DIETE CELEBRE

Diete celebre pentru slabit oferite de Dr Oz. Slabeste rapid si sanatos cu cele mai bune diete celebre recomandate de doctori si nutritionisti celebri.

Dieta Carmen Bruma – planul pentru o saptamana

Dieta Carmen Bruma este o cura destinata persoanelor active, pasionate de sport, iar obiectivele acesteia sunt slabirea si intretinerea.
Dieta cu apa

Dieta cu apa plata si lamaie pentru o dieta echilibrata

Iti prezentam proprietatile si beneficiile aduse de dieta cu apa. Dieta cu apa ajuta la eliminarea toxinelor din organism, de aceea trebuie consumata zilnic.
Dieta cu mere

Dieta cu mere accelereaza arderea grasimilor

Dieta cu mere te ajuta sa slabesti 2 kg in doar 3 zile. Regimul cu mere contine un numar scazut de calorii, vitamine si nutrienti bioactivi.

Dieta Mayo originala – 1200 calorii pe zi ca sa slabesti sanatos

Dieta Mayo este diferita deoarece propune un stil de viata sanatos pentru tot restul vietii, prin dezvoltarea unor obiceiuri noi si eliminarea celor daunatoare.
Dieta Rina

Dieta Rina – cea mai populara dieta din Romania

Dieta Rina, cunoscută si drept „cura de slabire in 90 de zile” te ajuta sa slabesti intre 15-20 kilograme. Cu regimul Rina slabesti 0,680 kg pe saptamana.
Dieta Dukan

Dieta Dukan te ajuta sa slabesti 3 kg in 5 zile intr-un mod sanatos

Dieta Dukan se desfasoara in 4 faze si te ajuta sa slabesti 3 kg in 5 zile. Regimul Dukan se bazeaza pe mancatul de proteine.
Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneana pe zile – plan complet

Dieta mediteraneana reduce riscul mortii premature. Acest tip de regim ajuta la prevenirea riscului de infarct la persoanele predispuse genetic.
Dieta DASH

Dieta DASH – dieta pentru scaderea tensiunii arteriale

Dieta DASH ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Regimul DASH este bogata in fructe, legume, cereale integrale si alimente uscate.
Dieta Montignac

Dieta Montignac previne diabetul si reduce riscul infarctului

Dieta Montignac este considerata o cura de slabire sanatoasa. Regimul Montignac te ajuta sa slabesti rapid, dar totodata previne diabetul.
Dieta cu struguri

Dieta cu struguri de 3 zile te ajută să slăbești 5 kg

Dieta cu struguri (sau must) se realizează consumând timp de 1-2, maxim 3 zile între 1,5 şi 5 kg struguri (sau must proaspăt).