HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care poartă pică la infinit – Capricornii sunt cei mai ofticosi

Top 5 zodii care poartă pică la infinit – Capricornii sunt cei mai ofticosi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Top-5-zodii-care-poartă-pică-la-infinit.jpg

Nimănui nu-i place să fie călcat pe nervi și mințit, mai ales dacă unele persoane din jur par să facă mereu aceste două lucruri. Unele dintre noi iartă mai repede, altele mai greu, însă unele par să nu treacă niciodată cu vederea peste situațiile în care cineva le-a rănit într-un anumit fel.

Află care este topul celor cinci zodii care vor purta pică asupra cuiva la nesfârșit.

  1. Capricorn

Nativele acestei zodii ocupă topul acestui clasament. Chiar dacă poate nu te așteptai la acest lucru, iată că femeia Capricorn este cea care pune sare pe rană ca să doară și mai tare, asta în cazul în care ai reușit să o superi.

Poate că uneori caută modalități să se răzbune pe acele persoane care le-au supărat, dar oricum, chiar dacă planul le iese, acestea tot nu vor uita cu ce le-ai greșit și nici nu merită să te obosești ca să te poată ierta, nu o vor face nici în ruptul capului.

  1. Taur

Chiar dacă acestea sunt unele dintre cele mai de încredere persoane și pe care le poți considera mereu ca fiind cele mai bune prietene, nu le place să fie mințite, mai ales de către cei dragi. Sunt persoane foarte loiale și vor să știe la rândul lor că pot avea încredere oarbă în tine. Dacă reușești vreodată să le necăjești dintr-o anumită privință, să fii sigură că ai încheiat-o cu ele și nu va mai exista nicio cale de întoarcere.

Așadar, dacă te pregătești să spui o veste mai puțin bună femeii Taur, ar trebui să găsești o formă plăcută de a i-o spune.

  1. Scorpion

Iată genul de persoană care poate dormi liniștită dacă știe că a pierdut o prietenă sau un prieten din gașca ei. Odată ce ai reușit să o superi cu adevărat, aceasta se va lipsi imediat de prezența ta în viața ei, pentru că e sigură că, dacă i-ai greșit o dată, o vei face din nou.

Dacă ai reușit să o rănești, va căuta să ți-o întoarcă și chiar se va bucura dacă va vedea că ai parte de zile negre.

  1. Rac

Dornică să manipuleze mereu oamenii din jur, femeia Rac se regăsește și ea pe lista persoanelor care pot purta pică o viață întreagă. Dacă ai reușit să o jignești, aceasta își va face bagajul și va pleca definitiv din viața ta.

Să nu crezi că a doua zi ai putea să te prezinți în fața ușii ei ca să îți ceri scuze; nici vorbă, aceasta nu va ezita să ți-o trântească fix în nas și să-ți spună clar și răspicat „adio”!

  1. Leu

Chiar dacă este ultima pe listă, nativa acestei zodii nu este deloc îngăduitoare, ceea ce era parcă de așteptat. Fire impulsivă și care dorește mereu să domine în orice tip de relație, femeia Leu te va alunga definitiv din viața ei dacă vei reuși să-i afectezi imaginea sau să-i rănești adânc sentimentele…

Dacă ai greșit față de aceasta, poți să-ți iei gândul că vei mai putea vreodată să mergi măcar pe aceeași stradă pe care are ea obiceiul să circule.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed