Home FRUMUSETECoafuri Tunsori care sunt în trend în 2017

Tunsori care sunt în trend în 2017

autor Elena Yvette
347 vizualizari

Lista cu tunsori la modă în 2017 este una vasta, astfel încât ai foarte multe variante dintre care poți alege. Inspira-te din aceste idei de tunsori pentru noul an și alege ce ți se potrivește cel mai bine!

Tunsoarea este un element de o importanță majoră pentru orice femeie, fiind printre primele aspecte care atrage atenția celor din jur. Dacă ești o femeie modernă, cu siguranță vrei să fii mereu în pas cu ultimele trenduri apărute, în special cu cele ale anului 2017.

tunsori pentru 2017

O tunsoare care este în trend în 2017 poate să completeze un look și să scoată în evidență caracterul femeii, reușind să expună foarte bine trăsăturile feței sau chiar caracterul unei persoane.

Cu siguranță o tunsoare reușește să spună mai multe lucruri despre noi decât am crede, iar dacă reușim să fim mereu în pas cu ultimele tunsori care sunt în trend, vom reuși să fim apreciate de către cei care au ocazia să ne admire.

Tunsorile foarte scurte

Se pare că aceste tunsori sunt în trend în noul an. Cu cât părul este mai scurt, cu atât mai bine!

Părul ras, fie total fie doar în anumite părți, pare să fie din ce în ce mai popular în rândul femeilor, deși este o tunsoare caracteristică persoanelor de sex masculin. Chiar dacă am considera că sunt tunsori care nu exprimă deloc feminitatea, sunt dovezi clare ale unui caracter puternic.

Aceste tunsori sunt populare în rândul femeilor care au un stil de viață foarte activ, fiind foarte ușor de îngrijit. Chiar dacă este o tunsoare în trend în 2017, aceasta nu se potrivește oricărei femei, așa că trebuie să fii foarte atentă la trăsăturile feței atunci când optezi pentru o astfel de tunsoare.

tunsori pentru parul scurt

Tunsori scurte sau medii cu linii bine definite

Dacă optezi pentru o astfel de tunsoare, va trebui să vizitezi destul de des coaforul și saloanele de înfrumusețare. Acestea sunt mai greu de întreținut, iar dacă vrei să arate mereu bine, trebuie să te asiguri că un profesionist își lasă amprenta.

Placa de întins părul va fi prietenul tău cel mai bun, deoarece vei fi nevoită să apelezi aproape zilnic la ea pentru a oferi tunsorii tale posibilitatea de a ieși în evidență. Balsamul de păr va trebui folosit și el cu regularitate, pentru ca părul tău să nu fie degradat, ci să aibă un aspect sănătos.

Dacă părul tău este ondulat, această tunsoare iese din calcul în ceea ce te privește și va trebui să cauți alte opțiuni, care sunt numeroase.

Tunsori pentru părul ondulat

Dacă ai norocul ca părul tău să fie creț sau ușor ondulat natural, nu se recomandă sub nicio formă să-l „strici”. Specialiștii recomandă ca femeile cu păr ondulat să-l lase cât mai natural și să apeleze cât mai rar posibil la placa de păr sau la alte proceduri care schimbă forma părului. Pentru acest tip de păr, tunsoarea de tip „cascadă” sau cea de tipul bob par să fie cele mai bune opțiuni.

Tunsorile pixie

Se pare că aceste tipuri de tunsori vor fi în mare trend în 2017.

Dacă sunteți fanele provocărilor stilistice moderne, opțiunile care vă sunt puse la dispoziție în ceea ce privește aranjarea sau coafarea unui păr care este tuns în acest stil sunt numeroase, așa că nu trebuie să vă îngrijorați…

Fie că aveți părul drept sau creț, aceste tunsori pot fi aranjate în foarte multe feluri, astfel că aveți posibilitatea de a avea un look total diferit de la o zi la alta.

tunsori vedete 2017 tunsori scurte 2017 tunsori pentru parul mediu 2017 tunsori par scurt 2017 tunsori ombre 2017 tunsori femei cu parul scurt tunsori drepte 2017 tunsori diverse 2017 tunsori dezordonate 2017 tunsori cu breton 2017 tunsori 2017 tunsoare in trend pentru 2017 tunsoare bob 2017 idei de tunsori 2017 frizuri bob 2017

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies