HomeHoroscopHoroscop japonez Horoscop japonez Luna

Horoscop japonez Luna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Horoscop-japonez-Luna.jpg

Horoscopul japonez pentru Luna se contureaza in jurul unor credinte vechi, nascute din superstitii si din gandirea oamenilor din vremuri de demult. Ce este horoscopul japonez si care sunt caracteristicile pentru zodia Luna, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol.

Horoscop japonez Luna

Horoscopul japonez este diferit de cel european ori de cel chinezesc, intrucat, in primul rand, exista doar 11 zodii. Cu toate ca lucrurile se schimba incontinuu, anumite trasaturi care marcheaza oamenii in functie de perioada in care s-au nascut, raman, asemenea unui tipar.

Horoscopul japonez pentru Luna vizeaza persoanele nascute intre 27 decembrie si 18 ianuarie. Intr-adevar, nu vom putea trece toate afirmatiile la general, tocmai din motivul ca indivizii sunt diferiti intre ei datorita situatiilor in care se antreneaza. Lasand deoparte acest aspect, horoscopul japonez pentru Luna incearca sa determine trasaturi specifice pentru nativii sai.

Caracteristici generale pentru persoanele nascute sub semnul zodiacal Luna

Calitati:
•    Luna este simbolul noptii, un element a carui eternitate sugereaza atat misterul, cat si puterea. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal al Lunii sunt deosebiti, intrucat au o aura de mister care va induce celor din jur aceeasi stare si anume curiozitatea.
•    Intuitia este punctul cheie a celor nascuti sub acest semn zodiacal. Nativii se bazeaza pe ceea ce simt si din acest motiv vor depasi situatiile limita. In momentul in care se simt singuri si neajutorati in legatura cu o decizie importanta, acestia apeleaza direct la al saselea simt.
•    Perseverenta este o calitate care trebuie amintita in cazul acestor nativi si atunci cand vorbim de zodia Luna aducem, cu siguranta, si vointa. Acesti nativi isi urmeaza orbeste obiectivul si nu se opresc pentru nimic. Considera ca fiecare provocare apare pentru a fi depasita si tocmai din acest motiv dau dovada de multa pricepere in tot ceea ce fac.
•    Avem in discutie persoane inteligente care stiu sa se descurce. Cu toate ca nu vor fi in varful piramidei sociale, acesti nativi vor fi respectati, iubiti.
•    Horoscopul japonez pentru Luna ne subliniaza faptul ca nativii sunt deosebit de creativi. Imaginatia debordanta care sta la baza muncii lor ii va impresiona pe parteneri.

Defecte:
•    Iubirea este un sector deosebit de important in viata fiecaruia dintre noi. In ceea ce priveste relatiile de dragoste, persoanele care s-au nascut sub semnul zodiacal al Lunii se dovedesc a fi prea schimbatoare pentru o relatie care impune stabilitate. Se spune ca acesti nativi vor oscila mereu intre sentimente contradictorii si interesul lor fata de partenerul de viata este greu de intretinut.
•    Horoscopul japonez pentru Luna ne dezvaluie faptul ca acesti nativi sunt deosebit de impulsivi si le vine extrem de greu sa isi controleze pornirile atunci cand sunt calauziti de nervi. Acesti oameni au nevoie de persoane calme alaturi, tocmai pentru a se linisti situatia.

Sfat!
Impulsivitatea nu este benefica si poate indeparta oamenii dragi. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Lunii trebuie sa se fereasca sa se exteriorizeze in felul acesta.

In concluzie, horoscopul japonez pentru Luna ne-a dezvaluit oameni puternici si perseverenti care isi urmaresc obiectivul indiferent de obstacolele care apar pe parcurs…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed