HomeHoroscopHoroscop japonez Horoscop japonez Testoasa

Horoscop japonez Testoasa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Horoscop-japonez-Testoasa.jpg

Horoscopul japonez pentru Testoasa se adreseaza pesoanelor nascute intre 19 ianuarie si 14 februarie. Exista trasaturi speciale la fiecare nativ al zodiacului. Prin ce se deosebesc persoanele nascute in zodia Testoasei de oricare alt semn zodiacal japonez? Intr-adevar, calmul este o calitate pe care o intalnim si atunci cand vine vorba de horoscopul japonez pentru Luna, dar cand avem in discutie nativii nascuti sub semnul zodiacal al Testoasei, putem afirma cu tarie ca acestia sunt cei mai linistiti.

Horoscop japonez Testoasa

Horoscopul japonez pentru Testoasa subliniaza intelepciunea. Acesti nativi reusesc sa isi pastreze calmul indiferent de situatia prin care trec. Totodata, atunci cand intalnesc o situatie limita, acestia reusesc sa isi canalizeze intreaga energie tocmai pentru a o depasi. Horoscopul japonez pentru Testoasa are la baza principii vechi si superstitii ale oamenilor care si-au consumat viata incercand sa gaseasca legaturi intre stele, perioada in care s-a nascut un om si firea acestuia.

Calitati:

  • Sunteti persoane atat de linistite si uneori puteti da impresia ca nu va plac oamenii. Insa, sub aceasta masca se ascunde o dorinta puternica pentru iubire. Va doriti din toata inima sa ajungeti sa traiti sentimentul acesta si faceti tot ce va sta in putinta pentru a intalni marea dragoste. Unele persoane nu vor reusi sa treaca de aceasta masca a dumneavoastra, considerand ca sunteti greu de patruns si imposibil de cunoscut cu adevarat.
  • Sunteti persoane pasionale si cautati, in ceea ce priveste relatiile de iubire, un partener de viata care are mereu ceva de spus. Va place sa ascultati.
  • In ceea ce priveste cariera, aici lucrurile se schimba. Preferati sa va auzi vorbind si tocmai din acest motiv va sustineti ideile in orice situatie. Aveti pregatite argumentele pentru orice si nu va este greu sa manipulati pentru a ajunge la ceea ce va doriti de fapt.
  • Considerati ca scopul scuza mijloacele si, datorita acestei gandiri, se poate intampla sa impresionati mereu pe cei din jur. Sunteti foarte agreati la locul de munca pentru viteza de reactie de care dati dovada in cadrul oricarui proiect.

Defecte:

  • Pentru cei din jur este complicat sa tina pasul cu dumneavoastra, deoarece nu va exprimati clar. Ei nu pot intelege ce va doriti daca nu alegeti cuvinte pentru a transmite.
  • Se intampla ca, uneori, sa oferiti celorlalti o imagine gresita despre dumneavoastra. Intr-adevar, nu puneti la suflet vorbe rautacioase, insa trebuie sa tinem cont si de parerea celorlalti din momentul in care traim in cadrul societatii.
  • Nu reusiti sa porniti dumneavoastra o discutie. Acest lucru se intampla in cazul relatiilor de dragoste. Va este greu sa initiati o conversatie din teama de a fi respinsi. Aceasta frica este alimentata de teama de singuratate care va urmareste o viata intreaga. Horoscopul japonez pentru Testoasa subliniaza perfect aceasta frica, deoarece s-a dovedit ca este prezenta in cazul mai multor nativi…

Sfat:

Se poate intampla sa va doriti extrem de tare sa va aflati in compania unei persoane. Folositi cuvintele! Ceilalti nu va pot intelege daca nu exprimati acest lucru! Timiditatea este, intr-adevar, ceva normal, insa trebuie sa treceti peste aceasta teama!

In concluzie, horoscopul japonez pentru Testoasa creioneaza trasaturi deosebite si ne dezvaluie persoane puternice, dar singuratice. In interiorul lor, acestea isi doresc iubire si afectiune, insa nu stiu cum sa o ceara.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed