Trei zodii se eliberează de probleme în timp ce planetele le sunt favorabile

Share

Racii vor face planuri de nuntă, Scorpionii fac demersuri pentru a achiziționa o locuință iar Peștii vor obține o funcție de conducere.

BERBEC 21.03 – 20.04
Aveți tendința să criticați ideile celor din jur. Nu este nimic rău în a expune punctul de vedere însă critica ta cu privire la inițiativa altora, îi va putea răni pe cei din jur. Mai ales în cazul muncii în echipă e nevoie de colaborare și înțelegere. Încercați să găsiți soluții optime pentru toată lumea.

TAUR 21.04 – 21.05
Nu aveți o dispoziție prea bună, astfel încât vă recomandăm să evitați interacțiunea cu cei din jur. Sfera financiară nu este favorabilă, motiv pentru care căutați tot felul de soluții pentru a găsi un echilibru. Constatați că toate veniturile sunt alocate datoriilor lunare așa că vă gândiți serios să cereți o primă sau o mărire salarială.

GEMENI 22.05 – 21.06
Alinierea planetelor vă favorizează, dragi Gemeni, în perioada următoare. Petreceți mai mult timp cu familia și vă bucurați de experiențe noi. Fie că veți călători în țară sau în străinătate, veți avea parte de trăiri inedite.

Rac 22.06 – 22.07
Bat clopote de nuntă pentru nativii rac care se bucură să planifice evenimentul mult visat. Nativii rac deja căsătoriți află vești în legătură cu nașterea unui copil. Astfel, aceștia se vor simți împliniți din punct de vedere familial, vor construi căminul mult dorit și vor fi liniștiți. În fond, fericirea acestor nativi o constituie existența unui partener iubitor, liniștea casei și copiii care să le mângâie sufletul.

LEU 23.07 – 22.08
Leii vor avea parte de cheltuieli neprevăzute însă au rezerve puse deoparte care să asigure plata acestor cheltuieli. Sunt cumpătați și nu le place să risipească bani pe lucruri nefolositoare. Spre seară, veți primi un telefon de la un prieten apropiat care vă va invita să petreceți timp împreună.

FECIOARĂ 23.08 – 22.09
Ați căutat oportunități noi de angajare, ați contactat potențiali angajatori iar acum veți fi chemat la un interviu. Solicitați încă de la început ce doriți, expuneți-vă pretențiile. În fond, sunteți muncitor, depuneți eforturi pentru a vă dezvolta și a învăța, meritați o remunerație pe măsură.

BALANȚĂ 23.09 – 22.10
Reușiți să găsiți o portiță de evadare și să faceți o plimbare, să vizitați rudele pe care nu le-ați mai văzut de ceva timp. Pe plan financiar lucrurile nu stau foarte bine dar dispuneți de resursele necesare. Acordați mai mult timp familiei și activităților cu copiii.

SCORPION 23.10 – 21.11

Ați tot căutat locuința perfectă și iată că acum ați găsit ce căutați. Sunteți entuziasmat și faceți pași mari către independență. În cazul în care resursele voastre sunt limitate, cereți ajutorul familiei. Veți primi sprijin în acest sens. Perioada următoare va fi una solicitantă, acordați timp sănătății dumneavoastră, odihnei și alimentației sănătoase.

SĂGETĂTOR 22.11 – 21.12
Nu reușiți să duceți la bun sfârșit toate planurile voastre, așa că unele persoane vor fi dezamăgite de voi și vă vor cataloga drept ,,persoane neserioase’’. Sfatul astrologilor este acela de a evita să faceți promisiuni pe care nu le puteți îndeplini. De asemenea, nu vă asumați responsabilități mari și nu vă suprasolicitați. Nu ezitați să cereți ajutorul celor din jur.

CAPRICORN 22.12 – 19.01
Aveți o dispoziție bună și nimic nu vă poate schimba starea. Oferiți sfaturi și sprijin celor din jur, găsiți soluții la problemele membrilor familiei și toată lumea se bazează pe ajutorul vostru. Vă simțiți util și responsabil iar asta vă place. Ați depășit niște probleme de sănătate iar acum sunteți în formă.

VĂRSĂTOR 20.01 – 18.02
Identificați soluții pentru problemele voastre. Veți reuși să identificați locuința perfectă în care să vă mutați împreună cu persoana iubită. Vă simțiți apreciat iar cei din jur vă încurajează în toate acțiunile voastre.

PEȘTI 19.02 – 20.03

Ați urmat cursuri de dezvoltare profesională, aveți pregătirea necesară și vi se oferă șansa avansării în carieră. Veți primi oferta unui post de conducere care vă avantajează și pentru care ați muncit mult. Există și nativi Pești care nu vor să își asume această responsabilitate și se mulțumesc cu o mărire de salariu..


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news