Cum se calculeaza ascendentul in Balanta

Share

Cum se calculeaza ascendentul in Balanta si care este metoda cea mai indicata pentru a ajunge la rezultatul corect? Cu totii stim ca ascendentul este un element important in diagrama noastra astrala.

ascendentul in Balanta

In continuare, vom afla cum se calculeaza ascendentul in Balanta si care sunt trasaturile pe care le obtin acesti nativi de la zodia Balanta. Ascendentul este, in viziunea astrologilor, masca pe care o purtam cu totii, fara sa ne dam seama, in momentul in care ne intalnim pentru intaia oara cu cineva. Felul in care ne percep altii este marcat de ascendent.

Cum afli daca ai ascendentul in Balanta?

Se spune ca data nasterii este extrem de importanta si marcheaza zodia si anumite trasaturi personale. Multi oameni intreaba mereu de zodie, tocmai din pricina faptului ca astrele au o anumita influenta asupra noastra si a destinului personal.
Cand ajungem la calculul ascendentului, va trebui sa ne oprim atentia asupra orei la care ne-am nascut. Unii specialisti considera ca ora precisa este cheia pentru a ajunge la ascendentul corect.

Calitati si defecte ale celor cu ascendent in Balanta

•    Persoanele nascute cu ascendent in Balanta imprumuta puterea de echilibru, calmul de la Balanta. Vor gasi mereu punctul de stabilitate in orice situatie, locul in care isi pot relaxa spiritul.
•    Acesti nativi cu ascendent in Balanta se dovedesc a fi niste firi extrem de sociabile si au nevoie permanenta sa stie ca se pot baza pe cineva. Vor cauta mereu o persoana careia sa-i impartaseasca secretele si se poate intampla ca de cateva ori in viata sa fie tradati. Nativii cu ascendent in Balanta nu isi vor pierde increderea in oameni si vor oferi sanse mereu.
•    Intr-o relatie de iubire, persoanele cu ascendent in Balanta sunt vesnic indragostite. Pentru ele, iubirea nu necesita timp prea mult si parca mereu exista cineva caruia i se pot dedica. Din punct de vedere sexual, oamenii cu ascendent in Balanta au un apetit sexual deosebit si o imaginatie debordanta.
•    Un defect care ar trebui mentionat este acela ca nativii cu ascendent in Balanta fug, in mare masura, de responsabilitati, cu toate ca ei afiseaza o imagine care traduce increderea.
•    Persoane sociabile si placute, acesti nativi vor atrage mereu oameni frumosi.

Sfat!
Persoanele nascute cu ascendentul in Balanta trebuie sa aiba grija la oamenii pe care ii au alaturi de-a lungul vietii. Nu toti prietenii sunt cu adevarat sinceri si loiali si nu toate relatiile amoroase sunt pline de iubire. Acesti nativi cred mult prea mult in oameni si se poate intampla sa fie dezamagiti de prea multe ori.
Din punct de vedere al sanatatii, nativii cu ascendent in Balanta trebuie sa ofere o atentie ridicata ficatului, caci acesta este afectat, indeosebi, la acesti nativi.

In concluzie, persoanele cu ascendentul in Balanta sunt persoane sociabile. Nativul cu ascendent in Balanta este o persoana calda, un prieten de nadejde. Cu toate ca se grabeste sa stabileasca relatii apropiate cu cei din jurul sau, el este extrem de dedicat in momentul in care incepe sa comunice cu cineva…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news