Homecompatibilitate zodii 5 zodii primesc cadouri nesperate. Luna Decembrie este clar una a surprizelor pentru nativi

5 zodii primesc cadouri nesperate. Luna Decembrie este clar una a surprizelor pentru nativi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 444 views
5 zodii primesc cadouri nesperate. Luna Decembrie este clar una a surprizelor pentru nativi

Cele 12 zodii vor primi cadouri care le vor face fericite în acest Crăciun. Va fi un cadou de lux, dar nu totul va avea de-a face cu costul acestuia. Cert este că aceste daruri vor fi valoroase și cu siguranță și pe placul nativilor.

Berbecii pot primi în dar un copil, Racii pot fi ceruți în căsătorie, iar Peștii pot primi drept dar niște persoane dragi care le vor fi alături de sărbători.

Berbec
Le place să stăpânească totul, sunt dominanți, foarte pasionali și greu de mulțumit, motiv pentru care sunt unul dintre cele mai dificile semne zodiacale cărora le poți găsi ceva ce le place cu adevărat.
Însă, în ciuda faptului că ai suferit o pierdere anul acesta, vei primi un cadou care te va umple de emoții și amintiri. Vei avea de-a face cu acel înger atent pe care îl ai în Rai și cine știe, poate vei primi în dar chiar un copil. În mod cert acest dar te va face fericit.

Taur
Ți-a fost cam greu în ultima perioadă în ceea ce privește relația cu partenerul tău. Cadoul pe care îl vei primi în acest Crăciun va fi o călătorie, singur sau cu copiii tăi, dar va fi un moment de reîntâlnire care vă va întări relațiile de familie. Profită de această perioadă magică alături de cei dragi.

Gemeni
Sunteți foarte tradiționali și conservatori.
Cel mai luxos cadou al tău va fi să ai toată familia și prietenii apropiați împreună la masa de Crăciun. De data aceasta ai avut norocul să fii mai mult cu ei și aceste întâlniri au fost ceva ce ți-ai dorit foarte mult.

Rac
Deși ești puțin rezervat când vine vorba de lux, adori bijuteriile și de această dată vei primi un cadou care te va entuziasma. Cine știe, poate fi chiar un inel de logodnă din partea iubitului tău. Pregătește-te cum se cuvine și așteaptă-te la momente magice alături de partener.

Leu
Nu vei nega că adori luxul și lucrurile scumpe. Te bucuri de micile detalii pe care ceilalți le observă la tine, iar acea persoană specială din inima ta te va surprinde cu niște bijuterii unicat.

Fecioară
Nu a fost un an ușor, aveai planuri să îți schimbi mașina sau să îți redecorezi casa. Așadar, vei primi din partea familiei o surpriza care te va emoționa și îți va merge drept la inimă.

Balanță
Balanțele pot fi un alt semn dificil din cauza naturii lor volubile și duale, așa că să le găsești ceva care le place poate fi un risc.
Îți place cu adevărat să citești și pentru tine cărțile sunt o bijuterie. Există cineva care știe asta și îți va oferi un manuscris sau o carte pe care credeai că nu o poți ține niciodată în mână. Acest lucru te va face să radiezi de fericire.

Scorpion
Cel mai luxos cadou pe care îl vei primi în acest Crăciun cu siguranță nu are nicio legătură cu banii. Ești într-o stare emoțională și ceea ce te va bucura este să fii alături de familia ta. Acest lucru te duce înapoi în trecut, în diminețile de Crăciun din copilărie; vei fi fericit.

Săgetător
Ai norocul să poți avea un loc de muncă bun și să fii stabil financiar, dar dacă există un cadou care să te bucure, acesta este mirosul unui parfum puternic. Iar cei dragi ție știu foarte bine acest lucru.

Capricorn
Un cadou minunat te va aștepta sub brad de Crăciun și te va bucura. Poate chiar îl vei folosi la masa de Crăciun. Pe de altă parte, partenerul o să îți pregătească un cadou cu o mare valoare sentimentală pentru tine.

Vărsător
Dacă ai planuri să te căsătorești, fii pregătit ca partenerul tău să-ți pregătească o surpriză, dar dacă nu, această persoană specială din viața ta te va face să plângi cu un cadou cu valoare sentimentală pentru tine.

Pești
Nu sunteți o ființă care pune valoare pe lucrurile luxoase și scumpe. De aceea, veți primi de acest Crăciun un cadou pe care îl veți iubi pentru totdeauna. Poate fi un animal de companie sau Moș Crăciun vă va aduce pe cineva la care nu vă așteptați să vă viziteze…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed