Home Horoscopcompatibilitate zodii Vrei să-ți meargă bine în luna August? Vezi care este numarul tău norocos în luna August în funcție de zodie

Vrei să-ți meargă bine în luna August? Vezi care este numarul tău norocos în luna August în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 827 views 3 minute timp de citit
Vezi care este numarul tau norocos in luna August in functie de zodie

Luna august vine cu multe schimbări pentru nativi. Află care este numărul tău norocos în funcție de zodia în care ești născut!

Berbec

Numărul care le va purta noroc în luna augusut nativiilor din zodia Berbec este 10. Acest număr te va ajuta foarte mult pe planul financiar, dar îți va purta noroc și pe planul sentimental.

Taur

Pentru nativii din zodia Taur numărul norocos în luna august este 16. Datorită norocului vei reuși să duci la bun final anumite proiecte din această lună și vei reuși să te stabilizezi din punct de vedere financiar.

Gemeni

Numărul norocos pentru nativii din zodia Gemeni este numărul 6. Cu un mare impact asupra Gemeniilor, această cifră îi va ajuta să iasă din foarte multe încurcături și să ducă la bun final lucrurile pe care tot încercau să le rezolve.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac norocul va fi regăsit în cifra 1. Se pare că această cifră te va face să fii foarte bună la locul de muncă și să te dedici mult mai mult. Plus de asta, tot efortul depus îți va aduce multe beneficii în această lună.

Leu

Leii au ca număr norocos în luna august cifra cu numărul 9. Această cifră te va ajută să echilibrezi balanța între locul de muncă actual și relația cu partenerul. Plus de asta, vei face pași mici spre o casă nouă.

Fecioară

Pentru Fecioare, numărul care le va purta noroc va fi 20. Datorită norocului purtat de acest număr, Fecioarele vor fi foarte predispuse să ofere mult mai mult oamenilor din jurul lor.  Nu se vor uita nicio clipă la banii pe care îi vor arunca, ci vor fi atente la bucuria celorlalți.

Balanță

Fericirea va veni pentru balanțe cu ajutorul numărului 12. Acest număr reprezintă bucuria și liniștea sufletească. În luna august vei fi mult mai atentă la propria persoană și la nevoile proprii.

Scorpion

Numărul care le va aduce noroc scorpionilor va fi 3. Această cifră reprezintă totodată determinarea, dar și evoluția. Luna august va veni cu o puternică dorință de evoluare, iar lucrurile se vor întâmpla mai repede decât te vei aștepta.

Săgetător

Săgetătorii vor avea ca număr norocos în luna august numărul 18. Acest număr te va ajuta să îți rezolvi anumite probleme din trecut și să treci cu bine peste problemele care îți vor ieși în cale în această lună.

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, cifra care le va purta noroc este 5. Datorită norocului pe care aceasta o poartă vei reuși să te îndeplinești din punct de vedere sentimental. Totul va veni la momentul oportun.

Vărsător

Poate că de multe ori numărul 13 este cu conotații negative însă de data aceasta, 13 le va purta norocul nativiilor din zodia Vărsător. Acest număr îți va aduce reușite în ceea ce privește relația cu partenerul și te va stabiliza din punct de vedere financiar…

Pești

Numărul cu cel mai mare impact asupra nativiilor din zodia Pești în luna august va fi 17. Cu ajutorul acestui număr vei reuși să îți rezolve anumite lucruri în gospodărie și să te reinventezi pe planul profesional.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies