Home compatibilitate zodii Cele mai dificile femei din zodiac

Cele mai dificile femei din zodiac

autor Elena Yvette
1682 vizualizari
Cele-mai-dificile-femei-din-zodiac

Cu toţii am avut probleme de cuplu şi ne-am gândit că zodia este de vină şi că toate femeile de pe pământ sunt complicate însă haideți să vedem care sunt, de fapt, cele mai dificile femei din zodiac.

Femeile Berbec sunt nativele unei zodii dificile din cauza încăpățânării permanente de care dau dovadă şi pentru că îşi doresc să primească mereu dreptate totală, iar nativele din zodia Scorpion sunt, poate, cele mai dificile deoarece ele privesc mereu viaţa prin spectrul dragostei şi orice lucru spus de partener s-ar putea să le rănească fără nicio intenție.

Iată care sunt 6 cele mai dificile femei din zodiac

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Femeile Berbec sunt nativele unei zodii foarte complicate din cauza faptului că sunt printre cele mai încăpățânate. De cele mai mult ori doresc ca tot ce le înconjoară să se comporte după dorinţele lor însă acest lucru nu este posibil şi cauzează frustrări foarte mari.

De asemenea, se dau peste cap până reuşesc să ducă la bun sfârşit lucrurile pe care şi le pun în minte şi de aceea sunt foarte dificile, deoarece se folosesc de toate mijlocele, uneori şi de șantaj sau chiar de diferite apropouri sentimentale, pline de lacrimi şi suspine. Astfel că femeile Berbec se numără printre cele mai dificile femei din zodiac, pentru că nu pot fi împăcate decât în momentul în care spui şi alegi să faci precum îşi doresc ele. Deşi sunt în capul listei, urmează şi alte zodii la fel sau chiar mult mai complicate decât Berbecul.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Alături de cele din Berbec urmează nativele născute în zodia Taur. Şi acestea fac parte dintre cele mai dificile femei din zodiac, deoarece le place tot timpul să facă pe șefele. Ele doresc să aibă totul la picioare, iar bărbatul să fie un mic executant care îi face pe plac necontenit. În faţa bărbaților, acest lucru nu este uşor de digerat, de aceea se iscă mereu conflicte şi certuri ce par a fi interminabile.

Totuşi, partenerii lor, datorită faptului că îşi iubesc femeile din zodia Taur, încearcă mereu să găsească o cale de mijloc, de împăcare şi de apropiere de ele. Dificil este momentul în care orice ai face, nativele din zodia Taur nu sunt mulțumite şi trebuie să primească supunere din partea celor din jurul lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Femeile Rac fac parte și ele din rândul celor mai dificile femei din zodiac. Nativele din zodia Rac încearcă să acapareze puterile de decizie ale membrilor familiei şi să conducă fiecare acţiune în parte. Diplomate de fel, femeile din zodia Rac au o tactică proprie prin care încearcă să îşi manipuleze partenerul, să îi ceară sfatul doar pentru a-l băga în seama, ajungându-se, în final, să se procedeze aşa cum îşi doreşte femeia.

Nimic nu este mai dificil decât o femeie șireată, deșteaptă şi diplomată, pe care îţi este greu să o manipulezi şi căreia nu îi poţi schimba părerea şi nu o poţi urni din loc, orice ar fi. Femeile Rac sunt de departe cele mai dificile ființe de pe această planetă, iar cei care pot trăi în preajma lor şi care le pot înţelege sunt cu adevărat nişte pachețele pline de răbdare.

Nici nativele din Fecioară, Scorpion sau Capricorn nu se lasă mai prejos

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele nu lipsesc nici ele din lista celor mai dificile femei din zodiac. Au mereu un comportament copilăresc şi sunt foarte alintate. De asemenea, se lasă foarte greu pe mâinile unui bărbat şi acceptă cu greu pe cineva în locul lor. Cu toate astea, fiind nişte femei fermecătoare, bărbaţii se încumetă şi pornesc la drum în călătoria spre inimile lor.

În fiecare moment pe care îl trăiesc, Fecioarele privesc problemele şi situaţiile ca nişte copii, se alintă şi fac mereu faţa aceea de îngeraș nevinovat, în caz că greşesc cu ceva. Atunci când un bărbat le face curte, acestea încep un test şi pun la cale mai multe probe prin care pretendentul trebuie să treacă pentru a le câștiga inima. Nu este uşor să ai alături o Fecioară, deoarece firea ei dificilă îţi va da bătăi de cap permanent, dar cu siguranţă merită orice efort pe care trebuie să îl depui.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Femeile din zodia Scorpion sunt dificile din cauza sensibilității aparte pe care o au. Acestea filtrează mereu lucrurile prin spectrul dragostei şi sunt dornice de a trăi o iubire ca în filme. Sunt femei care pot fi rănite foarte uşor de nişte vorbe spuse la întâmplare, de aceea trebuie să ai grijă cu cea ce spui, pentru a nu le răni şi a nu le face să sufere.

De asemenea, sunt greu de înţeles când vine vorba de viaţa sentimentală şi se întâmplă adesea să nu înţelegi ceea ce îşi doresc de la tine, pentru că ele mereu privesc către absolut, către ce nu au alţii, iar mai mereu îşi doresc imposibilul. Consideră că pot trăi o iubire ca în poveşti, astfel că femeile Scorpion sunt foarte greu de mulțumit sufletește şi foarte dificile atunci când vine vorba despre viaţa de cuplu.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Femeile Capricorn se află şi ele pe lista celor mai dificile femei din zodiac. Este foarte greu de trăit alături de o femeie Capricorn, din cauza personalității bipolare pe care o are. Se întâmplă adesea să fie situaţii în care să aibă păreri diferite, să se contrazică singură, iar tu să trebuiască să îi dai dreptate în oricare situaţie o creează ea…

De asemenea, femeia Capricorn are mereu pretenția de a i te supune, de a o satisface şi de a-i îndeplini toate dorinţele pe care le are, chiar şi pe cele mai ascunse. De aceea este dificilă viaţa alături de o nativă în zodia Capricorn, pentru că niciodată nu vei şi cum să o mulțumești şi cum să îi citești gândurile. Cel mai complicat la ea este faptul că ea doreşte să primească toate aceste lucruri fără a oferi la fel înapoi, mai pe scurt, femeia Capricorn doreşte să fie o regină.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies