HomeHoroscopHoroscop japonez Zodiac japonez Floare de lotus

Zodiac japonez Floare de lotus

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/09/Zodiac-japonez-Floare-de-lotus.jpeg

Zodiacul japonez pentru Floare de lotus vizeaz persoanele nascute intre 7 iulie si 1 august. Nascuti in plina vara, acesti nativi iubesc soarele si caldura acestuia. Se spune ca exista o compatibilitate ridicata intre persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de lotus si cei nascuti sub semnul zodiacal al Soarelui. Horoscopul japonez pentru Soare ne dezvaluie anumite legaturi intre cele doua semne zodiacale.

Zodiac japonez Floare de lotus

Zodiacul japonez pentru Floare de lotus surprinde, in primul rand, prin simbolistica acestei flori in lumea japoneza. Ce inseamna aceasta si care sunt trasaturile pe care le imprumuta nativilor, urmeaza sa vedem in continuarea acestui articol. Floarea de lotus reprezita frumusetea si sinceritatea. In acelasi timp, aceasta floare este cunoscuta pentru puterea ei de regenerare.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de lotus

  • Zodiacul japonez pentru Floare de lotus ne dezvaluie, in primul rand, capacitatea nativilor de a se ridica si a merge mai departe. Sunt deosebiti de perseverenti si in tot ceea ce fac depun un efort considerabil pentru a duce totul la bun sfarsit. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, cu siguranta dai dovada de o ambitie foarte dezvoltata si ii vei surprinde intotdeauna pe cei din jur prin felul tau de a fi.
  • Dragostea este un sector deosebit de important pentru fiecare om si, in ceea ce priveste relatiile de iubire, persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de lotus sunt deosebit de optimiste. In momentul in care au fost dezamagite intr-o relatie amoroasa, acestea isi ridica capul spre cer si spera ca intr-o zi isi vor gasi linistea alaturi de partenerul potrivit. Nu cred in perfectiune si iubesc imperfectiunea. Cauta oameni al caror suflet este deschis spre iubire. Daca te-ai nascut sub semnul zodiacal Floare de lotus, ai observat dorinta ta interioara de a gasi pe cineva alaturi de care sa poti fi atat trist, cat si vesel.
  • Cand vine vorba de cariera, zodiacul japonez pentru Floare de lotus subliniaza faptul ca acesti nativi sunt foarte corecti. Floarea de lotus isi are radacinile in balti murdare si reuseste totusi sa se inalte catre frumusete. Acest lucru se aplica si in cazul nativilor. Acestia pot fi mintiti, inselati si dati la o parte. Insa, in momentul in care se vor ridica, acestia vor lasa in spate pe toti cei care au dorit raul.

Defecte:

  • Se spune ca sinceritatea este o calitate pe care o intalnim, in ziua de astazi, la tot mai putini oameni. Noi credem ca a fi sincer este benefic pana in momentul in care ranim pe cineva. Exista o linie fina intre diplomatie si sinceritate pe care, din pacate, persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de lotus o incalca…

Sfat!

Cu toate ca iti place in mod deosebit sa te descurci de unul singur, in unele momente este indicat sa ii lasi pe cei din jur sa te ajute. Munca in echipa poate aduce foarte multe rezultate pozitive!

In concluzie, persoanele nascute sub semnul zodiacal Floare de lotus sunt urmarite intreaga viata de orgoliul personal. Pentru acestea este deosebit de important sa reuseasca in orice domeniu, lucru pentru care, totodata, ar trebui felicitati!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed