Cum se calculeaza ascendentul in Leu

Share

Cum se calculeaza ascendentul in Leu, care sunt amprentele lasate de zodia care il simbolizeaza pe stapanul animalelor? Deseori, intalnim persoane nascute sub acelasi semn zodiacal, dar extrem de diferite. Cum se intampla acest lucru? Aici intervine ascendentul.

ascendentul in Leu

Impreuna vom afla cum se calculeaza ascendentul in Leu si de ce este important sa cunoastem acest lucru. Astrologii considera ca ascendentul este masca pe care o purtam cu totii insa nu suntem constienti de ea. Felul in care ne concep ceilalti la prima vedere este marcat de ascendent.

Metoda pentru calcularea ascendentului in Leu

Pentru a sti cum se calculeaza ascendentul in Leu trebuie sa cunoastem, bineinteles, data nasterii. Insa, pentru a descoperi toate detaliile trebuie sa stim cu precizie ora la care ne-am nascut si locul.

Caracteristicile nativilor cu ascendent in Leu

•    Persoanele nascute cu ascendentul in Leu sunt, de cele mai multe ori, persoane extrem de ordonate si cu un simt organizatoric extrem de dezvoltat. Pentru ele, responsabilitatea este un mod de viata si, pentru a putea trai, au nevoie de ordine.
•    Nativii cu ascendent in Leu urmaresc toata viata sa ajunga in varful piramidei sociale si se poate intampla ca acestia sa neglijeze familia, tocmai pentru a reusi in cariera. Pentru ei nu este neaparat important sa gaseasca acasa partenerul zambind, ci sa gaseasa un lux la intoarcerea acasa.
•    Aceste persoane imprumuta aroganta zodiei Leu. Uneori, pot fi intelese gresit sau chiar date la o parte, tocmai din cauza acestei caracteristici putin benefice. Isi vor face multi dusmani insa nu vor fi constienti de acest lucru.
•    Persoanele cu ascendent in Leu muncesc atat pentru bani, cat si pentru recunoastere. Acestea doresc sa isi auda numele strigat in mari adunari generale pentru ca mandria lor sa fie satisfacuta.
•    Intr-o relatie de iubire, nativul cu ascendent in Leu domina intru totul. De asemenea, acesta trebuie sa simta ca partenerul de viata are nevoie de el, pana la dependenta.
•    Persoanele nascute cu ascendent in Leu sunt deosebit de increzatoare in propriile puteri si vor gasi mereu forta de a se ridica, oricate obstacole vor aparea de-a lungul vietii.

Sfat!
Nativii  cu ascendent in Leu ar trebui sa aiba mai multa grija la gesturile si atitudinea lor. In mod inconstient, vor transmite anumite mesaje de superioritate care pot crea anumite idei preconcepute din partea celorlalti.

Din punct de vedere al sanatatii, nativii cu ascendent in Leu vor avea probleme in zona cervicala. Coloana vertebrala poate fi afectata la aceste persoane…

In concluzie, nativii cu ascendent in Leu imprumuta atitudinea care denota superioritatea de la zodia Leu si isi concentreaza gandirea pe cariera. Sunt dedicati intru totul locului de munca si fac tot ce le sta in putere pentru a asigura bunastarea personala. Unii ar spune egoism, noi ii spunem grija.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news