Home Stiri Iată ce copii frumoşi are Ştefan Bănică Junior – unul e „bombă cu ceas” şi celălalt este super carismatic

Iată ce copii frumoşi are Ştefan Bănică Junior – unul e „bombă cu ceas” şi celălalt este super carismatic

autor Elena Yvette
570 vizualizari

Ştefan Bănică Jr. este tatăl a doi copii minunaţi. Este vorba despre Radu Ştefan Bănică, în vârstă de 15 ani, şi Ana Violeta, o fetiţă superbă de 9 anişori.

Iată ce copii frumoşi are Ştefan Bănică Junior

Chiar dacă cei doi copii sunt făcuţi cu două femei diferite cu care nu este în cele mai strânse relaţii, Ştefan Bănică are o relaţie foarte bună cu copilaşii săi.

Ca un tată mândru de copiii săi, Ştefan povesteşte zâmbind cât de bine îi seamănă Radu Ştefan, iar despre Violeta spune că e „bombă cu ceas”.

Iată ce copii frumoşi are Ştefan Bănică Junior 1

Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte periculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el.

Violeta e o bombă cu ceas. E foarte deşteaptă, jucăm macao, iar când vede că pierde, nu mai joacă. Sunt atât de fericit că e fetiţă, pentru că sunt două relaţii diferite. Eu am fost convins că o să am doi băieţi, ca tatăl şi ca bunicul meu”, a declarat Ştefan Bănică Junior la radio Europa FM.

Andreea Marin si Violeta

Ca orice părinte, şi Ştefan îşi doreşte ce e mai bun pentru copiii săi, asta nu înseamnă că îi avantajează în vreun fel. Este chiar un tată dur atunci când vine vorba de carieră.

Iniţial, nu l-am luat pe el la primul spectacol. A suferit mult, dar asta l-a ambiţionat. Am luat un puşti pe care mi l-a dat Mihai Petre. Se mişca bine. Lucrul ăsta l-a impulsionat pe Radu, care s-a pus pe treabă. Nu vreau să creadă cineva că el reuşeşte pentru că cine sunt eu, ci pe merit. Când a urcat pe scenă, la un concert de-al meu, a trecut bariera publicului. Are o carismă fantastică. Studiază teatrul, pentru că aşa a vrut el…”, a mai declarat Ştefan Bănică Jr.

Stefan-Radu-Stefan-Banica

Radu Ştefan este rodul iubirii dintre Ştefan şi Camelia Constantinescu, iar Violeta este rezultatul căsniciei cu Andreea Marin.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies