HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cei mai irezistibili barbati, in functie de zodie

Top 5 cei mai irezistibili barbati, in functie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Top-5-cei-mai-irezistibili-barbati.jpg

Toata lumea citeste horoscopul propriu, chiar daca persoanele sunt sau nu dispuse sa o recunoasca. Dar unele semne zodiacale sunt mult mai puternice decat altele, asta este clar. Insa, poate nu de putine ori v-ati si intrebat care este cel mai bun. Ei bine, depinde de ce criteriu folosesti. Va prezentam cele mai irezistibile zodii, cele care reprezinta cel mai bine sexualitatea si senzualitatea.

In functie de data pe care te-ai nascut, vei vedea in continuare daca faci parte dintre cele cinci cele mai irezistibile zodii, daca esti barbat, iar pentru femei este un bun catalog in ceea ce priveste alegerea urmatorului partener sau chiar a celui pentru toata viata.

Scorpion

Scorpionul este cel mai irezistibil semn zodiacal din intregul zodiac. Daca te-ai intalnit vreodata cu un Scorpion, trebuie sa stii ca ei au o putere de atractie irezistibila. Chiar daca nu sunt foarte frumosi fizic, au parte de femeile pe care si le doresc; este ciudat, dar dorinta o observi in ochii lor atunci cand le vorbesti, iar fara sa stii, le ajungi in pat. In momentul in care, cineva te va intreba ce ai vazut la partenerul tau Scorpion, nu vei sti ce sa raspunzi, deoarece misterul care-l inconjoara va da pe toata lumea peste cap, inclusiv pe tine.

Leu

Leul este al doilea cel mai irezistibil semn zodiacal, dar sa nu-i spui, deoarece se va supara ca nu e primul. Leii cunosc toti oamenii de seama si de treaba si stiu in mod sigur cum sa se distreze. Nu te poti abtine, sa nu fii atrasa de carisma lui. Urmatorul lucru pe care-l va face este sa te puna in centrul universului lui, iar acest lucru, pentru majoritatea femeilor, este un lucru extrem de sexi. Insa, problema cu Leul este cea numita „ingrijire maxima si tot timpul”, niciodata nu trebuie sa fii prinsa cu garda jos, ci sa te ridici la asteptarile lui. Zambetul lui este cel mai atragator.

Rac

Aceste firi se lasa greu impresionate, insa majoritatea barbatilor au un simt al umorului dezvoltat si pot fi foarte implicati. Racii sunt genul romantic, asadar isi vor aminti ziua in care v-ati cunoscut, ziua in care ati inceput o relatie serioasa, prima masa impreuna, si tot asa pana la infinit. Starile lui schimbatoare te pot zapaci mental, dar daca-i dai aceasta parte in intuneric, vei avea un bun partener pentru toata viata. Este important de mentionat ca Racii sunt morti dupa sex, deci vei avea parte din plin cu el.

Varsator

Varsatorii atrag prin originalitatea lor si adora sa se schimbe, sa aduca mereu ceva nou relatiei si sa surprinda prin orice; urasc rutina si aceste lucruri isi construiesc drumul catre inima ta. Sunt firi energice si la capitolul pat, mereu vor exista scantei. Este nevoie, ca partenera, sa reusesti sa tii pasul si sa nu spui „nu” in fata unei provocari la acest capitol, pentru ca altfel isi vor pierde interesul…

Gemeni

Senzitivitate si sexualitate. Acestea sunt cele doua calitati care-l fac irezistibil pe un barbat nascut sub acest semn zodiacal. Gemenii sunt guvernati de Mercur si le da intelepciune si iubire pentru tot ce inseamna intelect, iar un barbat care are cuvintele la el, in mod clar are si inima ta, iar in secunda urmatoare te va duce acolo unde doreste. Adora sa vorbeasca, iar comunicarea este punctul lui forte. Este sexi si glumet, iar acest lucru innebuneste femeile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed