Horoscop zilnic Luni 28 Martie 2016

114

De ce noi aventuri vei avea parte pe parcursul zilei de azi? Iată ce au pregătit astrele pentru tine pentru a avea o zi cât mai interesantă și plină de surprize.

Horoscop zilnic Luni 28 Martie 2016

Berbec

Se pare că azi ții pasul cu schimbările care se instaurează în viața ta și ești hotărâtă să le accepți, deoarece așteptai demult ca acestea să își facă apariția într-un fel sau altul.

Taur

Azi ar trebui să te lași condusă de propria intuiție și nu de falsele presupuneri venite din partea celor din jur. Numai tu cunoști care este adevărul din spatele măștilor pe care uneori le afișezi doar de dragul de a te proteja de cei care îți vor răul.

Gemeni

Azi te dedici în totalitate locului de muncă. Nu este chiar o idee rea, mai ales dacă ai în vedere micile „concedii” pe care ți le-ai luat în ultima perioadă fără să te gândești la volumul mare de muncă ce s-a acumulat.

Rac

Azi vei primi vești pe care urechile tale nu erau tocmai pregătite să le audă. Încearcă să nu disperi și să nu îți pierzi calmul; orice problemă ar fi, cu siguranță există o soluție pentru a o putea rezolva.

Leu

Fii cu ochii în patru și nu lăsa să îți scape nimic din ochi. Cineva se pare că va încerca să îți pună azi „bețe în roate” la locul de muncă, fiind invidios pe succesul tău și pe productivitatea de care ai dat dovadă în ultima perioadă de timp.

Fecioară

Pragmatismul tău va duce azi o luptă crâncenă cu ideile puțin cam ciudate ale celor din jur. Chiar dacă ei sunt mai numeroși, nu trebuie să cedezi în fața acestora. Ești conștientă că este calitatea cea care contează și nu cantitatea.

Balanță

Informațiile și datele care îți vor fi cerute azi de către superiori trebuie predate cu maximă acuratețe, așa că încearcă să nu te lași influențată de atmosfera care pare să fie ușor apăsătoare.

Scorpion

Azi se pare că vei avea parte de multe lucuri de care nu ai mai avut ocazia să te „lovești” până acum. Încearcă să le acorzi o atenție mai deosebită, deoarece s-ar putea să îți aducă oportunități grozave de dezvoltare personală.

Săgetător

Ești o persoană sociabilă, iar cei din jurul tău văd acest lucru, în special colegii de la locul de muncă, motiv pentru care te vor sfătui să aplici pentru o nouă poziție în cadrul companiei. Încearcă să ții cont de aceste sfaturi, ar putea fi niște idei chiar bune și profitabile.

Capricorn

Spiritul tău practic și intuitiv te vor ajuta astăzi să faci față tuturor provocărilor care se vor instaura în viața ta. Pare a fi una dintre acele zile în care viața ta se aseamănă cu cea a unui super-erou, deoarece nimic nu pare să-ți stea în cale.

Vărsător

Ar fi bine să îți urmezi și instinctele din când în când, acestea nu înșală tot timpul. Pari a fi tensionată și cu siguranță trebuie să mai lași uneori și timpul să decidă pentru tine.

Pești

Partenerul tău pare a fi ușor indiferent la problemele cu care te confrunți în ultima perioadă. Nu te pripi în a trage concluzii și vorbește deschis cu el. Este posibil ca și el să aibă anumite dificultăți de care tu nici măcar nu ai idee.