Coafuri par mediu 2018

3365

Coafurile pentru par mediu in 2018 nu aduc schimbari radicale fata de elementele principale cu care ne-am obisnuit in anul 2017. Specialistii in acest domeniu considera ca este important sa alegem o coafura care sa ne puna in valoare trasaturile si nu neaparat una care se inscrie intr-un anumit trend.

Coafuri par mediu 2016

Coafurile pentru parul mediu in 2018 se bazeaza pe faptul ca femeile care au un par de o lungime medie pot alege dintr-o gama variata de modele. Totodata, nu trebuie sa uitam de sanatatea firelor noastre de par. Cu cat folosim mai multe produse daunatoare, parul isi pierde din putere. In acest articol vom prezenta cateva idei pentru coafuri par mediu la moda in anul 2018.

Tunsoarea in trepte cu accente Gypsy

Pentru parul mediu in anul 2018, o coafura interesanta este aceasta. Un stil unic, parul este tuns in trepte si poate da senzatia de dezordine. Se pare ca specialistii mizeaza in 2018 pe simplitate. Este o coafura usor de obtinut, atat acasa, cat si la coafor. Poate va intrebati acum pentru ce tip de par este potrivita aceasta coafura. Foarte simplu! Coafura aceasta este perfecta atat pentru femeile care isi doresc un stil cuminte, aranjat fir cu fir, cat si pentru cele care isi doresc sa dea o senzatie de agitatie interioara.

Secretul vine din stratificarea firelor de par. In acest fel, obtinem un volum de invidiat. Sigur, electrizarea parului poate deveni o problema in cazul acestei coafuri pentru par mediu insa este necesar sa amintim de existenta acelor solutii speciale care ajuta firele de par sa se cuminteasca. Cu toate ca unii specialisti considera ca farmecul acestei coafuri sta in haos, este posibil ca unele femei sa nu fie de aceeasi parere.

coafuri simple par mediu

Vedete care prefera coafuri par mediu 2018

Jessica Alba

Stim cu totii ca aceasta femeie straluceste in momentul in care se afla pe scena si putem spune ca si coafura sa o ajuta in acest sens. Ea mizeaza pe bucle, stilul ondulat fiind perfect pentru trasaturile sale. Parul sau este impartit in mod egal, cararea fiind cea care determina cele doua parti. Totodata, aceasta carare nu se intinde pana in spatele scalpului, tocmai din motivul ca la spate, parul este mai bogat si vopsit diferit.

Jessica Alba coafura par mediu 2016

Christina Hendricks

Unele femei considera ca este complicat sa faci un par care nu este nici scurt, nici lung sa arate bine. Vedeta considera insa ca o coafura pentru parul mediu este mult mai usor de realizat. Aceasta alege un breton lung care sa dea un alt aer intregii sale imagini. Stilul anilor ’60 este potrivit pentru ea.

Christina-Hendricks-coafura-par-mediu

Jennifer Aniston

In 2018 coafurile pentru parul mediu urmaresc, oarecum, stilul acestei vedete. Aceasta coafura este usor de realizat, intrucat exista doua elemente care trebuie surprinse. In partea din fata, parul trebuie sa urmeze perfect forma fetei, tocmai pentru a da stralucire si putere, iar in partea din spate, specialistii din acest domeniu urmaresc o potentare a volumului.

Jennifer Aniston coafura par mediu

In concluzie, coafurile pentru par mediu in 2018 sunt diverse, tocmai din motivul ca exista fel si fel de femei si dorinte. Esential este sa ne alegem o coafura care sa se potriveasca si care sa ne faca sa ne simtim frumoase…

coafura bob par mediu 2016coafura moderna par mediu 2016coafura par mediu 2016coafura par mediu drept 2016coafuri femei par mediu 2016coafuri lejere par mediu 2016coafuri moderne par mediu 2016coafuri nunta par mediu 2016coafuri ocazie par mediucoafuri par mediu cu breton 2016coafuri par mediu ondulat 2016coafuri par mediu pentru nunta 2016coafuri pentru par mediu 2016coafuri rapide par mediu 2016modele Coafuri par mediu 2016rihanna-coafura-par-mediu-2016