DIETE CELEBRE

Diete celebre pentru slabit oferite de Dr Oz. Slabeste rapid si sanatos cu cele mai bune diete celebre recomandate de doctori si nutritionisti celebri.

Dieta Rina

Dieta Rina – cea mai populara dieta din Romania

Dieta Rina, cunoscută si drept „cura de slabire in 90 de zile” te ajuta sa slabesti intre 15-20 kilograme. Cu regimul Rina slabesti 0,680 kg pe saptamana.
Dieta Dukan

Dieta Dukan te ajuta sa slabesti 3 kg in 5 zile intr-un mod sanatos

Dieta Dukan se desfasoara in 4 faze si te ajuta sa slabesti 3 kg in 5 zile. Regimul Dukan se bazeaza pe mancatul de proteine.
Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneana pe zile – plan complet

Dieta mediteraneana reduce riscul mortii premature. Acest tip de regim ajuta la prevenirea riscului de infarct la persoanele predispuse genetic.
Dieta DASH

Dieta DASH – dieta pentru scaderea tensiunii arteriale

Dieta DASH ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Regimul DASH este bogata in fructe, legume, cereale integrale si alimente uscate.
Dieta Montignac

Dieta Montignac previne diabetul si reduce riscul infarctului

Dieta Montignac este considerata o cura de slabire sanatoasa. Regimul Montignac te ajuta sa slabesti rapid, dar totodata previne diabetul.
Dieta cu struguri

Dieta cu struguri de 3 zile te ajută să slăbești 5 kg

Dieta cu struguri (sau must) se realizează consumând timp de 1-2, maxim 3 zile între 1,5 şi 5 kg struguri (sau must proaspăt).
Dieta cu lamaie

Dieta cu lamaie structurata pentru 7 zile pentru slabi eficient

Dieta cu lamaie, este una dintre cele mai simple si mai eficiente cure de slabire. Inainte de a incepe dieta cu lamaie, este necesar sa elimini din corp toxinele.
Dieta Paleo

Dieta Paleo sau dieta preistorica – alimente permise in dieta Paleo

Dieta Paleo este, de fapt, un stil de viata ce presupune restrictionarea si eliminarea anumitor grupuri de alimente.Dieta Paleo este foarte potrivita pentru acelea dintre voi care ati incercat numeroase regimuri de slabit, dar rezultatele...
dieta Scarsdale

Dieta Scarsdale – cat slabesti cu dieta Scarsdale si cum te mentii

Dieta Scarsdale este un regim de slabit pentru 14 zile care se bazeaza pe proteine. Cu acest program de slabit se pierd 1,4 kg pe zi.
dieta daneza

Dieta daneza te scapa de 6–10 kg in 13 zile si nu o sa...

Dieta daneza este una extrem de scazuta in calorii, cu ajutorul careia se pot pierde in greutate intre 6–10 kg in 13 zile.

Cele mai noi stiri