Home / FRUMUSETE / Coafuri / Tunsori bob cu breton

Tunsori bob cu breton

Tunsori bob cu bretonCauti un bob rasucit? Incearca fotografiile cu tunsori bob cu breton si afla daca este coafura potrivita pentru tine.

Numita dupa un baiat englez, bobul retro poate fi o tunsoare usor de intretinut, pentru o varietate de forme ale fetei. Uneori aceste tunsori bob cu breton au nevoie de o ingrijire suplimentara dimineata, dar daca esti obisnuita cu ea, poate fi cea potrivita pentru tine.

Mai usor de intretinut pentru femeile cu parul drept natural, tunsoarea bob permite parului sa atarne sub ureche, cu varfurile intoarse catre interior.

Tunsori bob cu breton clasice

Similar unui bob lung, aceasta tunsoare se potriveste cel mai bine unui par de lungime medie, care ar trebui sa atarne pana la umeri. Acest bob retro este o tunsoare clasica cu multe variatii, fiind o tunsoare la moda  pentru barbati in anii ’60.

Tunsori bob cu breton potrivite formei fetei

Potrivita femeilor increzatoare in tenul lor, aceasta tunsoare indrazneata poate uneori sa arate baietesc, daca nu este creata corect dupa forma fetei. Este potrivita de obicei femeilor cu fata in forma de inima sau ovala. Rezultatul poate fi dezamagitor pentru cele cu fata deptunghiulara sau patratoasa, care pot opta pentru un alt tip de bob.

[articol „bob”]

Cele mai faimoase tunsori bob cu breton foarte scurte

Tunsoarea noastra a renascut in anii ’90, dupa ce a fost purtata de Uma Thurman, in filmul “Pulp Fiction”. Multe personaje din filmul Charlie si fabrica de ciocolata” au purtat acest bob foarte scurt.

Personajul fictional He-Man si Printul Valiant au purtat acest stil, dar popularitatea lui, in ceea ce priveste barbatii, a disparut aproape complet, lasand tunsoarea ca optiune petru femeile elegante.

Variatii ale bobului foarte scurt

Acest stil retro de tunsori bob cu breton are multe variatii, dar cel mai popular este modelul in care baza se onduleaza spre exterior.

Tunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu breton

Tunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu bretonTunsori bob cu breton

One comment

  1. Pingback: Stiluri pentru parul lung - YVE.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>