Home HoroscopHoroscop japonez Zodiac japonez Floare de cires

Zodiac japonez Floare de cires

autor Elena Yvette
2,5K views

Zodiacul japonez pentru Floare de cires contine anumite trasaturi specifice persoanelor nascute intre 15 februarie si 20 martie. In primul rand, consideram ca este necesar de precizat ca Floarea de cires traduce o simbolistica aparte in lumea japoneza. Oamenii acestia au cautat o viata intreaga sa gaseasca legaturi intre elemente ale naturii si firea oamenilor. Totodata, Floarea de cires in zodiacul japonez semnifica puritatea si iubirea.

Zodiac japonez Floare de cires

Zodiacul japonez pentru Floare de cires se construieste in jurul unor credinte vechi. Totodata, este cu adevarat complicat sa afirmam ca aceste elemente se pot trimite catre general insa, de-a lungul timpului, specialistii au gasit trasaturi specifice care s-au potrivit mai multor nativi.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de cires

•    Zodiacul japonez pentru Floare de cires ne dezvaluie persoane care au o aura aparte. Acestea sunt deosebit de inimoase si, in acelasi timp, deosebit de empatice. Se pare ca ofera totul pentru o prietenie si nu isi fac un obicei in a rani oamenii dragi. Cauta mereu sa ii surprinda pe cei apropiati prin mici cadouri din suflet.
•    Iubirea este un segment deosebit de important in viata fiecaruia dintre noi si, in ceea ce priveste relatiile de dragoste, nativii care s-au nascut sub zodia Floare de cires sunt deosebit de sensibili. Daca te-ai nascut in aceasta perioada, cu siguranta iubesti sa iubesti! Iti plac plimbarile lungi in aer liber, alaturi de partenerul de viata. Esti extrem de romantic si oferi o alta viziune despre relatii celui de langa tine. Surprinzi prin spontaneitate si, in acelasi timp,  partenerul de viata isi poate gasi linistea alaturi de tine. Uneori, vei fi ranit tocmai din cauza sensibilitatii tale insa acel om special care va sti sa te aprecieze te va face cu adevarat implinit.
•    Spiritul oratoric este foarte dezvoltat la acesti nativi. Zodiacul japonez pentru Floare de cires subliniaza ferm faptul ca atmosfera va fi antrenanta in apropierea unui nativ din zodia in discutie. Daca te-ai nascut sub semnul zodiacal Floare de cires vei fi cu siguranta apreciat de catre cei din jur tocmai datorita felului tau de a fi. Apreciezi si te bucuri la intensitate maxima de fiecare detaliu. Mai simplu spus, iubesti viata! Iubesti viata si, in acelasi timp, ii faci si pe cei din jur sa o iubeasca!
•    Se poate intampla ca, uneori, oamenii din jur sa te raneasca. In momentul in care intalnesc o astfel de situatie, zodiacul japonez pentru Floare de cires ne dezvaluie faptul ca acesti nativi devin extrem de vulnerabili. Totodata, acestia pot deveni singuratici.

Defecte:
•    Fiecare om este compus atat dintr-o parte pozitiva, cat si dintr-una negativa. Cand vine vorba de persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de cires, putem spune ca acestia au o oarecare doza de egoism.
•    Incearca din rasputeri sa ii aduca pe cei dragi alaturi insa in momentul in care nu vad cooperare din partea acestora, nativii in discutie prefera sa se retraga si sa isi vada de propriul interes. Acest lucru nu este neaparat negativ insa, uneori, persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de cires ar trebui sa fie mai perseverente in ceea ce priveste oamenii apropiati.

Sfat!
In momentul in care te implici intr-o relatie, fie ea de amicitie, fie ea de iubire, incearca sa oferi celuilalt putin cate putin. In caz contrar, persoana de langa tine se poate speria…

In concluzie, avem in discutie nativi extrem de sensibili care incearca sa ofere celor din jur o stare pozitiva, o stare benefica. Cu alte cuvinte, persoanele nascute sub semnul zodiacal japonez Floare de cires ascund o caldura sufleteasca nebanuita.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed