Homecompatibilitate zodii 6 zodii vor fi conduse de emoții miercuri și joi. Lăsați deciziile importante pe altă zi

6 zodii vor fi conduse de emoții miercuri și joi. Lăsați deciziile importante pe altă zi

autor Elena Yvette
494 views 4 minute timp de citit
6 zodii vor fi conduse de emotii miercuri si joi. Lasati deciziile importante pe alta zi

Zilele acestea este important ca nativii să nu ia decizii de viitor deoarece nu este cel mai prielnic moment, datorită experiențelor prin care trec.

Berbecii vor avea parte de un eveniment neprevăzut, Racii își vor face speranțe care nu vor duce la nimic bun, iar Scorpionii vor fi acaparați de emoții negative.

Berbec
Se va întâmpla un eveniment neprevăzut în familia și mediul tău intim care întunecă puțin zilele sau le complică într-un mod neașteptat. În acest caz, nu vei fi tu cel care suferi sau cel care provoci aceste evenimente, ci mai degrabă cel care suferă consecințele într-un fel sau altul. Trebuie să ai răbdare, totul se va rezolva.

Taur
Te așteaptă zile pline de surprize, zile plăcute în care vei avea vești neașteptate de la cineva pe care îl iubești foarte mult, sau experiențe mult mai plăcute decât te așteptai să ai. Destinul te va conduce pe căi vesele și fericite.

Gemeni
Lasă destinul să-ți conducă viața pe calea care i se pare cea mai bună, pentru că lucrurile pe care le-ai plănuit se vor prăbuși și în cele din urmă totul poate fi foarte diferit; totuși, nu va fi rău. Ai încredere.

Rac
Mari iluzii și speranțe care ulterior s-ar putea prăbuși; acesta ar putea fi rezumatul acestor zile, care nu vor fi rele pentru tine, dar s-ar putea să nu se ridice la înălțimea așteptărilor pe care le aveai. Te afli într-un moment în care trebuie să te abandonezi viselor.

Leu
Soarta intervine favorabil în viața ta… sau îngerul tău păzitor, cine știe, iar miercuri te așteaptă o zi plină de momente magice, griji sau preocupări care urmează să fie rezolvate providențial și surprize foarte plăcute pe care nu le așteptai. Abandonează-te și lasă destinul să-ți ghideze viața.

Fecioară
Dacă vrei ca aceste zile să meargă așa cum ți-ai dori, trebuie să fii atent la discuțiile sau neînțelegerile cu partenerul tău sau cu alți oameni dragi, pentru că aproape fără să-ți dai seama te poți trezi implicat în unul dintre aceste conflicte. Uneori, fără nicio răutate, poți fi prea critic sau pretențios, trebuie să te relaxezi.

Balanță
Joi vei avea o zi destul de fericită cu multe surprize plăcute, deși mai multe după-amiază decât dimineața. Și ca punct culminant al acestor semne bune, ceva care te deranjează sau te îngrijorează va fi rezolvat sau vei găsi persoana care să rezolve. Momente foarte plăcute alături de partenerul tău sau de cineva drag.

Scorpion
Trebuie să fii atent la inima ta pentru că dacă îți permiți, emoțiile negative provenite din cauze care nu au nicio legătură cu prezentul te vor acapara. Trecutul s-a terminat și nu vei realiza nimic, indiferent cât de mult te-ai înfuria împotriva oamenilor sau a circumstanțelor care te rănesc. Trebuie să privești înainte și să nu iei decizii de viitor în această perioadă, când ți se pare că totul se prăbușește înaintea ochilor tăi.

Săgetător
Aceste zile vor fi ideale pentru a începe prietenii noi și fructuoase și chiar pentru a pune bazele unei noi relații care îți vor umple zilele de emoție. Influențele planetare îți sunt foarte favorabile, dar ar fi o greșeală să stai singur acasă, trebuie să interacționezi pentru că ai putea avea multe de câștigat.

Capricorn
Îți va fi greu să te bucuri din plin de aceste zile pentru că grijile te vor copleși, deși vei încerca să nu o arăți. Preocupări materiale, de muncă sau de familie; așa că astăzi poți avea o zi plăcută pe dinafară, dar puțin tulburătoare pe dinăuntru. Trebuie să te calmezi.

Vărsător
Nu te vei putea bucura atât de mult pe cât meriți, deoarece o problemă de familie neprevăzută te va împiedica să faci asta sau în cel mai bun caz, ți-ar putea face destul de dificilă ziua de miercuri. Acest lucru se va împlini sub forma unui accident familial sau economic, sau ceva care le cuprinde pe ambele.

Pești
Vei primi ajutor, protecție sau o surpriză foarte plăcută de la un prieten. În același mod în care întinzi mereu mâna către cei care au nevoie de tine, acum o să te ajute pe tine pentru a rezolva ceva care te îngrijorează foarte mult și îți va da din nou speranță.

Loading RSS Feed