Homecompatibilitate zodii Momente tensionate la birou pentru nativii lunii decembrie. Fiți optimiști, totul are rezolvare

Momente tensionate la birou pentru nativii lunii decembrie. Fiți optimiști, totul are rezolvare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 510 views
Momente tensionate la birou pentru nativii lunii decembrie. Fiti optimisti, totul are rezolvare
  • Berbecii vor ajunge la răscruce
  • Taurii vor fi nevoiți să dea unele explicații
  • Gemenii vor încerca să scape de frica ce a pus stăpânire pe ei

Leii vor avea parte de o zi destul de liniștită, Fecioarele sunt pline de ranchiună, iar Vărsătorii își vor da seama cum persoanele din jurul lor se lasă conduse de niște dorințe deloc realiste.

Berbec
Berbecii vor ajunge la răscruce și vor trebui să ia o decizie importantă, însă se vor gândi de două ori înainte, deoarece nu își doresc să fie nevoiți să revină asupra ei.

Taur
Taurii vor fi nevoiți să dea unele explicații în legătură cu modul în care au reacționat în urmă cu ceva timp, dar pentru simplul fapt că nu și-au asumat vina atunci când a fost cazul.

Gemeni
Gemenii vor încerca să scape de frica ce a pus stăpânire pe ei, întrucât un drum nou îi așteaptă și nu știu cum ar trebui să reacționeze. Chiar și așa, nativii vor avea persoanele dragi aproape, care îi vor sfătui la orice pas.

Rac
Racii vor încerca să-și păstreze calmul cât de mult vor putea, deoarece nervii lor vor fi întinși la maximum. Nativii trebuie să acorde o atenție sporită acestui aspect, deoarece la mijloc este o persoană care vrea să le facă rău.

Leu
Leii vor avea parte de o zi destul de liniștită, în care vor reuși să stea la discuții cu persoane cu care nu au mai vorbit de ceva timp și vor depăna amintiri. Aceștia vor încerca să se regăsească pe sine în discuțiile pe care le vor purta.

Fecioară
Fecioarele sunt pline de ranchiună, deoarece nu suportă ideea ca o persoană cu care au avut un conflict să câștige. Nativii ar trebui să-și canalizeze energia în altă direcție, deoarece tot ei vor avea de suferit.

Balanță
Balanțele vor începe să fie mai corecte cu propria persoană și să nu se mai supraestimeze atunci când sunt conștiente de faptul că fac anumite lucruri greșit.

Scorpion
Scorpionii vor vedea cum spiritele se încing la locul de muncă, deoarece o persoană cu care au mai avut un conflict va reîncepe o discuție care îi va scoate din sărite, iar nativii vor reacționa imediat.

Săgetător
Săgetătorii vor întâmpina momente tensionate la locul de muncă, deoarece li se va cere să facă lucruri ce nu erau în atribuția lor și nu vor reuși să o scoată la capăt, indiferent de cât de mult ar încerca.

Capricorn
Capricornii se vor trezi că vor avea de rezolvat sarcinile anumitor colegi, deoarece aceștia le vor pasa fără nicio reținere și, atunci, vor trebui să se ocupe de ele, căci termenele limită bat la ușă.

Vărsător
Vărsătorii își vor da seama cum persoanele din jurul lor se lasă conduse de niște dorințe deloc realiste și vor încerca să le ajute să revină cu picioarele pe pământ, dar vor vedea că totul va fi fără rezultat.

Pești
Peștii vor simți că sunt blocați într-un punct în care nu mai pot ieși, dar doar din cauza faptului că nu își gestionează foarte bine emoțiile și nu își schimbă modul de abordare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed