HomeHoroscopHoroscop japonez Horoscop japonez Bambus

Horoscop japonez Bambus

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Horoscop-japonez-Bambus.jpg

Horoscopul japonez pentru Bambus se adreseaza persoanelor nascute intre 30 aprilie si 4 iunie. Daca ziua ta de nastere este in aceasta perioada, atunci cu siguranta te inscrii in lumea oamenilor Bambus. Acesti nativi se dovedesc a fi prieteni loiali. Va face placere sa oferiti celor dragi atentii, cadouri venite din suflet.

Horoscop japonez Bambus

Horoscopul japonez pentru Bambus subliniaza in cazul nativilor acestui semn zodiacal dorinta si fuga dupa fericire. Alergi dupa fericire o viata intreaga si consideri ca trebuie sa faci tot ceea ce iti sta in puteri sa ajungi la ea.

Horoscopul japonez pentru Bambus – o lume plina de superstitii, calitati, defecte. Toate acestea au fost observate de oamenii vechi de-a lungul timpului. Daca te-ai nascut sub semnul zodiacal al Bambusului japonez, iti place sa vezi oamenii zambind in jurul tau. Uneori, te consideri responsabil de fericirea celui de langa tine.

Calitati:
•    Horoscopul japonez pentru Bambus se deschide prin definirea simbolului. Ce inseamna Bambus? In japoneza acesta este simbolul armoniei si al prieteniei. Daca te-ai nascut in zodia Bambus, vei cauta sa nu iti ranesti prietenii. Ai incredere in persoanele pe care le-ai ales sa iti stea aproape si consideri ca acestea nu te pot trada.
•    Dragostea este deosebit de importanta pentru fiecare si in ceea ce priveste relatiile de iubire, horoscopul japonez pentru Bambuz subliniaza faptul ca, daca te-ai nascut in aceasta zodie, iti va fi extrem de greu sa iti ascunzi sentimentele. In momentul in care iti place compania unei persoane, atunci nu te vei da inapoi de la a o chema in preajma ta. Va place sa iubiti si sa impresionati partenerul de viata. Horoscopul japonez pentru Bambus ne dezvaluie faptul ca acesti nativi traiesc ca sa ofere, ca sa iubeasca si sunt fericiti in momentul in care pot sa transmita propriile trairi.
•    In ceea ce priveste locul de munca, iti doresti mereu sa avansezi. Daca te-ai nascut in zodia Bambusului, consideri ca timpul a aparut tocmai pentru ca tu sa ai la dispozitie o perioada sa ajungi in varful piramidei. Consideri ca locul tau este superior celorlalti si incerci totul pentru a reusi. Te satisface superioritatea pe care o emani si responsabilitatile care apar in viata ta te fac sa te simti important.
•    Daca te-ai nascut sub semnul zodiacal al Bambusului, sigur iti va face placere sa ii ajuti pe cei din jur. In momentul in care cineva iti va cere un sfat vei fi acolo pentru a schimba starea de spirit a persoanei de langa tine.

Defecte:
•    Horoscopul japonez pentru Bambus ne-a dezvaluit ca acesti nativi se daruiesc foarte repede. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, sigur ai simtit nerabdarea specifica. In momentul in care consideri ca cineva este potrivit pentru tine incepi sa oferi totul insa nu putin cate putin, ci totul deodata, ca o avalansa.
•    Nu iti plac schimbarile si iti vine greu sa te acomodezi unei situatii noi.
•    Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Bambusului sunt incapatanate si nu cred in ceva, decat in momentul in care vad cu proprii ochi.

Sfat!
In momentul in care te antrenezi intr-o relatie de dragoste este indicat sa oferi totul insa cu portia. Este frumos sa simti fiorii dragostei, dar este cu adevarat minunat sa poti oferi libertate! Sa nu uiti ca poti sufoca cu toate aceste sentimente daca le arati prea devreme…

In concluzie, horoscopul japonez pentru Bambus a adus la lumina nativi care tanjesc dupa iubire si pentru care dragostea este deosebit de importanta in orice moment din viata lor. Daca esti nascut in aceasta zodie, nu uita de dorintele tale personale!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed