7 zodii, inclusiv Berbecii, sunt gata să-și ia rămas bun de la trecut. Eliberarea începe azi!

Share

Berbecii se vor elibera de traume, Taurii vor lăsa în urmă o relație care nu le mai aducea împlinire, iar Racii nu se vor mai agăța de relațiie care s-au încheiat.

Berbec
Berbecii se vor elibera de o traumă pe care au suferit-o în trecut. Aceștia vor învăța lecția care a venit odată cu această întâmplare și, cu ajutorul persoanelor din jur, vor reuși să depășească cu brio acest moment dureros.

Taur
Taurii vor lăsa în urmă o relație care nu le mai aducea împlinire și se vor axa doar asupra lor în perioada următoare. Nativii se vor gândi în amănunt la toate lucrurile care nu au mers așa cum ar fi trebuit și vor extrage lecții importante.

Gemeni
Gemenii vor cere un sfat important persoanelor din jur, deoarece, fără voia lor, s-au trezit într-o situație extrem de neplăcută și au nevoie de ajutor pentru a o depăși cu bine.

Rac
Racii se vor folosi de toată puterea interioară pe care o au și nu se vor mai agăța de relațiie care s-au încheiat. Aceștia vor lăsa în trecut persoanele care nu mai au un loc în viața lor în acest moment.

Leu
Leii vor începe să lucreze la traumele pe care le aveau încă din copilărie, deoarece efectele negative au început să se facă resimțite în ultima perioadă. Nativii vor face o mare schimbare în acest sens.

Fecioară
Fecioarele se vor gândi la o idee de afacere, deoarece vor să își mărească veniturile. Nativii vor sta de vorbă cu persoane specializate în domeniu și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru ca lucrurile să iasă cum își doresc.

Balanță
Balanțele vor lăsa în urmă trădarea unui prieten apropiat și vor merge mai departe. Nativii vor încheia definitiv acest capitol și nu vor mai vrea să audă de persoana care i-a dezamăgit atât de tare.

Scorpion
Scorpionii vor beneficia de o perioadă liniștită, în care lucrurile vor începe să se așeze și pentru ei. Aceștia vor vedea că oportunități frumoase vor apărea în viața lor, iar totul va reveni la normal.

Săgetător
Săgetătorii vor îngropa securea războiului și vor face pace cu o persoană cu care au avut un conflict. Nativii vor relua totul de la zero, lăsând de la ei și încercând să repare situația.

Capricorn
Capricornii vor găsi puterea de a merge mai departe și de a se detașa complet de o situație care, de mulți ani, îi rănea. Aceștia vor pune punct și nu vor mai permite să fie afectați.

Vărsător
Vărsătorii se vor retrage câteva zile din toată agitația care era în jurul lor și vor lua o pauză de la tot ceea ce le-a creat o stare mai puțin plăcută. Nativii se vor repune pe picioare, iar acest lucru îi va ajuta foarte mult…

Pești
Peștii se vor gândi serios la lucrurile pe care le fac în acest moment și vor schimba tot ceea ce nu fac bine. Nativii vor deveni mai responsabili și mult mai maturi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news