Miracol în aer liber! Află cum a fost salvată viața celui care a leșinat pe durata unui salt cu parașuta

282

Bărbatul pe nume Christopher a avut parte de clipe de groază când acesta a făcut o criză în timpul unui salt cu parașuta.

Miracol în aer liber

Postarea videoclipului acestuia de pe Youtube reușește să imortalizeze întregul eveniment care aproape l-a omorât, dar, din fericire, acesta a reușit să fie salvat de către instructorul său.

În primele momente ale saltului nu s-a întâmplat nimic interesant, primul care sare este Christopher, fiind urmat apoi de instructorul lui care surprinde întreg momentul într-un clip video.

După câteva momente de cădere liberă și nu cu mult timp înainte de a trage de cordonul parașutei pentru ca aceasta să se deschidă, bărbatul a intrat într-o criză de proporții mari. Din fericire, instructorul lui Christopher a reușit să conștientizeze ceea ce se întâmpla și să ajungă la timp pentru a-i deschide parașuta bărbatului.

Christopher a făcut public videoclipul căderii sale, care în numai o zi a reușit să strângă peste 3,5 milioane de vizualizări.

Alături de acest videoclip, Christopher a scris și o scurtă declarație, care sună în felul următor: „Probabil cel mai înfricoșător moment din viața mea. Pe 14 noiembrie 2014, când am sărit cu parașuta, am avut parte de o experiență care putea să-mi aducă moartea. La aproximativ 3.000 de metri altitudine, am intrat într-o criză în timp ce încercam să mă întorc cu ajutorul mâinii stângi. În următoarele 30 de secunde, am fost inconștient, în cădere liberă. Din fericire, instructorul meu a reușit să tragă cordonul la circa 1.200 de metri. Mi-am recăpătat cunoștința la 900 de metri și am aterizat în siguranță…”

loading...
Articolul precedentCiuperci cu cimbru și Parmezan
Articolul următorTunsori scurte moderne

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!