Horoscop japonez

Horoscopul japonez pentru toate zodiile japoneze. Horoscopul japonez pentru 2018 si compatibilitatile pentru anul 2019.

Horoscop japonez Imparat

Horoscopul japonez pentru Imparat se adreseaza persoanelor nascute intre 11 octombrie si 18 noiembrie. Acesti nativi se dovedesc a fi prieteni loiali.

Horoscop japonez Testoasa

Horoscopul japonez pentru Testoasa se adreseaza pesoanelor nascute intre 19 februarie si 14 februarie. Exista trasaturi speciale la fiecare nativ al zodiacului.

Zodiac japonez Piatra de gradina

Zodiacul japonez pentru Piatra de gradina are anumite semnificatii si consideram ca este necesar, in primul rand, sa vedem ce inseamna acest element.

Horoscop japonez Pod

Horoscopul japonez pentru Pod vizeaza persoanele nascute intre 2 august si 27 august. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Podului japonez sunt perseverente.

Horoscop japonez Soare

Horoscopul japonez pentru Soare are la baza principii vechi si superstitii ale oamenilor care si-au consumat viata incercand sa gaseasca legaturi intre stele, perioada in care s-a nascut un om si firea acestuia. Intr-adevar,...

Horoscop japonez Bivol

Horoscopul japonez pentru Bivol s-a nascut din superstitii vechi si din partea unor oameni care au cautat o viata intreaga sa gaseasca legaturi intre stelele cerului.

Horoscop japonez Luna

Horoscopul japonez pentru Luna se contureaza in jurul a unor credinte vechi, nascute din superstitii si din gandirea oamenilor din vremuri vechi.

Zodiac japonez Floare de lotus

Zodiacul japonez pentru Floare de lotus vizeaz persoanele nascute intre 7 iulie si 1 august. Nascuti in plina vara, acesti nativi iubesc soarele si caldura acestuia.

Horoscop japonez Bambus

Horoscopul japonez pentru Bambus se adreseaza persoanelor nascute intre 30 aprilie si 4 iunie. Daca ziua ta de nastere este in aceasta perioada, atunci cu siguranta te inscrii in lumea oamenilor Bambus. Acesti nativi...

Horoscop japonez Imparateasa

Horoscopul japonez pentru Imparateasa ne dezvaluie persoane puternice care incearca tot ceea ce le sta in putinta sa isi atinga obiectivele.

Cele mai noi stiri