Te gandesti sa te casatoresti? Vezi ce spun astrele

Ai gânduri de căsătorie, dar în acelaşi timp te cam sperie acest pas? Este momentul să nu mai cauţi răspunsuri peste tot, fiindcă astrele te vor îndruma spre alegerile corecte.

Capricornii au parte de momente tensionate în noaptea nunţii, Peştii ar trebui să facă puţină presiune asupra partenerului, iar Balanța descoperă iubiri neterminate din trecut.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

De ceva vreme încolțește în mintea ta dorinţa de a te căsători, dar partenerul de viaţă nu dă nici un semn în acest sens. Este bine să nu grăbești lucrurile şi să aştepţi să ia singur decizia de a-ţi oferi inelul de logodnă. Cu siguranţă bucuria va fi mai mare şi vei trăi mai intens momentul în sine. Ai tendinţa de a face ca totul să aibă loc atunci când îţi doreşti tu. Mai lasă-te condusă uneori.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Ai început să faci un plan de nunta împreună cu partenerul de viaţă însă, de ceva timp, lucrurile nu mai merg atât de bine între voi. Simţi că nimic nu mai are sens şi că totul se va termina curând. Nu renunţa la gândul de a te căsători, dar ar fi de dorit să ai o discuţie cu cel de lângă tine şi să clarificați puţin lucrurile între voi. E de înţeles că emoţiile vă copleșesc şi traversați o perioadă mai stresantă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este un pas foarte mare iar momentul mult aşteptat se apropie cu paşi repezi. Eşti emoționată şi plângi din orice. Este normal să ai în suflet tot felul de sentimente pe care nu le înţelegi, dar nu le lăsa să te acapareze. Toate lucrurile vor merge ca pe roate, iar nunta va fi una reuşită, exact aşa cum ai plănuit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Te gândeşti la căsătorie, dar, din păcate, nu a apărut prinţul mult visat. Te imaginezi în rochie de mireasă şi visezi cu ochii deschiși însă ar fi bine să renunţi la aceste gânduri şi să revii puţin cu picioarele pe pământ. Partenerul va apărea în cele din urmă şi veţi putea visa împreună la aceste momente deosebite.

Leu: 23 iulie – 22 august

Eşti foarte nerăbdătoare şi ai tendinţa de a lua decizii pripite. Nu te grăbi, încearcă să cântărești fiecare variantă pe care o ai şi să alegi ceea ce ţi se potriveşte mai bine. Este cel mai frumos eveniment din viaţa ta şi trebuie să fii mulțumită la final de toate alegerile pe care le-ai făcut. Ar fi bine să realizezi o listă cu opțiunile care se ivesc şi să o alegi pe cea mai avantajoasă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai vrea să mai treacă ceva timp până la marele eveniment, dar presiunile pe care le primeşti din partea familiei nu îţi dau pace deloc. Tu consideri că nu este momentul potrivit şi că ai vrea să ai timp pentru a pregăti totul exact cum îţi doreşti. Cel mai bine este să îţi asculţi instinctul şi să faci pasul cel mare atunci când vei hotărî că este timpul.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Ai planuri de căsătorie, dar ce să vezi: o veche iubire reapare în viaţa ta şi dă totul peste cap. Eşti bulversată pentru că nu mai ştii ce simţi şi ai vrea să dispari deodată. Încearcă să privești totul raţional şi oferă-ţi timp pentru a putea lua decizia cea mai bună. Dacă este nevoie, găseşte o scuză pentru a amâna planurile deja făcute şi gândeşte-te la ceea ce îţi doreşti.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Te gândeşti că ai vrea să te căsătorești peste doi ani şi deja ai vrea să începi pregătirile. Îţi doreşti să fie cu adevărat un moment special şi este normal să visezi la un eveniment reuşit. Continuă pe drumul pe care ai apucat şi încearcă să faci alegeri care să te conducă spre o nuntă de vis. Cu siguranţă va fi una reuşită, pentru că vei calcula fiecare moment, iar această calitate este deosebit de importantă.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Gândurile de căsătorie au încolțit atât de mult în mintea ta şi ai de gând să mergi să îţi cumperi singură inelul. Vei reuşi în acest mod doar să îţi sperii partenerul şi s-ar putea să te trezeşti singură. Bărbaților le place, în cele mai multe cazuri, să aibă decizia finală, iar când vine vorba de asemenea lucruri măreţe, ar trebui să te conformezi şi să mai ai puţină răbdare.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Seara nunţii poate fi compromisă de evenimente neplăcute. S-ar putea ca mamei să nu-i convină alegerile făcute de tine şi să înceapă reproșurile chiar în cel mai nepotrivit moment. Dacă îi vei da importanţă, nu vei reuşi decât să transformi cel mai frumos moment din viaţa ta într-un coşmar. Fii stăpână pe situaţie, ignoră părerile celorlalţi şi lasă-te purtată de val! Trăieşte aceste momente pe deplin, pentru că sunt unice, şi nu lăsa loc de regrete!

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Observi în jurul tău cum toate colegele se căsătoresc, începi să simţi un gol în stomac şi te gândeşti că ai vrea şi tu. Nu înţelegi cum orice femeie din jurul tău reuşeşte să facă acest pas important şi tu nu poţi rămâne decât la faza de idee a căsătoriei. Toţi sunt fericiţi şi s-ar părea că au găsit formula fericirii însă nimeni nu vrea sa ţi-o împărtăşească. Astrele spun că momentul tău este aproape, că iubirea te pândește după colţ şi că cererea în căsătorie nu va întârzia să apară…

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Ai o relaţie din liceu cu actualul tău iubit, totul merge perfect între voi şi încă nu a apărut monotonia. Ideea de căsătorie ţi-a mai trecut prin cap, dar partenerul de viaţă a fost mereu reticent şi te-a făcut să uiţi de ea. Nu ştii dacă este bine sau dacă este rău să rămâneți încă la stadiul de iubiți. Astrele spun că puţină presiune asupra partenerului nu ar strica, mai ales că ştii că este un tip mai comod de fel şi, cel mai probabil, acest pas ar aduce prea multă agitaţie în viaţa lui.

Abonează-te pe:Yve.ro news