Home Horoscop Horoscop Vărsător 2020: vești extraordinare

Horoscop Vărsător 2020: vești extraordinare

autor Elena Yvette
2902 vizualizari
horoscop-varsator-2020

Horoscop Vărsător 2020 prevede pentru Vărsători multe oportunități noi care vor apărea în calea lor anul acesta. Va fi 2020 un an bun pentru Vărsători? Răspunsul este „DA”. Va fi un an minunat pentru a încerca să te îmbunătățești pe tine însuți și pe cei din jur.

Este probabil să te simți mai impulsivă în acest an, ceea ce va aduce unele schimbări în viața ta, potrivit horoscop Vărsător 2020. De asemenea, ești mai directă în acest an, ceea ce te poate ajuta să mergi mai departe. Fii atent însă când vine vorba de a te îndrepta în anumite direcții nesigure!

Horoscop Vărsător 2020 pentru IUBIRE

Este posibil să te simți mai pasional anul acesta în relația cu partenerul. Dacă nu ai un partener, atunci este un an grozav să lucrezi la obținerea unuia, potrivit horoscop Vărsător 2020. Te vei simți mai romantic și mai fermecător, ceea ce poate atrage cu ușurință oameni noi către tine.

Dacă ești căsătorit, natura ta spontană va aduce o distracție și emoție în mariaj, fapt care va condimenta cu siguranță puțin lucrurile. Este posibil să te simți pregătit chiar și pentru un copil însă se recomandă să nu iei decizii pripite. Ar fi bine să te consulți împreună cu jumătatea ta și cu persoanele apropiate vouă care au experiența necesară unei astfel de situații.

Dacă ești singur, atunci ar trebui să mergi în unele locuri noi, astfel încât să poți întâlni oameni noi. Este mult mai probabil să găsești romantism cu oameni noi, decât cu prietenii tăi, potrivit horoscop Vărsător 2020. De asemenea, este foarte probabil să fii mai emoționat în jurul prietenilor și familiei în acest an. Pur și simplu te simți mai confortabil în jurul acestor grupuri de oameni. Simte-te liber să fii tu însuți.

Horoscop Vărsător 2020 pentru BANI

Ce înseamnă banii pentru tine? Aceasta va fi o întrebare banală pentru tine în 2020. Vei avea destui bani pentru a plăti atât facturile, cât și datoriile. De asemenea, ar trebui să îți poți cumpăra aproape tot ce îți dorești. În timp ce acest lucru este distractiv și bun, fă tot posibilul să nu creezi alte datorii din cauza asta. Banii te vor găsi în 2020. Te-ai concentrat asupra acestui lucru în ultimii ani și te vor găsi în toate felurile posibile. Totul va fi la nivel mai mare: vânzări, promoții, onoruri, venituri. Este un an bun. Singurul factor care te-ar putea împiedica se află în relațiile care susțin producția de venit.

Ar fi bine să relaționezi cât mai bine dacă finanțele tale depind de asta, potrivit horoscop Vărsător 2020. Primăvara este un moment bun pentru a solicita sfaturi externe și asistență în domeniul finanțelor. Până la sfârșitul anului, vei vedea că anul a fost într-o creștere constantă, puternică și progresivă.

Horoscop Vărsător 2020 pentru CARIERĂ

Astrologia prevede că este posibil să reușești să îți schimbi activitatea în acest an. Va trebui să lucrezi mai mult cu colegii tăi în 2020. De asemenea, încearcă să nu fii impulsiv la locul de muncă. Acesta este un spațiu al afacerilor, un loc pentru a fi serios. Va trebui să faci unele ajustări pentru a acționa mai profesional, dacă îți dorești să avansezi în carieră.

Puterea personală este a ta în 2020 în lumea muncii. Vei avea o anumită neliniște până la jumătatea anului, când totul pare să se unească. Fără îndoială, vei găsi noi idei și modalități de a face lucrurile și o inovație îmbunătățită, lucruri care stau la baza carierei și succesului profesional. Pur și simplu vei emana încredere în sine și siguranță, iar ulterior te vor urma și alții. Nu este un moment bun pentru a începe o aventură nouă sau o afacere. Este timpul să culegi recolta a ceea ce ai făcut, dar într-o direcție nouă. Îți dorești respect, iar până la sfârșitul anului îl vei obține.

Horoscop Vărsător 2020 pentru SĂNĂTATE

Anul acesta va trebui să te gândești la ceea ce dorești să faci în privința sănătății tale, potrivit horoscop Vărsător 2020. S-ar putea să te confrunți cu o problemă, iar anul acesta va trebui să iei o decizie în acest sens. Dacă poți, încearcă să faci exerciții fizice, dar nu te forța: cunoaște-ți limitele. Mai multe sfaturi poți primi și de la persoanele din jurul tău. Asigură-te că bei mai multă apă, că mănânci mai bine și dormi suficient în 2020.

Ai putea fi puternic atras de practicile alternative de sănătate în 2020 și va fi în beneficiul tău să le integrezi în propriul stil de viață. Te-ai bucurat de sănătatea fizică vibrantă în anii trecuți, dar provocările în sectorul sănătății vor apărea încă de la începutul anului. Va dura câteva luni, dar nu vei avea probleme grave. Lucrul în grupuri sau rețele cu practici sănătoase este bine-venit în acest an. În 2020 vei avea nevoie de o sănătate bună, deoarece problemele din relații și parteneriate vor continua să provoace un stres semnificativ care s-ar putea să aibă un efect la nivelul corpului, motiv pentru care practicile sănătoase sunt de dorit, potrivit horoscop Vărsător 2020.

PREDICȚII LUNARE 2020

Ianuarie 2020 este o lună când va trebui să eviți să iei decizii majore. Doar bucură-te de viață și lasă lucrurile să vină de la sine!

Februarie 2020 este perioada când va trebui să îți cauți liniștea interioară și să te oprești din a te gândi atât de mult la alții.

Martie 2020 va fi o lună socială care, pe lângă posibile oportunități de afaceri, este probabil să îți aducă și noroc în sectorul dragostei.

Aprilie 2020 va fi o lună cu o energie ridicată ce trebuie să fie focalizată în direcția corectă înainte să îți scape printre mâini.

Mai 2020 s-ar putea să te întâmpine cu anumite echilibre în sectorul sănătății. Asigură-te că previi orice tip de infecție ar putea să îți dăuneze.

Iunie 2020 este perioada când trebuie să ai mintea deschisă și capabilă să proceseze idei într-un mod diferit.

Iulie 2020 te va găsi într-un punct în care oportunități noi ți-ar putea apărea în cale și va trebui să știi să profiți de ele.

August 2020 este timpul perfect să pui în acțiune toate visurile și planurile pe care le-ai avut în minte până acum.

Septembrie 2020 este o lună excelentă pentru iubiri noi și chiar mariaje.

Octombrie 2020 va părea foarte dificilă însă dacă iei lucrurile, încet vei găsi rezolvarea oricărei probleme.

Noiembrie 2020 este o lună favorabilă să îți rezolvi problemele din relație…

Decembrie 2020 va fi plin de fericire și entuziasm manifestate în petrecerea timpului cu cei dragi în perioada sărbătorilor.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies