HomeHoroscopHoroscop japonez Zodiac japonez Piatra de gradina

Zodiac japonez Piatra de gradina

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Zodiac-japonez-Piatra-de-gradina.jpg

Zodiacul japonez pentru Piatra de gradina traduce anumite elemente specifice acestei lumi vechi. Intr-adevar, exista anumite lucruri care nu se pot trimite la general insa cateva se vor potrivi nativilor acestui semn zodiacal. Cand vine vorba de zodiacul japonez pentru Piatra de gradina, acesta se adreseaza persoanelor nascute intre 28 august si 10 octombrie.

Zodiac japonez Piatra de gradina

Zodiacul japonez pentru Piatra de gradina are anumite semnificatii. Piatra reprezinta stabilitatea si perseverenta. Cand vorbim despre locul in care se afla aceasta Piatra, in gradina, trebuie sa ne gandim automat la ideea de familie. Persoanele care s-au nascut sub acest semn zodiacal sunt deosebit de legate de propriul camin si incearca sa faca totul pentru a proteja ceea ce iubesc.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Piatra de gradina

•    Oameni de fier, oameni de piatra. Cu toate ca acest element sugereaza duritatea, persoanele care s-au nascut sub semnul zodiacal Piatra de gradina sunt deosebit de dedicate. In ele poti avea incredere si secretele tale sunt bine pazite. Totodata, daca te-ai nascut in aceasta perioada, dai dovada de o intuitie foarte dezvoltata. In relatiile de amicitie, te bazezi pe ceea ce simti si pe acel „al saselea simt”.
•    Esti o persoana calma. Anumite elemente se asemana si le gasim si in horoscopul japonez pentru Testoasa. Intr-adevar, nativii sunt diferiti intre ei insa calmul este un element pe care il gasim si in cazul celor nascuti sub semnul zodiacal japonez al Testoasei si a celor nascuti sub semnul zodiacal Piatra de gradina.
•    In ceea ce priveste relatiile de iubire, persoanele care s-au nascut sub acest semn zodiacal sunt foarte dedicate, dupa cum am afirmat mai sus. Ele incearca sa afle totul despre partenerul de viata. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, cu siguranta, esti o persoana foarte curioasa. Acest spirit al tau il poate face pe partener sa creada ca ii incalci intimitatea insa tot ceea ce faci tu este sa incerci sa ii pui in ordine bucatile de suflet pentru a fi mai usor pentru tine sa il iubesti.
•    In ceea ce priveste cariera, zodiacul japonez pentru Piatra de gradina ne dezvaluie faptul ca acesti nativi pot fi deosebit de severi si, in momentul in care ajung intr-o functie de conducere, ii pot supara pe subalterni. Ei incearca sa aduca succesul in echipa lor, dar, de cele mai multe ori, pot deveni usor enervanti.

Defecte:
•    Se lasa foarte greu cunoscuti in profunzime. Daca te-ai nascut in Piatra de gradina cu siguranta te-ai simtit oarecum incomod in momentul in care ai cunoscut pe cineva. Cu toate ca esti o persoana comunicativa, esti foarte irascibila atunci cand vine vorba de oameni noi. Incearca sa te relaxezi si sa oferi tuturor o sansa.

Sfat!
Daca ai ajuns la conducere, indicat ar fi sa nu uiti de unde ai plecat. Zodiacul japonez pentru Piatra de gradina subliniaza faptul ca acesti nativi uita, de cele mai multe ori, unde s-au aflat la inceputul ascensiunii lor…

In concluzie, avem in discutie nativi puternici, nativi care stiu ce isi doresc. Intr-adevar, pot deveni suparatori insa in momentul in care reusesc sa se integreze intr-un colectiv, devin foarte buni camarazi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed