Cum să ai o aventură? Aventură de-o noapte

Share

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o aventură? Sau poate ai simțit nevoia de a avea o aventură însă nu ai știut cum să procedezi, iar conștiința nu îți este întotdeauna cel mai bun aliat?

Cum să ai o aventură

  • În primul rând, trebuie să știi că nevoia de flirt este una pe cât se poate de normală; deși nu este în totalitate etic și moral, este până la urmă un act firesc ce apare în viața oricărui om într-un moment sau altul.
  • În al doilea rând, trebuie să fii conștient de faptul că nu se recomandă schimbul permanent de parteneri în mod frecvent și în același timp trebuie să te asiguri că o aventură rămâne doar o aventură.

Cum să ai o aventură reușită și fără remușcări

  1. Trebuie să nu implici sentimentele emoționale profunde într-o aventură, pentru că altfel aventura în sine se va termina cu o tentă de suferință pentru unul dintre cei doi parteneri.
  2. Să nu îți asumi angajamente – dorești o aventură de moment, așadar îți este strict interzis să îți asumi orice fel de angajament; persoanele implicate într-o aventură își doresc, de asemenea, un act amoros liber fără interdicții nedorite, acest lucru face diferența față de amorul implicat.

Lipsind angajamentele, orice urmă de sentiment este eliminată, cu alte cuvinte, dacă vă vedeți reciproc pe stradă având pe altcineva în preajma voastră, sentimentul de gelozie nu trebuie să existe, deoarece o aventură este o relație deschisă. Este indicat ca o aventură să rămână doar o aventură, fără a suna a doua zi sau a face mici cadouri.

  1. Discreția este prioritară – trebuie să se mențină discreția, fiind a treia regulă din topul celor pentru o aventură, deoarece dacă te învălui în puțin mister, poți face partida amoroasă mult mai interesantă și totodată păstrând discreția, oamenii din jurul tău nu te vor judeca pentru ceea ce faci sau cum procedezi. De obicei o aventură este un lucru minor, de moment, iar cu persoana în cauză nu te vei mai întâlni a doua oară.
  2. Amorul este doar amor și nimic mai mult – dacă aventura în cauză s-a bazat doar pe partea fizică, atunci acesta trebuie să rămână doar atât și nimic mai mult. În mod normal, dacă există deja un partener în viața unui individ, nu se recomandă o aventură de tip amor prin schimbarea partenerilor aleatoriu, pentru astfel de situații încercați mai întâi să îi vorbiți partenerului de viață și să vă satisfacă necesitățile.
  3. Dacă ești femeie și îți dorești o aventură reușită, atunci nu uita lenjeria atrăgătoare, deoarece o aventură se bazează pe senzualitate, pasiune și este dominată de încărcătură amoroasă, așadar o lenjerie atrăgătoare poate condimenta întâlnirea amoroasă pe care o aveți în plan.
  4. Trebuie să te protejezi – chiar dacă este doar o aventură fără angajamente, trebuie să te protejezi atât din punctul de vedere al sănătății, cât și al faptului că poți să te alegi cu o sarcină nedorită.
  5. Pentru o aventură alege un loc retras, în afara orașului sau poate chiar într-un alt oraș.
  6. Pentru ca o aventură să fie reușită, se recomandă să se petreacă într-un timp cât mai scurt, iar o seară este un interval de timp excelent. De asemenea, nu trebuie să oferi datele tale personale, folosește unele fictive…

Acestea sunt principalele reguli când nu știi cum să ai o aventură reușită și lipsită de riscuri; de asemenea, cel mai important lucru este acela că o aventură trebuie să rămână doar o aventură.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news