Home compatibilitate zodii Schimbări mari pentru aceste zodii în această primăvară

Schimbări mari pentru aceste zodii în această primăvară

autor Elena Yvette
1423 vizualizari
Schimbari mari pentru aceste zodii in aceasta primavara

Berbecilor li se recomandă în această primăvară să pună în practică orice idee care le trece prin cap. Însă, atenție, nu te avânta în chestiuni de natură sentimentală! Aici lucrurile nu sunt tocmai roz. În această perioadă este favorizată interiorizarea, meditația. Sfatul nostru este să îți faci timp pentru tine însuți și să te ghidezi după intuiție. Vei putea astfel să îți stabilești corect prioritățile și vei putea trăi fără regrete.

Taurul începe primăvara cu multă energie și dorință de a face lucruri noi. Dorești să îți schimbi locul de muncă, să reamenajezi, să îți schimbi garderoba sau poate chiar să faci vreo schimbare de look. Ești dornic de reinventare. Ai planuri foarte mari, iar în momentul în care nu vei obține ajutorul dorit, acest lucru te va destabiliza. Important este să înveți să te descurci singuri și să renaști din propria cenușă pentru a străluci din nou.

Pentru Gemeni urmează o perioadă în care vor fi foarte emotivi și vor reuși cu greu să își controleze stările și reacțiile. Indicat este să nu iei decizii pripite. Sunt alte lucruri către care îți poți canaliza energia și care nu vor suporta vreo decizie de amânare. Ai grijă la vorbele pe care le arunci dintr-o parte în alta și începe să economisești bani. Pe planul sentimental ai planuri mari.

Racii au tendința să fie cu capul în nori în Luna Femeii. Va fi o perioadă în care vor avea insomnii și probleme legate de oboseală. Dacă au incertitudini în anumite privințe, până la finalul lunii vor putea scăpa de această povară și să se simtă eliberați. Se vor gândi să își schimbe domeniul de activitate și să își ușureze astfel munca. Sunt planuri mărețe la orizont, aveți grijă cum le gestionați!

Leii vor fi preocupați în această lună de chestiuni financiare. Vor vrea cu orice preț să termine o lucrare pe care au început-o în urmă cu mai mult timp, să recupereze o sumă investită sau să pună deoparte niște economii de care să nu știe nimeni. Ai grijă cu suprasolicitarea! Pe planul sentimental lucrurile merg foarte bine.

Fecioarele se bucură din plin de avantajele acestei luni, în special cele pe planul profesional. Este o perioadă în care strălucești. Îți recomandăm să fii deschis la orice propunere cu iz sentimental, pentru a-ți salva relația de cuplu sau a cunoaște persoane noi. Urmărește-ti scopul și nu te abate de la drum!

Balanțele se îndrăgostesc în această lună, iar cuvântul „distracție” e sinonim cu ele în această lună. Relațiile cu anturajul sunt foarte bune, așa că la orizont se prevăd discuții interminable, vizite comune sau chiar ieșiri în oraș. Banii sunt preocuparea majoră a Balanțelor care simt că nu reușesc să își mai controleze bugetul. Cu puțină chibzuință vor reuși să împace și planul social cu cel financiar, iar astfel vor reuși să termine luna cu câteva economii.

Scorpionii relaționează foarte mult cu persoane aflate în străinătate în această lună și sunt posibile multe deplasări pe distanțe scurte. Astrele le recomandă să se relaxeze, să încerce să își prioritizeze sarcinile și să accepte și sfatul membrilor mai în vârstă din familie. Mărțișor le aduce multă energie și pot demara acțiuni pe care anterior nu au avut curajul să le pună pe lista de execuție.

Săgetătorul are parte de o lună a extremelor. Stările lor psihice vor fi fluctuante. Pe planul financiar se prevăd oarecare câștiguri, iar sentimental pare că vor exista niște discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Nimic grav, sunt doar lucruri care, nespuse la timpul potrivit, vă pot afecta pe amândoi. Totul se va rezolva spre sfârșitul lunii, iar lucrurile vor intra pe făgașul normal și pentru voi.

Capricornii nu stau prea bine la capitolul sănătate în această lună. Vor avea senzația că lupta singuri împotriva tuturor, dar situația nu va dura foarte mult. Pe planul sentimental traversează o etapă foarte favorabilă. Unii dintre ei își fac planuri de căsătorie sau se gândesc chiar la nașterea unui copil.

Vărsătorii încep luna cu puțin entuziasm, dar spre final vor deborda de energie. Vor fi dornici să înceapă proiecte noi, să se înscrie la anumite cursuri de perfecționare sau chiar să dezvolte parteneriate în afara țării…

Peștii traversează o perioadă perfectă pe planul profesional. Relațiile cu șefii sunt excelente, iar acest lucru vine la pachet și cu atribuții noi în fișa postului. Evită să visezi cu ochii deschiși și continuă să rămâi rațional!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies