Masaj

Descopera cele mai importante tipuri de masaj pentru relaxare si intretinere. Tehnici de masaj anticelulitic, masaj de relaxare si masaj terapeutic.

Piele catifelată cu ulei de arnică

Uleiul de arnica este folosit pentru protecția pielii, pentru picioare si pentru irigarea sanguină. Folositi ulei de arnica pentru un efect antibacterian.

Efectele masajului asupra sanatatii

Efectele asupra pielii constau in eliminarea stratului de celule moarte ceea ce reprezinta respiratie cutanata si ajuta la intensificarea proceselor de eliminare a glandelor sebacee si sudoripare.

Masajul – Terapia prin atingere

Masajul reprezinta prelucrarea metodica a partilor moi ale corpului, prin actiuni manuale sau mecanice, in scop fiziologic (de intretinere), profilactic, terapeutic sau sportiv.Actiunile manuale de masaj sunt cunoscute sub numele de manipulari, manevre sau...

Efectele masajului asupra organismului

PROCEDEE  PRINCIPALE  DE  MASAJ1. NETEZIREA (EFLEURAJUL) 2.FRICŢIUNILE 3.BATEREA (TAPOTAMENTUL) 4.FRĂMÂNTATUL (PETRISAJUL) 5.VIBRAŢIILE1. NETEZIREA (efleurajul, alunecarea) – alunecare uşoară a mâinilor pe suprafaţa tegumentară tratată. Se adresează pielii, ţesutului conjunctiv, sistemului vascular periferic, sistemului nervos periferic. Este o manevră...

Cele mai noi stiri