HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce slăbiciuni ai în funcție de zodie: Slăbiciunea nativilor Berbec o reprezintă crizele de nervi

Ce slăbiciuni ai în funcție de zodie: Slăbiciunea nativilor Berbec o reprezintă crizele de nervi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Ce-slabiciuni-ai-in-functie-de-zodie.jpg

Oricât de duri am vrea să părem la exterior, fiecare dintre noi avem slăbiciuni pe care preferăm să le ascundem. Așadar, iată care sunt slăbiciunile fiecărei zodii!

Berbec

Slăbiciunea nativilor Berbec o reprezintă crizele de nervi. Aceștia nu le pot gestiona foarte bine și există riscul de a înrăutăți situația mult mai mult decât ar crede.

Nu este bine să calci un Berbec pe coadă și nici ei nu fac bine dacă nu pun capăt certurilor.

Taur

Familia este slăbiciunea lor. Oricine se ia de persoanele dragi Taurului va plăti cu siguranță. Dacă ai ceva rău de spus legat de orice membru al familiei, cel mai bine ar fi să nu faci acest lucru, deoarece nu te va menaja și vei avea mult de suferit după.

Gemeni

Slăbiciunea Gemenilor sunt prietenii. Aceștia înseamnă foarte mult pentru ei, iar nativii pun foarte mare accent pe relația pe care o au cu aceștia. Dacă sunt trădați sau dacă cineva are ceva de rău de spus legat de prietenii lor, Gemenii vor avea reacții vulcanice și nu se vor da bătuți până când nu vor rezolva problema.

Rac

Încrederea în propria persoană este cea mai mare slăbiciune a lor. Le poți face rău cu orice, nu există lucru ce nu îi afectează și le poți zdruncina încrederea în propria persoană cu orice lucru, oricât de mic ți s-ar părea că este.

Leu

Nativii Leu nu suportă ca cineva să le spună că nu au dreptate, iar acest lucru reprezintă punctul lor slab. Nu țin cont de părerea celor din jur, fac doar ceea ce vor și dacă încerci să spui că nu ești de acord cu ei, nu este exclus să devină violenți verbal.

Fecioară

Domeniul financiar este cea mai mare slăbiciune a lor. Aceștia trebuie să știe mereu câți bani au, trebuie să știe exact cât au cheltuit în ziua respectivă și, dacă se întâmplă să piardă bani, sigur vor face o criză de nervi.

Balanță

În cazul Balanțelor, slăbiciunea lor o reprezintă relațiile amoroase. Nu au suficientă tărie de caracter pentru a pleca și nici pentru a renunța atunci când partenerul le greșește și continuă să îl caute, indiferent de cât de mare este greșeala pe care a făcut-o.

Scorpion

Furia este punctul lor slab. Se enervează foarte ușor și au cele mai mari accese de furie dintre toți nativii. Pe cât de repede se enervează, pe atât de greu se calmează, iar acest lucru reprezintă o problemă mare pentru cei din jur.

Săgetător

Aspectul fizic este punctul lor slab. Țin foarte mult la felul în care arată și, dacă îi spui unui Săgetător că are un defect fizic, ai deschis Cutia Pandorei. Nu va reacționa frumos deloc și se vor asigura că vei plăti pentru cuvintele spuse.

Capricorn

Criticile și comentariile răutăcioase care vin din partea celor dragi reprezintă slăbiciunea lor. Nu suportă ca cineva apropiat să le spună unde greșesc și nu suportă să le fie pus la îndoială niciun aspect al vieții lor. Totuși, dacă vrei să faci acest lucru, trebuie să ai grijă la cuvintele folosite.

Vărsător

Slăbiciunea Vărsătorilor este reprezentată de faptul că sunt extrem de creduli. Pot fi păcăliți atât de ușor, încât nu și-ar da seama nici dacă ar fi mințiți în legătură cu subiecte mari, importante. Sunt foarte ușor de manipulat, iar acest lucru reprezintă o mare problemă…

Pești

Reproșurile sunt punctul lor slab. Nu le place ca cineva să le spună când greșesc și nici să le demonstreze acest lucru. Le place să creadă că au dreptate. Li se zdruncină întreg universul când cineva le reproșează orice lucru pe care l-au făcut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed