Horoscop 11 August 2017: Gemenii au o zi norocoasă

132

Horoscop 11 August 2017: Gemenii au o zi norocoasă, Balanţele petrec timpul alături de familie, iar Capricornii plănuiesc următoarea vacanţă.

 11 August 2017

Horoscopul zilei de 11 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Energia de astazi te ajută să găseşti echilibrul emoţional printr-o practica emotională sau de predare. Aceasta sprijină claritatea de care ai nevoie pentru a face schimbări constructive. O energie jucauşă şi dramatică încarcă ziua. Fii atent la presupuneri – ele pot naşte argumente prosteşti. Lucrurile pot fi înșelătoare.

Taur

Poţi fi plin de comentarii tăioase astăzi. Relaţiile sănătoase aduc un minimum de cinci comentarii pozitive sau gesturi pentru fiecare comentariu negativ sau mişcare. Asigură-te că păstrezi lucrurile în echilibru. Munceşte puţin mai mult pentru a-i arata cuiva cât de mult îl apreciezi.

Gemeni

Atunci cand cei din jur par sa îşi fi pierdut capul, tu poţi fi o insulă de stabilitate. Este o zi norocoasă pentru ambiţii personale şi visuri romantice. Vindecarea psihică şi emoţională este posibilă. Deschide inima la toate ofertele Universului! Aminteşte-ţi că vremurile rele nu durează pentru totdeauna.

Rac

E posibil să simţi că sentimentele tale sunt pe steroizi astăzi. Te vei balansa de la o atracţie sexuală foarte puternică la dorinţa de a nu vedea pe nimeni. E posibil sa fii concentrat obsesiv pe o situaţie pe care nu o poţi schimba. Gelozia şi resentimentele sunt duşmanii tăi şi e posibil să ai un comportament foarte urât.

Leu

Ai destulă energie pentru schimbări puternice şi de durată. Dacă te prefaci că nu se întâmplă nimic, s-ar putea să experimentezi provocări care par sa fie de necontrolat. Fă ceea ce trebuie pentru a repara lucrurile acolo unde trebuie, ca să creşti alături de cei pe care îi iubeşti. Grupul tău de prieteni şi familia contează cel mai mult.

Fecioară

Dacă eşti destul de norocos pentru a avea un loc de muncă, fă tot ceea ce trebuie pentru a fi mai organizat astăzi. Cu cât eşti mai simplu şi direct, cu atât este mai bine. Nu pune la inimă toate veştile triste. Natura ta sensibilă poate reacţiona exagerat la durerile altora. Este important să te educi.

Balanţă

Farmecul şi carisma personală deschid uşi şi câştigă prieteni astăzi. Este un moment perfect pentru ieşiri în aer liber sau adunări cu prietenii sau familia. Așteaptă-te să strălucești cu combinaţia câştigătoare de personalitate optimistă şi competenţe generale. Este un moment norocos în care poţi lua ce ai nevoie.

Scorpion

Te distrezi? Dacă eşti prea indulgent sau extravagant cu tine, aceasta este o zi când tot ce este rău ar putea dispărea. Acum este timpul pentru umor. Socializează cu prietenii, dar evită-i pe toţi cei care vor sa îşi verse frustrările pe tine.

Săgetător

Relaţiile pot fi îmbunătățite dacă faci un efort şi asculţi cu atentie ceea ce vor ceilalti să spună. Dacă ai probleme cu cineva la care ţii, nu ezita să ceri sfaturi de la cei apropiaţi. Cu o bună comunicare poţi continui să construieşti un sentiment profund de conexiune.

Capricorn

Poate fi foarte dificil să îţi îndeplineşti sarcinile astăzi. Chiar dacă este zi de muncă, încearcă să petreci mai mult timp gândindu-te cum să îţi faci casa mai confortabilă şi mai primitoare pentru oaspeti. Este o zi perfectă pentru a planifica o petrecere sau o vacanţă cu cei apropiati. Uită-te după ofertele online.

Vărsător

O relaţie este precum o schimbare de planuri în ultimul minut, rămânând singur cu strategiile tale. Astăzi pune pe primul loc interesele tale. Chiar dacă ai o mulţime de responsabilităţi, daca te simţi fără energie, rezervă-ţi puţin timp pentru a fi singur. Exerciţiile îţi vor goli capul…

Peşti

Energia de astăzi te poate face să te simţi mai sentimental. Poate că în acest an nu este la fel ca în trecut, dar acest lucru nu este neapărat negativ. Gândeşte-te la cele mai bune soluţii pentru a aduce ce e bun din trecut în prezent. Fă-ţi timp în seara aceasta pentru a-ţi face casa mai frumoasă şi mai primitoare.