HomeHoroscopcompatibilitate zodii August este luna sărăciei pentru 4 zodii!

August este luna sărăciei pentru 4 zodii!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
August este luna saraciei pentru 4 zodii

Luna august vine cu mari probleme financiare pentru nativii din mai multe zodii. Alfă care dintre aceștia vor avea parte de o lună destul de grea în ceea ce privește veniturile.

Gemenii au parte de ceva probleme financiare în ultima lună din vara aceasta. Leii vor trebui să își achite mai multe datorii, iar Balanțele se vor confrunta cu ceva probleme din punct de vedere financiar.

Berbec

Chiar dacă nu ai o perioadă foarte bună din alte puncte de vedere, din punct de vedere financiar o duci destul de bine, deci nu trebuie să îți faci griji pentru acest lucru. Chiar este posibil să mai primești o sumă de bani de la locul de muncă.

Taur

Nu poți spune că te descurci foarte bine cu banii, dar nici nu te poți plânge. În luna august te vei axa pe alte lucruri și nu te vei gândi neapărat la banii pe care îi ai.

Gemeni

Luna august vine cu mari probleme financiare pentru tine. În ultima perioadă ți-ai tot împrumutat prietenii cu bani, iar acum se pare că tu trebuie să fii cel împrumutat. Nu este exclus să anulezi o vacanță din această cauză.

Rac

Nu îți face griji pentru luna aceasta, pentru că va fi una destul de bună din punct de vedere financiar. Te vei bucura de ultima lună de vară alături de cei dragi,  undeva cât mai departe.

Leu

Este o lună destul de dificilă pentru tine și va trebui să îți achiți foarte multe lucruri, pe care nu le aveai în calcul. Nu te gândi la ce va urma și doar găsește o rezolvare să nu rămâi falit până la următorul salariu.

Fecioară

Veniturile tale vor crește considerabil în această lună. Chiar dacă nu ai trecut printr-o perioadă foarte bună, se pare că lucrurile încep să prindă culoare și pentru tine. În plus, vei reuși să îți pui și ceva bani la economii.

Balanță

O să trebuiască să iei o decizie cât mai rapidă, pentru că veniturile tale vor scădea în această lună. Se pare că nici la locul de muncă lucrurile nu vor arăta prea bine, așa că pregătește-te din timp pentru ce urmează să vină.

Scorpion

Luna august vine cu suprize pentru tine. Se pare că vei fi avansată, iar acest lucru înseamnă că vei avea și un salariu mai mare. În sfârșit, poți face schimbările mult visate la casă.

Săgetător

Trebuie să îți iei gândul de la vacanță, pentru că în această lună vei fi pusă în situația în care trebuie să alegi. Nu o duci deloc bine din punct de vedere financiar și este foarte posibil să fii nevoită să îți cauți un alt job.

Capricorn

O perioadă destul de bună pentru a-ți mări veniturile. Investește într-un proiect, care îți poate aduce și mai multe venituri. Înainte de toate, ar trebui să ții cont și de părerea unui om din domeniu sau chiar de părerea partenerului de viață.

Vărsător

Vei avea ceva probleme financiare la începutul lunii august, dar totul o să se rezolve pe parcus. În plus, vei reuși, la sfârșitul lunii, să îți pui ceva banii deoparte pentru visul tău. Se pare că totul începe să prindă contur.

Pești

Nu este momentul să îți faci niciun fel de problemă pentru veniturile tale. Se pare că lucrurile vor fi destul de relaxare în această lună și te vei bucura din plin de ultima lună de vară. Chiar este posibil să ajuți o prietenă cu ceva bani…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed