HomeHoroscopcompatibilitate zodii 3 zile in care zodiile de foc trebuie sa își consolideze relațiile de cuplu

3 zile in care zodiile de foc trebuie sa își consolideze relațiile de cuplu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 543 views
3 zile in care zodiile de foc trebuie sa isi consolideze relatiile de cuplu

Se anunță zile de „foc” pentru nativii zodiilor, dacă nu vor învăța să își asculte partenerul și să își păstreze calmul.
Berbecii trebuie să își rezolve problemele cu calm. Leii trebuie să recunoască că au nevoie de ajutor, în timp ce Săgetătorii sunt nevoiți să ofere spațiu partenerului.

Berbec
Nu vei avea o zi ușoară și vei avea nevoie de un efort suplimentar pentru a o depăși.
Trebuie să mai așteptați puțin ca spiritele să se liniștească, altfel nu veți agita decât apele cu pretențiile voastre. La urma urmei, este vorba despre petrecerea timpului în pace, iar armonia se întoarce acasă. Și în acest scop, cel mai bine este să vorbiți senin și cu voința de a semna pacea.

Taur
Evită discuțiile în familie deoarece acestea vor deteriora în zadar conviețuirea. O mică schimbare de imagine îți va îmbunătăți stima de sine și îți va oferi mai multă încredere în fața celorlalți. Sunt mici probleme pe care le rezolvi fără dificultate.
Anticipezi problemele și asta îți oferă suficient timp pentru a le evita sau a le minimiza. Te simți energic.

Gemeni
Vă faceți griji excesiv pentru evenimente care nu au avut loc și care probabil nici nu vor avea. Trebuie să vă direcționați eforturile într-un mod mai practic.
Vor apărea idei care vă pot ajuta să rezolvați o problemă în așteptare. Gândește-te înainte de a le pune în practică.

Rac
Nu vă certați cu oameni nerezonabili, deoarece vă vor epuiza și vă vor pierde timpul.
Arată mai des afecțiunea oamenilor pe care îi apreciezi cu adevărat.
Fii atent. Va trebui să vă confruntați cu o decizie financiară importantă. Ar trebui să vă sfătuiți înainte de a continua.

Leu
Poți lăsa deoparte acea pasiv-agresivitate din ultimele zile, pentru a vorbi cu totală sinceritate despre ceea ce te îngrijorează cu partenerul tău. Este timpul să lăsați ironia și sarcasmul în urmă pentru a vorbi din inimă. Nu este nimic greșit în a recunoaște că ești speriat și că ai nevoie de puțin ajutor.

Fecioară
Zilele au un ritm greu de urmat pentru tine. Trebuie să fii mai selectiv cu toate cererile celor din jur, deoarece este imposibil să satisfaci pe toată lumea. În acest fel, te vei simți mai util și vei observa că vei avea și energie de rezervă. Bucură-te de moment.

Balanță
Opinia ta asupra anumitor subiecte este la fel de valabilă sau mai mult decât cea a oricărei alte persoane. Planificați-vă programul de activități și nu încercați să faceți mai multe lucruri decât este posibil.
Pozitivitatea ta mentală atrage noroc. Ar trebui să ai mai multă încredere în membrii familiei tale.

Scorpion
Trebuie să abordați unele probleme care vă sunt incomode. Ceea ce părea o problemă s-ar putea transforma în ceva pozitiv pentru viitorul tău. Cu cât o faci mai devreme, cu atât mai bine pentru sănătatea ta mintală. Ești bine fizic, dar trebuie să-ți asculți corpul atunci când îți cere o pauză.

Săgetător
Fiecare persoană își trăiește procesele într-un mod diferit, iar partenerul tău nu face excepție. În ciuda apropierii, există lucruri pe care fiecare trebuie să le experimenteze în felul său. Dacă preferă să nu-ți spună ce este în neregulă, respectă-i dorința și acordă-i timpul de care are nevoie. Poți sta liniștit, pentru că este ceva care nu are nicio legătură cu tine.

Capricorn
Trebuie să fii din nou tu. Faceți o listă de lucruri de pe care vreți să le faceți și bifați cât mai multe, vă va face să vă simțiți mult mai bine. Stima ta de sine va fi la niveluri înalte, profită de ocazie pentru a întâlni oameni și lasă-te văzut.
Astăzi ai putea face o investiție bună.

Vărsător
Te vei confrunta cu momente de tristețe care se vor estompa de-a lungul zilei. Nu-ți arăta concurenților slăbiciunile tale sau aceștia vor profita de tine. Oboseala ta în aceste zile începe să scadă.
Nu ar trebui să te îndrăgostești de marketingul companiilor care vor să-ți vândă lucruri de care nu prea ai nevoie.

Pești
Încearcă să anticipezi și să iei decizia corectă, deoarece nu vei avea timp să remediezi. Fii atent la micile detalii.
Banii vor veni la tine în mai multe moduri, nu rata ocazia de a economisi.
Partenerul tău îți modelează personalitatea. Acest lucru nu trebuie să fie rău, atâta timp cât schimbarea este pozitivă. Fii conștient de asta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed