Coafuri la modă în 2017

1190

Aceste coafuri la modă în 2017 reprezintă tendințele principale propuse de specialiști. Fie că îți dorești o schimbare sau pur și simplu să te adaptezi stilurilor noi, aici vei găsi lista de coafuri care să te inspire în noul an.

Coafurile sunt mereu un aspect ce reprezintă o prioritate în viața oricărei femei, în special atunci când trebuie să onorăm cu prezența la un anumit eveniment sau ocazie. Dacă am reușit să fim în pas cu moda în cursul anului care a trecut, cu siguranță trebuie să ne punem la curent cu noutățile în ceea ce privește coafurile care sunt la modă în anul 2017.

3 modele de coafuri pentru 2017

Fie că ai părul scurt, mediu sau lung precum cel al lui Rapunzel, cunoscutul personaj din desenele animate, trebuie să fii la curent în ceea ce privește coafurile anului 2017.

Iată care sunt variantele puse la dispoziția ta, cele mai bune idei de coafuri la modă cu care te poți mândri în noul an și cu ajutorul cărora vei reuși să fii în centrul atenției.

Coafuri pentru părul lung la modă în 2017

Clasicul coc se pare că nu iese din modă nici atunci când vorbim despre coafurile anului 2017.

Cunoscutul coc de balerină pare să fie în capul listei din acest punct de vedere, iar dacă vine însoțit de mici „modele” făcute din șuvițe de păr, cu atât mai bine. Vei reuși să uimești plăcut persoanele care se vor bucura de prezența ta la un eveniment.

Dacă ai părul rar, lipsit de volum, buclele largi, lăsate „libere” reprezintă și ele o altă opțiune. Cu cât au un aspect mai lejer, cu atât vor arăta mai bine.

Împletituri largi, într-o parte. Această coafură care este la modă în 2017 este o opțiune de care ar putea profita multe mirese. Dacă dorești să simți mai „sigură” împletitura, aceasta se poate aranja sub formă de coc. Dacă adaugi și mici accesorii, precum o coroniță mică de flori, bijuterii pentru păr sau chiar o floare naturală, coafura va căpăta un aer plin de eleganță.

coafuri pentru parul lung la moda in 2017

Coafuri pentru părul mediu la modă în 2017

Cocurile anterior menționate, cele de tip balerină sau din împletituri, sunt la mare căutare printre coafurile care sunt la modă în 2017.  Mai există și opțiunea cocului așezat pe o parte și nu în centrul capului. Mici șuvițe împletite, într-un coc clasic, vor adăuga acel „ceva” care va reuși să scoată în evidență întreaga coafură.

Părul prins într-o parte pare să facă mari ravagii printre coafurile specifice noului an.

Fie că optezi pentru bucle largi și lejere, împletituri care au un aspect „căzut”, sau bucle de tip „valuri”, cu siguranță vei reuși să fii în pas cu noile tendințe.

Senzațională în anul 2017 este o coafură lejeră, naturală și care să fie însoțită de accesorii mici sau modele făcute din șuvițe de păr.

frizuri pentru parul mediu

Coafuri pentru părul scurt la modă în 2017

Chiar dacă ai părul scurt, nu trebuie să te îngrijorezi, chiar deloc. Se pare că tunsorile scurte sunt din ce în ce mai căutate, lucru care duce și la „îmbogățirea” ariei coafurilor pentru părul scurt.

Părul ușor ondulat, buclele care erau la modă în anii ’60 sau chiar mici împletituri laterale par să fie apreciate în noul an. Accesoriile nu ies nici ele din calcul în acest caz, așa că să nu vă fie teamă să apelați la ele cu cea mai mare încredere. Coafura voastră va căpăta un aspect elegant, lucru care nu are cum să nu fie de apreciat!

Nici părul scurt întins nu iese din ecuație. Dacă are un aspect îngrijit, cu siguranță va atrage privirile celor din jur…

tunsori par scurt tunsori cu parul scurt pe o parte par lung 2017 par argintiu 2017 modele de coc pentru 2017 frizura pentru par mediu frizura cu par ras pe o parte coc impletit 2017 coc 2017 coafuri pentru mirese in 2017 coafuri par scurt 2017 coafuri par mediu 2017

Half Updo Hairstyle For Medium Hair Pretty Half Up Half Down Hairstyles Hairstyles 2016 Best - Hairstyles Medium Hair

coafuri la moda in 2017 coafuri dragute 2017 coafuri ciufulite 2017

loading...
Articolul precedentBoala Parkinson și Demența
Articolul următorTunsori care sunt în trend în 2017

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!