!
Nu uita care sunt prioritatile tale si incearca mereu sa ramai optimist!
In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal al Podului japonez vor avea intotdeauna grija sa nu existe conflicte intre oameni. Horoscopul japonez pentru Pod subliniaza exact aceasta calitate a nativilor de a intelege fiecare parte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed