Top 70 tunsori 2024 pentru un look special si deosebit

Share

 • Tunsori 2024 pentru păr lung, scurt și mediu.
 • Descoperiți toate modelele de tunsori pentru anul 2024 pentru a o găsi pe cea care vi se potrivește!

Aceste tunsori 2024 sunt foarte diverse, îmbinând mai multe stiluri, în funcție de lungimea sau volumul părului. Printre tunsorile preferate pentru anul 2024 sunt cele pentru păr lung care arată fantastic chiar dacă sunt simple.

Cuprins:

Dacă aveți norocul să aveți părul lung, dar nu știți sigur cum să-l tundeți fără a vă scurta foarte mult părul, sunteți în locul potrivit. Cu toate acestea, nu toată lumea poate reuși să-și crească părul lung. Unii, pur și simplu, nu pot depăși o „lungime genetică”, alții se luptă cu fragilitatea și, uneori, părul lung poate fi doar o povară – este literalmente greu. Pentru astfel de situații, dar și pentru situații în care vă bucurați de părul lung, vă oferim în continuare o serie de idei de tunsori 2024.

Cele mai frumoase tunsori 2024

1. Bob ondulat

Bob ondulat

Una dintre tunsorile populare în 2024 pentru femei este bobul ondulat. Simplu, dar sofisticat, acest bob clasic se menține de dimineață până seara. Lungimea medie și textura ondulată sunt printre alegerile de top ale tunsorilor pentru femeile din ziua de astăzi. Părul ondulat este perceput ca o caracteristică foarte feminină și romantică.

2. Bob francez

Bob francez

Bobul francez descrie în mod specific un stil lung până la bărbie, de obicei asociat cu bretonul, care amintește de coafurile din anii 1920.

3. Tunsoare în stilul anilor `70

Tunsoare in stilul anilor `70

Dacă doriți o tunsoare lungă și ieșită din comun, mergeți pe o tunsoare în stilul anilor ’70. Bretonul lung cu păr ondulat sub umăr, specific anilor ’70, revine în top în anul 2024.

4. Tunsoare în scări modernă

Tunsoare in scari moderna

Suvițele în scări își eliberează textura naturală creând un volum moale în jurul feței. Poate fi personalizat cu breton și arată grozav pe părul drept, ondulat și creț și pe orice lungime a părului: scurt, mediu sau lung.

5. Noul pixie

tunsoare pixie 2024

Tunsoarea Pixie pentru anul 2024 este mai scurtă decât era tunsoarea Pixie în trecut, această nouă tunsoarea având mai puțină mișcare și oferă prospețime.

6. Tunsori 2024 Bucle lejere

Bucle lejere

Buclele lejere reprezintă una dintre cele mai populare tunsori 2024. Atât pentru cei care doresc să urmeze tendințele cu părul lung, cât și pentru cei care se agață de lungimile intermediare, buclele lejere reprezintă o alegere perfectă.

7. Părul lung și drept

Parul lung si drept

De asemena, parul lung și drept se numără printre cele mai populare tunsori în 2024. Părul lung este un pic mai greu de gestionat și greu de coafat. Filarea acestuia arată foarte frumos, este foarte la modă și cu siguranță vă va ușura lucrurile atunci când vine vorba de spălare și coafare, deoarece îndepărtează grosimea părului, oferindu-i multă mișcare în același timp.

8. Tunsoare multistratificată

Tunsoare multi-stratificata

Aceasta este tunsoarea ideală în anul 2024 pentru orice femeie cu părul lung care dorește o schimbare elegantă, care să ofere mișcare și volum. Amestecul de straturi este ingredientul secret pentru o tunsoare plină de viață.

9. Straturi scurte, medii și lungi

Straturi scurte, medii si lungi

Straturile sunt una dintre cele mai simple modalități de a face părul lung să arate fabulos. Straturile multiple oferă mișcarea părului, facilitând coafarea.

10. Păr lung cu straturi subtile

Par lung cu straturi subtile

Straturile din această tunsoare sunt aproape imperceptibile, deoarece se amestecă perfect cu restul părului. Aceasta este o tunsoare perfectă pentru cineva care nu vrea să își piardă lungimea părului și preferă mai degrabă o iluzie de straturi decât cele evidente.

11. Tunsori 2024 Păr ondulat

par lung ondulat

Părul lung poate părea uneori greu sau lipsit de viață. Părul ondulat reprezintă o tunsoare ușoară și accesibilă pentru părul ondulat.

12. Efectul umed

par cu efect umed 2024

Efectul părului umed va fi în tendință și în 2024, dar mai bine controlat, altfel feriți-vă de efectul „păr gras”, nu chiar dorit.

13. Aspect retro

Aspect retro

Vreți o tunsoare originală? Mizăm pe retro! Buclele mari conferă tunsorii un șic absolut și o atingere vintage foarte apreciată. Aspectul retro revine în forță printre cele mai populare tunsori 2024.

14. Șuvițe

tunsoare cu suvite

Acum vreo zece ani toată lumea purta această tunsoare. După ce a căzut puțin din top, tunsoare de tip șuvițe va avea o revenire clară în anul 2024.

15. Coada de cal

tunsoare Coada de cal

O altă coafură care nu se demodează niciodată și este deosebit de populară atunci când vremea este călduroasă: coada de cal.

16. Tunsoarea cascadă

tunsoare cascada ombre

O tunsoare foarte populară în 2024 va fi cea de tip „cascadă”, mai ales în combinație cu ombre. Această tunsoare este perfectă deoarece are o lungime medie și este foarte ușor de întreținut.

17. Bobul lung

tunsoare bob lung

Este mai lung decât bobul ondulat lung, dar fără a căpăta o lungime pera mare. De asemenea, este foarte adaptabil și destul de ușor de stăpânit, deoarece dimensiunea sa vă permite să faceți cozi de cal sau diferite coafuri în funcție de ocazie.

18. Tunsoare băiețească

Tunsoare baieteasca

Tunsoare băiețească favorizează fețele cu trăsături mici și rotunjite. Această tunsoare este puțin mai lungă decât pixie, cu breton marcant și ascuțit.

19. Tunsori 2024 Garçon

tunsoare Garcon

Popularizată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, această tunsoare a reprezentat o revoluție prin masculinizarea imaginii femeilor din acea vreme. Este o tunsoare foarte confortabilă și adaptabilă, deoarece vă permite să pieptănați părul în moduri diferite în funcție de stilul dumneavoastră personal, pentru a beneficia la maximum de el. În plus, este o tunsoare ideală atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț.

20. Tunsoare medie

tunsoare par mediu 2024

 1. Tunsoare de tip bob scurt, cu breton, în stil ,,messy hair”

tunsori 2024 blonde

În anul 2024, se pare că tunsorile sunt foarte la modă, mai ales cele de tip bob. Nu este un secret și nici un lucru ieșit din comun, deoarece acest tip de tunsoare a fost unul dintre preferate de-a lungul timpului, iar orice femeie a încercat cel puțin o dată în viața ei o tunsoare tip bob.  Totuși, dacă sunteți plictisită de această tunsoare și doriți totuși un aer mai fresh și mai de sezon, puteți opta pentru un breton împreună cu o tunsoare de tip bob.

Dacă, până acum, nicio doamnă și domnișoară nu îndrăznea să iasă afară din casă fără ca părul să nu îi fie aranjat, se pare că în anul 2024, acest lucru își va mai pierde din importanță. De-a lungul timpului, femeile au început să se iubească așa cum sunt, fără prea multe ajustări, și iată că, în noul an, acestea vor opta cât mai des și cu cât mai multă încredere pentru un look „dezordonat”, mai ales în ceea ce privește părul. Este foarte important să nu încărcați părul cu prea multe produse de styling, deoarece va căpăta un aspect obosit și, cu timpul, se va deteriora. De asemenea, atunci când simtiți nevoia, puteți trece pe la salon pentru a vă reîmprospăta tunsoarea și pentru a-i da un aer mai fresh!

 1. Tunsoarea „pixie”

tunsori 2024 par negru scurt

Dacă rămânem tot în sfera tunsorilor pentru păr scurt, se pare că tunsoarea „pixie” va face parte din cele mai apreciate tunsori pentru anul 2024. Această tunsoare face parte din cele mai populare tunsori 2024, dar nu este încercată decât de cele mai îndrăznețe femei, deoarece este o tunsoare care necesită renunțarea la o mare parte din podoaba capilară. Această tunsoare este dovada perfectă că femeile cu părul scurt dau dovadă de foarte multă personalitate, deoarece, dacă veți opta pentru aceasta, vă veți simți foarte puternică și vă veți îmbunătăți încrederea în voi însevă!

Femeile care aleg să poarte o tunsoare „pixie” trebuie să fie demne de ea, deoarece trebuie să o poarte cu multă mândrie și mult drag. Este o tunsoare apreciată, deoarece nu necesită foarte mult timp pentru a o aranja, arătând bine în multe feluri. Este foarte ușor de aranjat, iar acest lucru vă va economisi mult timp în ceea ce privește rutina zilnică. Tunsoarea „pixie” este una de actualitate, iar în acest an, iar doamnele care o vor purta vor arăta cu câțiva ani mai tinere și vor căpăta un aer mult mai fresh!

 1. Tunsoare cu breton mai lung pe o parte

tunsori 2024 cu breton intr-o parte

Deși multe doamne și domnișoare își doresc foarte mult un breton, parcă nu ar avea curajul să facă pasul necesar în ceea ce privește acest tip de tunsoare. Cei mai mulți hairdresseri le recomandă acestora să încerce, în primă fază, o tunsoare bazată pe un breton puțin mai lung care se lasă pe partea stângă sau dreaptă, în funcție de preferința clientei. Această tunsoare este perfectă pentru orice tip de lungime a părului, dar se recomandă pentru părul mediu spre lung, pentru ca între breton și restul șuvițelor de păr să nu existe o diferență atât de semnificativă.

Acest tip de tunsoare va fi unul foarte la modă în ceea ce privește cele mai atrăgătoare tunsoi pentru anul 2024, deoarece dă un aer foarte atractiv pentru o fată care optează pentru o asemenea frizură. Anul 2024 este un an foarte potrivit pentru a încerca lucruri noi și pentru a ieși din zona dumneavoastră de confort, iar această tunsoare este una perfectă, reprezentând un pas important în evoluția dumneavoastră. Cu timpul, poate veți prinde mai mult curaj și veți opta pentru un breton mai scurt, care v-ar putea oferi un aer foarte îndrăzneț.

 1. Tunsori 2024 în scări pentru părul mediu

Tunsoare în scări pentru părul mediu

Părul de o lungime medie este una dintre cele mai populare și utilizate lungi în rândul tinerelor care doresc să își scoată comoara capilară în evidență. Părul tuns în scări va fi foarte la modă și în anul 2024, regăsindu-se printre cele mai apreciate tunsori pentru femei. Pentru părul care are o lungime medie există foarte multe tunsori și moduri în care poate fi aranjat. Una dintre cele mai la modă tunsori 2024 este cea în scări.

Tunsoarea în scări este potrivită aproape pentru orice formă a feței, reprezentând unul dintre avantajele supreme ale sale. De asemenea, poate fi aranjată în numeroase feluri, iar dacă alegeți pentru o asemenea tunsoare, vă veți putea coafa părul în orice fel veți dori, indiferent dacă doriți un coc elegant sau o coafură cu părul lăsat pe spate. Un alt avantaj îl reprezintă lungimea, deoarece nici nu este scurt, nici nu este prea lung, iar acest lucru este îmbucurător în ceea ce privește rutina de îngrijire a părului. Dacă doriți să îl scoateți și mai mult în evidență, puteți opta pentru o culoare mai nebunatică, dar totuși foarte la modă.

 1. Tunsoare pentru părul creț vopsit blond

Tunsoare pentru părul creț vopsit blond

Părul creț este, probabil, unul dintre cele mai apreciate tipuri de păr din lume, atât de bărbați, cât și de restul femeilor care le invidiază pe doamnele și domnișoarele care dețin niște astfel de bucle. Pentru persoanele acestea, cea mai recomandată tunsoare este o una cu o lungime medie, nici prea scurtă, dar nici prea lungă. Dacă veți fi tunsă mult prea scurt, părul dumneavoastră va avea mult prea mult volum și se va crea un efect vizual nu foarte dorit, dat fiind faptul că părul va sta ridicat în cea mai mare parte a timpului. Totuși, nici o lungime foarte mare nu este recomadată, deoarece buclele își vor pierde din textură și nu vor mai fi atât de pronunțate.

Cea mai bună variantă pentru părul creț este, de departe, o lungime medie. Astfel, se va crea o simetrie frumoasă cu fața, buclele vor fi definite frumos, iar efectul va fi unul wow! De asemenea, pentru a crea o iluzie de bucle și mai pronunțate, puteți opta pentru o nuanță de blond cât mai deschis, deoarece veți avea parte de multe aprecieri din partea celor dragi și, totodată, veți atrage multe priviri în rândul celor pe care nu îi cunoașteți!

 1. Tunsoare de tip bob lung

tunsori 2024 bob lung

Multe dintre femei consideră că tunsoarea de tip bob este cea mai potrivită pentru o lungime medie a părului, însă este un mit! Bobul arată bine pe aproape orice formă a feței, iar datorită acestui fapt, multe dintre doamnele și domnișoarele consideră că este foarte la modă și foarte popular. Este cunoscut și în rândul vedetelor, nu este o noutate acest lucru!

Pentru a dărâma mitul cum că această tunsoare de tip bob este cea mai potrivită pentru o lungime medie a părului, imaginea prezentată este o dovadă a acestui fapt. Bobul lung este foarte popular și va face parte din topul celor mai atractive tunsori 2024. Dacă sunteți tentată să alegeți această tunsoare, dar v-ați împiedicat de tot felul de zvonuri și mituri, noul an reprezintă un moment potrivit pentru a face noi alegeri cu privire la tunsoarea dumneavoastră. Bobul este o tunsoare controversată care poate da un aer de multă eleganță și stil celor care îl poartă. De asemenea, este foarte ușor de întreținut, mai ales dacă sunteți posesoarea unui păr drept. Este potrivit pentru multe ocazii și evenimente importante, dar vă va da și un aer cool în viața de zi cu zi.

 1. Tunsori 2024 în V pentru un tip de păr scurt

tunsori 2024 in V

Tunsoarea în forma unei litere a fost și este la foarte mare căutare, însă cea în forma literei V va cuceri toate topurile în ceea ce privește cele mai cool tunsori 2024. Deși această formă este cel mai des întâlnită la doamnele și domnișoarele care au un păr cu o lungime medie, acest lucru nu înseamnă că femeile cu păr scurt sunt defavorizate! Este corect că acestea nu apelează foarte des la această tunsoare, preferând altele mult mai potrivite pentru lungimea lor, dar tunsoarea în V le va pune chipul și trăsăturile feței în valoare într-un mod în care nu multe alte tunsori vor putea.

Tunsorile pentru părul scurt sunt destul de numeroase, în ciuda faptului că majoritatea dintre doamne preferă clasicul bob. Astfel, dacă optați pentru tunsoarea în forma literei V, veți putea ieși ușor în evidență, datorită faptului că vă veți remarca purtând o tunsoare pe care nu multă lume o poartă. Dacă dotiți să ieșiți din zona dumneavoastră de confort, dar și din zona banalului, puteți opta pentru o asemenea tunsoare pentru a atrage multe priviri.

 1. Tunsoare pentru părul mediu cu o porțiune din păr rasă

tunsori 2024 par scurt intr-o parte

Probabil una dintre cele mai controversate tunsori atât în zilele noastre, cât și cu câțiva ani și decenii în urmă, este cea în care o suprafață mai mică sau mai mare din păr este rasă complet. Acest lucru poate părea destul de bizar, având în vedere că nu multe femei recurg la asemenea tunsoare. Totuși, este una dintre cele mai căutate tunsori 2024 de femeile care doresc să dea dovadă de multă tărie de caracter. Este o tunsoare care arată foarte bine pentru un păr mediu dacă este purtată cu multă demnitate de persoanele care emană putere.

Pentru părul mediu, această tunsoare poate reprezenta cea mai mare provocare pentru dumneavoastră dacă o alegeți, deoarece vă va face deosebită și vă va scoate, fără doar și poate, din zona dumneavoastră de confort. Dacă nu sunteți sigură că doriți să încercați o asemenea tunsoare, se recomandă să vă gândiți mai mult timp, deoarece este o decizie care va lăsa o amprentă de lungă durată în ceea ce privește aspectul fizic.

 1. Tunsoare asmietrică pentru părul lung

tunsori 2024 asimetrice

Tunsorile asimetrice vor avea un boom în ceea ce privește tunsorile pentru anul 2024, deoarece vor fi la mare căutare în rândul domnișoarelor care doresc să își pună părul în evidență. Sunt, de asemenea, un mod bun de a da impresia unui păr care are mult volum, deoarece șuvițele asimetrice se vor îmbina perfect și vor crea o iluzie de păr bogat și dens. Tunsorile asimetrice au fost la modă și anii trecuți, dar acest lucru nu înseamnă că nu vor putea să se mențină în topuri și anul acesta!

De asemenea, ar trebui să știți că acest tip de tunsoare avantajează foarte multe dintre femei, iar acest lucru poate reprezenta un avantaj suprem în cazul în care doriți să optați pentru un asemenea look. Totuși, trebuie să aveți în vedere faptul că părul va fi destul de greu de aranjat, deoarece lungimile șuvițelor vor fi destul de diferite. De aceea, se recomandă ca pentru o asemenea tunsoare să aveți un păr destul de lung, pentru a se putea completa cu cel scurt din anumite zone ale părului și a reuși să vi-l coafați în așa fel încât să arate cât mai bine și aranjat posibil.

 1. Tunsoare de tip bob filat

tunsori 2024 bob filat

Această tunsoare este una foarte controversată în rândul doamnelor și domnișoarelor, deoarece dă un aer foarte sofisticat, dar destul de ieșit din comun pentru societatea în care trăim. Acest tip de tunsoare este unul care le vine mănușă femeilor cărora le place să iasă din banalitate și adoră să fie originale. Acest tip de bob este unul  destul de popular în rândul vedetelor, deoarece dă un aer foarte șic și conferă un efect wow, mai ales când vine vorba de covorul roșu.

Femeile care vor opta pentru acest tip de tunsoare sunt foarte curajoase, creative și originale. Își cunosc foarte bine capacitățile și știu de ce sunt capabile în viață. Această tunsoare presupune un bob puțin mai scurt în partea din spate, în timp ce, treptat, lungimea părului crește, ajungând în față la o lungime considerabil mai mare. Este o tunsoare asimetrică ce oferă un aer sofisticat și care ar putea să se potrivească majorității formelor fețelor. Fără doar și poate, va reprezenta o tendință și în ceea ce privește tunsorile pentru anul 2024, dat fiind faptul că un procentaj mai mare de doamne vor apela la această tunsoare cool.

 1. Tunsoare în scări pentru părul scurt

tunsori 2024 in scari scurt

La prima vedere s-ar părea că părul scurt nu are foarte multe variante în ceea ce privește tunsorile. Totuși, se pare că, dacă privim mai în profunzime, acesta are foarte multe opțiuni de aranjare și înfrumusețare. Una dintre cele mai apreciate tunsori 2024 va fi cea în scări pentru doamnele cu părul scurt. Această tunsoare, ca și cea de tip bob filat, este una asimetrică. S-a bucurat de foarte multe aprecieri cu câteva decenii în urmă, dar se pare că acest an dorește să reînvie această coafură, de dragul doamnelor și domnișoarelor care tânjesc după ea.

Avantajul suprem la acest tip de tunsoare îl reprezintă faptul că are rol de întinerire. Va oferi persoanelor care îl poartă un plus de energie și vitalitate, deoarece se vor simți foarte puternice. Este potrivit pentru orice nuanță de păr, iar acest lucru reprezintă un atu. Dacă sunteți în căutarea unei tunsori nu prea extravagante, dar care să vă dea un aer de eleganță, deși aveți un păr scurt, puteți încerca cu multă încredere această tunsoare, deoarece nu veți fi dezamăgită!

 1. Tunsori 2024 în forma literei V pentru un păr cu o lungime mare

Doamnele și domnișoarele care sunt posesoarele unui păr lung și frumos, cu siguranță știu faptul că această tunsoare a cucerit lumea în urmă cu câțiva ani buni. Aparent, aceasta va face parte din topul celor mai la modă tunsori și în anul 2024, deoarece multe dintre femei nu se pot despărți de tunsoarea în V și de efectul wow pe care  îl creează. Este bine de știut faptul că părul lung acționează ca un magnet asupra domnilor, iar acest lucru nu poate reprezenta decât un avantaj foarte mare.

Știm toate cât de greu este să găsim o tunsoare potrivită pentru a ne pune părul în evidență, dar, în același timp pentru a crea o viață mai ușoară și a economisi cât mai multe minute în ceea ce privește aranjatul. De asemenea, mai știm cât de greu este de întreținut un păr lung, atât în ceea ce privește spălatul și uscatul, dar și produsele de hairstyling care au un rol foarte important în hidratarea și strălucirea părului nostru. O astfel de tunsoare va fi potrivită, deoarece este una foarte ușor de aranjat, având în vedere faptul că forma și look-ul vor face toată treaba. Chiar dacă are un aspect mai „messy” în unele dintre dimineți, acest lucru va constitui un avantaj, dându-i părului un plus de volum. Este o podoabă în adevăratul sens al cuvântului, iar noi trebuie să profităm la maximum de tot ce ne oferă această tunsoare.

 1. Tunsoare pentru păr mediu cu breton de tip filat

tunsori 2024 cu breton

Bretonul de tip filat a fost foarte la modă și se pare că și în anul 2024 se va regăsi pe lista celor mai căutate tunsori 2024. Părul mediu este unul cu nenumărate posibilități în ceea ce privește aranjarea și încercarea unor noi coafuri sau tunsori. Dacă sunteți puțin complexate de faptul că fruntea dumneavoastră nu vă avantajează sau dacă considerați că este un defect fizic al dumneavoastră, ați putea încerca pentru părul dumneavoastră de o lungime medie un breon de tip filat care să vă scoată în evidență în acel mod mult dorit de dumneavoastră.

Bretonul de tip filat are un rol important în ceea ce privește ascunderea micii „imperfecțiuni” pe care dumneavoastră încercați să o ascundeți. Astfel, dacă doriți să aveți parte de o tunsoare care să vă avantajeze, anul 2024 este un an foarte bun pentru a apela la bretonul filat. Acesta va crea o mică iluzie în ceea ce privește forma feței, ascunzând ceea ce vă doriți, dar tototdată nemicșorând-o într-un mod foarte considerabil. De asemenea, un avantaj al acestui tip de breton este că nu dezavantajează nicio formă a feței. Astfel, dacă totuși nu sunteți dezamăgită de un aspect fizic al feței dumneavoastră, puteți încerca acest look pentru un plus de stil.

 1. Părul lung și tuns drept

tunsori 2024 lung si drept

Părul lung și drept a fost și este în continuare una dintre cele mai apreciate tunsori 2024 în lumea celebrităților autohtone. De asemenea, este un stil foarte popular și în rândul celebrităților de afară, mai ales în rândul femeilor din lumea modei. Acest lucru se datorează faptului că această tunsoare este una simplă, dar cu mult bun-gust. Este o tunsoare care pune în evidență mai ales femeile înalte, deoarece se creează o continuitate în ceea ce privește proporțiile corpului cu proporția feței.

De asemenea, această tunsoare pentru părul lung este una foarte în vogă, deoarece avantajează cel mai mult doamnele și domnișoare care nu au fost înzestrate cu un păr atât de dens și voluminos. Astfel, această tunsoare creează o impresie de păr bogat. Este foarte recomandat ca persoanele care optează pentru o asemenea frizură să fie conștiente de faptul că părul, pe măsură ce crește în lungime, va necesita o atenție mult mai mare și o îngrijire din ce în ce mai atentă.  Faptul că această tunsoare este una cu o singură lungime constituie un avantaj, deoarece nu va trebui să vă acordați atât de mult timp pentru a-l aranja, părul fiind el însuși aranjat într-un fel sau altul. Dacă aveți oricum un volum foarte mare, puteți apela la tehnica de filare prin foarfece, pentru a scăpa de o greutate atunci când vine vorba de întreținerea unui păr lung și dens.

 1. Tunsori 2024 pentru păr scurt cu breton

tunsori 2024 par scurt cu breton

Tunsorile pentru păr scurt sunt foarte apreciate în rândul femeilor și în anul 2024, la fel ca de-a lungul timpului. De asemenea, acestea oferă un aer foarte impunător, iar acest lucru le face pe doamnele și domnișoare iubitoare de o asemenea tunsoare să prindă mai mult curaj. Dacă nu ați încercat niciodată o tunsoare ce implică un păr scurt, trebuie ca măcar o dată în viață să experimentați acest lucru.

Dacă aveți un păr scurt și doriți totuși să mai schimbați look-ul, însă nu vreți, de asemenea, să renunțați la tunsoarea scurtă care v-a consacrat, puteți adăuga un breton destul de simplu. Însă, trebuie să aveți grijă în ceea ce privește simetria feței. Dacă aveți o față destul de mică, cu o frunte nu foarte înaltă, ar trebui să alegeți un breton filat, însă destul de scurt, nu lung. De asemenea, trebuie să acordați o importanță sporită formei feței, pentru a nu creea iluzia unei fețe mult prea mari sau mult prea lungă. Dacă aveți fața rotundă, evitați un breton drept!

 1. Tunsoare de tip bob fără breton

tunsori 2024 Rihanna

Tunsoarea de tip bob, dar fără breton, s-a bucurat de multă popularitate în urmă cu câțiva ani, dar se pare că în anul 2024 se reîntoarce și ocupă un loc important în ceea ce privește cele mai actuale tunsori pentru noul an.

Fie că aveți un păr creț, ondulat sau drept, această tunsoare vă va da un aer de actualitate. Dacă veți opta pentru un look nou cu ajutorul tunsorii, aceasta va fi una dintre cele mai, bune idei în materie de haircut pe care le-ați putea adopta. Este una foarte în vogă, foarte ușor de întreținut și de asemenea, unul dintre cele mai mari avantaje care îl prezintă este dat de modul de aranjare. Femeile care vor opta pentru tunsoarea de tip bob fără breton vor renunța la minutele în plus petrecute pentru a aranja bretonul în diminețile în care părul le va juca feste. Este un avantaj, mai ales atunci când vă grăbiți să ajungeți într-un loc important sau la o întâlnire pe care v-ați programat-o. De asemenea, părul tuns bob este ușor de aranjat în sine, nefiind nevoie de foarte multe produse pentru styling, iar, dacă sunteți norocoase, cu o simplă perie totul se va rezolva în așa fel încât să obțineți un look demențial!

 1. Părul ras

tunsori 2024 par ras

Există numeroase tunsori, dar, de departe, părul ras este una dintre tunsorile care presupun la renunțarea la cel mai mult păr. Este foarte popular în rândul celebrităților, mai ales în ceea ce privește vedetele din străinătate. Există numeroase motive pentru care acestea optează la o asemenea tunsoare, iar unul dintre acestea poate fi în scop caritabil, ceea ce este un lucru demn de urmat și de apreciat.

De asemenea, părul ras are numeroase beneficii asupra rădăcinilor părului, deoarece acestea vor deveni din ce în ce mai rezistente, datorită schimbărilor de temperatură care pot surveni odată cu trecerea zilelor. Ca urmare a acestui fapt, părul va deveni din ce în ce mai dens odată ce va începe să crească din nou. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece, în câțiva ani, părul va crește la lungimea inițială însă cu mai multă densitate și mult mai mult volum. Dacă sunteți o persoană nonconformistă, puteți apela la diferite nuanțe pentru a vă vopsi părul ras însă, în cazul în care considerați că ați atras prea mult atenția asupra dumneavoastră, ar fi mai bine să vă opriți. Un al avantaj, destul de amuzant, dar adevărat, este faptul că veți face multă economie în ceea ce privește produsele de îngrijire, dar, mai ales, de styiling, ale părului.

 1. Tunsoare de tip „capac”

tunsori 2024 clasica

Tunsoarea de tip „capac” a luat amploare în ultimii ani, fapt ce demonstrează de ce este printre favoritele tunsori în anul 2024. A fost o tunsoare care a consacrat nume mari de-a lungul timpului, în urmă cu câteva decenii, poate secole. Această tunsoare începe să revină încet, încet, din nou la modă, dar și în inimile celor care au îndrăgit-o pe faimoasa Mireille Mathieu, una dintre doamnele pe care această tunsoare le-a consacrat.

Dacă vă pare o tunsoare demodată, trebuie să știți că pe multe covoare roșii încă se poartă o asemenea frizură, iar începând cu anul 2024 va fi din ce în ce mai des întâlnită. De asemenea, este o tunsoare potrivită pentru doamnele din toate categoriile de vârstă, chiar dacă este cel mai recomandată pentru domnișoarele mai tinere. Dacă sunteți o persoană mai îndrăzneață, puteți să vă schimbați culoarea părului sau să adăugați niște șuvițe colorate pentru un plus de energie și vitalitate. Cu o asemenea tunsoare veți atrage atenția într-un mod plăcut și veți fi admirată, chiar dacă gurile rele vor mai vorbi uneori. Cel mai important lucru este să vă simțiți mulțumită cu propria persoană și cu propriul aspect fizic.

 1. Tunsori 2024 în scări asimetrice

tunsori 2024 in scari asimetrica

Tunsoare în scări este destul de populară, dar și foarte actuală. De asemenea, mai există un tip de tunsoare în scări puțin mai ciudată, dar la fel de populară. Gradul său de popularitate va crește din ce în ce mai mult, iar în anul 2024 va deveni una dintre cele mai populare tunsori 2024. Cred că fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată o asemenea tunsoare însă nu am știut cum se numește sau dacă este sau nu la modă.

Tunsoarea asimetrică este foarte des utilizată de femeile cărora le place să iasă în evidență, să fie diferite de mulțimea de femei tunse doar în scări. Această tunsoare presupune niște suvițe care, deși tunse în scări, au fiecare lungimi diferite. Deși poate părea un aspect destul de bizar, în momentul în care este finisată tunsoarea, veți avea parte de un look grozav.

 1. Tunsoare păr mediu cu breton drept

tunsori 2024 cu breton drept

Bretonul drept este una dintre cele mai controversate idei de breton, deoarece poate fi purtat împreună cu nenumărate tunsori 2024. Fie că aveți părul scurt, mediu sau cu o lungime destul de mare, bretonul drept poate fi considerat un accesoriu de nădejde în ceea ce privește tunsoarea dumneavoastră. Dacă veți respecta câteva reguli de bază cu privire la breton și alegerea lui, veți avea parte de o tunsoare care să vă vină mănușă. În alegerea tipului de breton trebuie să țineți cont, în primul rând, de forma feței dumneavoastră. Astfel, dacă aveți o  față rotundă, nu este cel mai indicat să optați pentru un breton drept, deoarece va accentua și mai mult forma feței și nu o va pune în evidență în cel mai frumos mod. Deși a fost folosit ani la rând, se pare că face parte din cele mai populare tunsori și în anul 2024.

Totuși, dacă aveți o față în formă de triunghi sau pur și simplu doriți să ascundeți anumite imperfecțiuni ale feței precum o frunte înaltă sau o față mult prea lunguiață, acest breton drept vă va ajuta să conferiți un aspect plăcut și vă va da o oarecare simetrie a feței. Acest tip de breton va arăta minunat cu o tunsoare pentru un păr mediu, deoarece lungimile se vor îmbina perfect. Dacă doriți să aveți parte de o schimbare look majoră, puteți opta cu multă încredere pentru un breton drept, în cazul în care considerați că vă avantajează.

 1. Tunsoare cu șuvițe roșcate pentru un păr lung

tunsori 2024 par roscat

Roșcatul a fost mereu foarte în trend, deoarece dă un aer foarte rebel și fresh, un aer nou care poate transforma o persoană din toate punctele de vedere, atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și în ceea ce privește personalitatea și starea de spirit a persoanei ce alege o asemenea tendință care va fi la modă printre tunsorile din 2024. Dacă sunteți o persoană deținătoare de păr lung și doriți o schimbare majoră, care să vă pună în evidență părul și lungimea lui, optați pentru o asemenea culoare, cu multă încredere!

Roșcatul este o nuanță foarte drastică, deoarece poate face ca o persoană să își schimbe complet look-ul. Este potrivit pentru orice categorie de femeie, indiferent de înălțime sau trăsături fizice, atât timp căt este purtat cu multă mândrie. De asemenea, părul lung care posedă o astfel de nuanță este scutit de multe schimbări, mai ales dacă este șaten sau brunet, deoarece se poate vopsi chiar și fără decolorare. Pentru rezultate mai accentuate, întocmai ca pe un păr blond, puteți să apelați la câteva vopsiri repetate.

 1. Tunsoare scurtă cu un breton scurt

tunsori 2024 cu breton scurt

Tunsoarea scurtă îmbinată cu un breton la fel de scurt este, de departe, cea mai curajoasă tunsoare, iar ca urmare a acestui fapt, ocupă un loc principal în ceea ce privește cele mai îndrăznețe tunsori pentru anul 2024. Nu multe femei optează pentru o asemenea combinație. Deși atât bretonul scurt, cât și tunsoarea foarte scurtă sunt destul de populare, o combinație între acestea două este una dintre cele mai rare tunsori 2024. Astfel, femeile care optează pentru o asemenea frizură sunt considerate cele mai curajoase doamne.

Deși este o tunsoare destul de bizară, cele mai multe femei care optează pentru așa ceva se pare că au parte de surpriză atunci când se uită în oglinda de la salon. Această tunsoare are un impact pozitiv pentru acestea, iar avantajul suprem îl constituie faptul că le oferă doamnelor câțiva ani buni în minus. Dacă doriți să păreți cu câțiva ani mai tânără și să emanați putere, sunteți cele mai potrivite pentru o tunsoare scurtă combinată cu un breton scurt.

 1. Tunsoare stratificată pentru păr lung

tunsori 2024 stratificata

Tunsoarea stratificată este una dintre cele mai cunoscute tunsori care există, fiind deseori confundată cu cea în scări. Diferența dintre cele două este reprezentată de faptul că cea stratificată poate conține mult mai multe straturi decât cea în scări, unde se recurge la un număr de maximum trei. De asemenea, tunsoarea stratificată a luat avânt în ultimii ani, iar acest lucru se datorează evoluției modei și a lumii sociale. Acest lucru are ca o urmare poziția ridicată pe care o are această tunsoare în topul celor mai atrăgătoare tunsori 2024.

Această tunsoare este foarte potrivită pentru orice tip de păr, în general mediu sau lung. Totuși, dacă aveți un păr cu o lungime semnificativă, de ce să nu profitați de acest lucru și să optați pentru o asemenea tunsoare cool și la modă, mai ales în anul care urmează? Singurul lucru care ar putea să dezavantajeze și să vă facă să vă schimbați decizia este faptul că ar putea să devină din ce în ce mai greu de aranjat și îngrijit odată cu creșterea părului, după câteva luni. Dar acest lucru are o rezolvare, reprezentată de mersul la salon pentru scurtarea vărfurilor o dată la trei luni, așa cum este indicat.

 1. Tunsori 2024 pentru părul lung cu o porțiune rasă

tunsoare 2024

Această tunsoare a fost una dintre cele mai populare tunsori acum un deceniu,  dar, după cum bine știm, moda renaște uneori. Astfel, în anul 2024 va face parte din cele mai controversate tunsori, la fel ca și în anii precedenți. Este o tunsoare care nu avantajează orice femeie, ci doar pe acelea care sunt deținătoare ale unui caracter și unei personalități puternice, care știu să poarte nu doar hainele, ci și o tunsoare într-un mod exemplar și cu demnitate.

Porțiunea rasă din cap este foarte controversată, deoarece multă lume consideră că aceasta nu este una potrivită pentru doamne și domnișoare, fiind mai mult indicată pentru partea masculină. Totuși, să ne păstrăm încrederea că în anul 2024, valorile sociale încep să se schimbe și oamenii vor încerca să guste din lucururile moderne, indiferent că este vorba de vestimentație, tunsori sau alte aspecte. Aceste lucruri sunt esențiale pentru ca oamenii să vadă și să conștientizeze frumusețea și misterul, lucruri create prin intermediul acestei tunsori 2024 cool.

 1. Tunsoare în scări pentru părul lung

tunsoare in scari

Tunsoarea în scări este una foarte la modă și este astfel încă de câteva secole încoace. Totuși, de câțiva ani, a prins mult mai mult curaj, deoarece este o frizură care se poate îngriji realtiv ușor și este foarte potrivită pentru aproape toate lungimile de păr, mai puțin pentru cea scurtă. Însă, deși sunt puține, tunsorile în scări pentru părul scurt sunt inedite.

De asemenea, părul lung se bucură de un mare beneficiu atunci când vine vorba de aranjat și tuns. Acesta poate fi aranjat în multe feluri, însă nici în ceea ce privește tunsorile nu putem spune că este un capitol dezavantajat. Tunsoarea în scări care este bine realizată poate atrage atenția atât celorlalte doamne și domnișoare, precum și a domnilor. Această tunsoare emana multe lejeritate, multă finețe, dar și multă eleganță. Este foarte potrivită pentru orice ocazie sau eveniment, dar și pentru activitățile zilnice. Poate fi coafata foarte ușor însă, de cele mai multe ori, cele care au optat pentru o asemenea tunsoare preferă doar să îl spele și să îl pieptăne frumos, deoarece el în sine are un aspect interesant. Dacă doriți să nu aveți foarte mult de furcă în ceea ce privește aranjatul părului în fiecare zi, puteți opta pentru o asemenea tunsoare.

 1. Tunsoare cu șuvițe blonde

tunsoare 2024 cu suvite blonde

Tunsorile sunt la modă, însă dacă ne-am plictisit de aceleași tunsori și având mereu aceeași culoare de care ne-am plictisit, după mulți ani, este timpul să facem o schimbare. Cel mai indicat pentru o schimbare, pe lângă o tunsoare bine realizată și care să se potrivească cu personalitatea fiecăreia dintre noi, este o schimbare a culorii părului. Atunci când doriți să vă schimbați culoarea, dar parcă sunteți puțin în dubii în ceea ce privește o singură culoare pe întreg părul, puteți încerca prima dată niște șuvițe. Unul dintre exemplele relevante de șuvițe sunt cele blonde, deoarece oferă un aer de strălucire părului, mai ales în bătaia soarelui, când pare a fi de aur.

Totuși, există câteva reguli de bază în ceea ce privește alegerea unei tunsori combinate cu o schimbare de look prin șuvițe blonde. De exemplu, dacă sunteți o persoană cu tenul mai deschis la culoare, cel mai indicat este să evitați aceste șuvițe, deoarece va crea o imagine și mai palidă asupra dumneavoastră. Totuși, dacă nu puteți să renunțați la ideea de șuvițe blonde și dacă sunteți într-un caz în care acestea nu sunt recomandate, le puteți totuși încerca în partea din spate a capului.

 1. Tunsoare pentru păr scurt cu șuvițe multicolore

tunsoare 2024 par albastru

Șuvițele-curcubeu au fost foarte la modă în urmă cu câțiva ani, numeroase femei purtând aceste tunsori 2024 cu șuvițe, indiferent de vărstă, ceea ce este un lucru îmbucurător. De asemenea, șuvițele multicolore pot atrage atenția, de cele mai multe ori, într-un mod plăcut. Este evident faptul că numeroase persoane sunt și împotriva acestora, considerând că sunt mult prea extravagante pentru „lumea în care trăim”. În 2024, este momentul să renunțăm la prejudecăți și să fim deschiși la noutate!

Părul scurt nu se bucură de atât de multe avantaje precum părul mediu sau cu o lungime mare, deoarece variantele pe care le poate avea atunci când vine vorba de aranjat sau coafat sunt destul de puține. Totuși, dacă aveți părul scurt și sunteți o persoană foarte rebelă, plină de încredere și energie debordantă, puteți alege cu mândrie niște șuvițe multicolore atunci când încercați și o nouă tunsoare pentru părul dumneavoastră scurt. Dacă totuși nu doriți să atrageți atât de mult atenția asupra dumneavoastră, puteți opta doar pentru câteva nuanțe, deoarece există o gamă variată pe care le puteți încerca.

 1. Tunsoare păr lung și filat

tunsoare par lung si filat

Tunsoarea păr lung și filat este una destul de întâlnită, atât în lumea mondenă, cât și în jurul nostru, la oamenii pe care îi întâlnim zi de zi. Acest lucru se datorează, în mare parte, faptului că această tunsoare este una foarte la modă, iar acest lucru se va menține și în anul 2024, fiind una dintre cele mai atrăgătoare tunsori 2024 atunci când vine vorba de o femeie. Părul joacă un rol important, iar părul lung reprezintă, totodată, un plus de femininate. Deși este mult mai greu de întreținut decât părul scurt sau, cel puțin, mediu, este mult mai apreciat de către oamenii din jur, indiferent de sex.

Părul lung arată într-un mod deosebit atunci când este și filat. Filarea este un procedeu prin care se renunță la o parte din păr, din cauza unui volum mult prea mare sau a unei densități exagerate. Deși acest lucru pare a fi un avantaj, pentru doamnele și domnișoarele care dețin un păr des este o problemă destul de gravă, deoarece le îngreunează munca și le sporește timpul când vine vorba de aranjatul părului lung. Este o pură realitate faptul că părul lung este greu de întreținut, dar atunci când acesta este și foarte des? Astfel, pentru problema densității părului, stiliștii au venit în ajutor, iar atunci când femeile optează pentru un păr lung, îl doresc și filat.

 1. Păr tuns scurt cu șuvițe roșcate

tunsori 2024 par roscat scurt

Femeile cu păr scurt și blond știu cel mai bine cum este atunci când culoarea nu mai pare a fi în ton cu personalitatea sau starea de spirit. Blondul, deși este o culoare interesantă, poate provoca multă plictiseală, mai ales în rândul acelor doamne și domnișoare care îl au de mult prea mult timp. Aceeași situație este și în cazul șatenului, indiferent că este mai închis sau mai deschis. De asemenea, chiar dacă sunteți posesoarea unui păr scurt nuanțat într-o anumită culoare sau chiar în mai multe, acest lucru nu înseamnă că nu poate interveni rutina și în ceea ce privește părul dumneavoastră.

Pentru a da un plus de mister și eleganță, niște șuvițe roșcate sunt foarte cool atunci când vine vorba de un păr scurt. De asemenea, șuvițele sunt o alternativă ideală pentru un look nou și cu un aer de zece ori mai fresh decât cel inițial. Deși poate la prima vedere este un lucru obișnuit, șuvițele roșcate sunt destul de rar întâlnite, mai ales în rândul femeilor care au un păr scurt. Acest lucru este cauzat de faptul că ele consideră că, pentru un păr scurt, cea mai potrivită alegere este o singură culoare, dar acest lucru este un mit!

 1. Păr mediu cu breton filat într-o parte

tunsori 2024 par mediu blond

Părul mediu este una dintre coafurile cel mai ușor de coafat. Acesta poate avea atât de multe feluri în care se poate coafa, dar tot bretonul rămâne unul dintre cele mai importante elemente ale tunsorilor, indiferent că este vorba de un păr scurt, mediu sau chiar lung. Deși există mai multe tipuri de breton, bretonul filat într-o parte va face parte din categoria celor mai căutate tunsori 2024.

Părul mediu care deține, de asemenea, un breton filat, va fi foarte apreciat, deoarece va emana foarte multă feminitate și sensibilitate femeilor care îl dețin. Bretonul filat într-o parte poate fi realizat atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, depinzând de forma feței și de unghiul cel mai bun al persoanei care optează pentru o asemenea tunsoare. Dacă veți opta pentru un astfel de breton, veți avea un look wow! Totuși, acest breton nu este recomandat femeilor care au o față lunguiață, deoarece o va alungi și mai mult și nu va crea un efect plăcut vizual.

 1. Tunsoare de tip bros asimetric

tunsoare par blond asimetric

Tunsoarea de tip bros asimetric este una dintre cele mai revoluționare tunsori 2024. Acest lucru se datorează faptului că din ce în ce mai multe femei apelează la o asemenea frizură, fiind foarte ușor de întreținut. De asemenea, femeile care consideră că această frizură li se potrivește sunt ființe foarte curajoase, dornice de aventură, dar și să descopere lucruri noi. Această tunsoare este una destul de rebelă, deoarece dă un aer foarte boem, de libertate, dar și de multă simplitate în același timp, fiind o combinație destul de ciudată, dar rafinată.

După cum puteți deja bănui, această tunsoare prezintă foarte multe avantaje, iar printre acestea se numără faptul că este foarte ușor de îngrijit, întreținut și aranjat. Astfel, dacă esti o persoană mereu pe grabă, care întârzie mai mereu, această tunsoare va fi potrivită pentru tine, căci nu necesită mult timp de aranjare. Ca dezavantaje, ar putea fi dat ca exemplu unul dintre acelea specifice părului scurt, și anume, că nu are o foarte mare varietate de moduri în care se poate aranja.

 1. Păr lung cu șuvițe blonde

tunsoare cu suvite blonde

Părul lung este o podoabă, în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, acesta este un element foarte important în ceea ce privește aspectul fizic al unei doamne sau domnișoare care îl posedă, deoarece trebuie să fie mereu atentă să nu fie nearanjat, să nu fie murdar sau să aibă vărfurile despicate. Este o adevărată provocare atunci când vine vorba de îngrijirea părului lung, pentru că este nevoie de multă atenție la detaliile importante care pot conta, ba chiar schimba o părere bună într-una proastă sau invers!

Dacă aveți părul lung de câțiva ani buni, știti probabil că vechea nuanță a părului dumneavoastră vă plictisește și nu vă mai animă deloc. Astfel, dacă aveți părul mai închis la culoare, brunet sau șaten, puteți încerca o varianță de look nou și fresh, introducând niște șuvițe interesante de un blond strălucitor. Există numeroase de nuanțe de blond, iar cu siguranță veți găsi și dumneavoastră una pentru a pune cât mai bine în evidență părul cel lung și frumos pe care îl dețineți.

 1. Tunsori 2024 de tip bob caret

tunsoare bob par blond

Tunsoarea de tip bob caret este un „medicament” împotriva persoanelor care se simt complexate de anumite trăsături ale feței, care, după spusele lor, nu le avantajează deloc. Totuși, pentru a veni în ajutorul acestor doamne și domnișoare, se recomandă un bob de tip caret. Acesta are un rol foarte benefic asupra fizionomiei feței, încercând să acopere golurile acolo unde acestea există, dar și să ascundă imperfecțiunile feței.

Tunsoarea de tip bob caret poate fi folosită pentru toate lungimile părului, indiferent că este vorba de un păr lung sau scurt, însă cel mai des întâlnit este cel pentru un păr mediu. Acest lucru reprezintă faptul că un volum suplimentar de păr va fi un ajutor de nădejde atunci când doriți să corectați anumite lucruri prin metode simple, necostisitoare și care nu necesită intervenții medicale. Totuși, nu de puține ori au fost observate femei din categoria vârstei de mijloc sau chiar puțin mai înaintate în vârstă, ceea ce este un lucru foarte îmbucurător, deoarece acestea conștientizează faptul că o tunsoare de acest tip le va oferi câțiva ani în minus, dar și un aspect al feței mai fresh.

 1. O tunsoare cu breton scurt pentru un păr lung

tunsoare cu breton foarte scurt

Părul lung are numeroase avantaje, iar unul dintre acestea îl reprezintă faptul că poate fi aranjat și coafat în cele mai multe feluri și poate fi combinat cu multe alte tunsori 2024. Un păr lung poate fi tuns în scări sau se poate adăuga un element controversat, și anume, bretonul.

Deși bretonul este unul dintre cele mai folosite elemente pentru a aduce un plus de stil tunsorii, în anul 2024 se pare că va fi din ce în ce mai în trend un breton cu o lungime scurtă, unul relativ puțin ieșit din comun, însă care va fi foarte de efect pentru doamnele și domnișoarele puțin mai îndrăznețe în a încerca tot felul de tunsori, până în momentul în care consideră că și-au găsit tunsoarea care să le consacre  Acest tip de breton a existat mereu, însă nu multă lume a optat pentru o asemenea tunsoare. Una dintre vedetele care au succes în România și care se pare că au avut mult drag pentru un astfel de breton scurt este celebra cântăreață Irina Rimes! În anul 2024 puteți să ieșiți din zona dumneavoastră de confort și să optați pentru un astfel de breton care este foarte recomandat pentru persoanele care au fața în formă ovală.

 1. Tunsori 2024 pentru părul mediu în nuanța de blond platinat

tunsoare pentru blond platinat

Tunsorile pentru părul scurt sunt destul de consacrate, dar ce se întâmplă în cazul în care doamnele și domnișoarele doresc o nuanță nouă pentru tunsoarea lor? Fie că este vorba despre un bob drăguț, fie că este vorba de o tunsoare asimetrică, culoarea sau nuanța are un rol important pentru a evidenția cât mai bine tunsoarea. Dacă doriți să schimbați și nuanța atunci când mergeți la salon pentru a vă tunde, recomandăm un blond platinat, deoarece aceasta este una dintre cele mai căutate nuanțe ale tunsorilor din 2024. Aceasta dă un aer foarte boem, rafinat și elegant, nefiind însă recomandat persoanelor cu un ten palid.

Părul dumneavoastră vă va mulțumi ca urmare a acestei alegeri, deoarece vă va da un aer foarte cool și de actualitate, gata să primească complimente de la oamenii din jurul dumneavoastră. Trebuie să aveți mare grijă atunci când optați pentru o asemenea tunsoare și nuanță, deoarece combinația va fi destul de pretențioasă la început. Va avea nevoie de mai multe ședințe de întreținere a culorii și va trebui să oferiți o atenție sporită atunci când va veni vorba de aranjare și produsele de hairstyling pe care le veți folosi, pentru a nu provoca nicio reacție împotriva nuanței și a rezista cât mai mult!

 1. Tunsoare păr mediu cu un breton cu cărare pe mijloc

tunsoare 2024 cu carare pe mijloc

Există numeroase tipuri de breton însă cel cu cărare pe mijloc este, de fapt, unul fals. Acest lucru se datorează faptului că tunsoarea formată din acest breton este folosită de numeroase femei, fără a ști, de fapt, că au un breton. Bretonul cu o cărare pe mijloc este foarte des întâlnit, deși multă lume nu consideră că este un breton, deoarece sunt doar câteva șuvițe tăiate mai scurt comparativ cu restul părului.

Această tunsoare este foarte întâlnită mai ales în rândul femeilor care dețin un păr cu o lungime medie. Acest fapt se poate datora recomandărilor stiliștilor, care consideră că un astfel de „breton” este cel mai indicat pentru femeile care au un păr mediu, nici prea lung și nici prea scurt, pentru a se crea un efect deosebit. De asemenea, acest breton este foarte ușor de aranjat, fiind piesa de rezistență a multor femei pentru a cuceri alte persoane.

 1. Tunsori 2024 de tip bob drept

Tunsori 2024 de tip bob drept

Tunsoarea de tip bob drept este una dintre cele mai drăgălașe tunsori 2024 pentru doamnele și domnișoarele care doresc să adopta un stil cât mai relaxat, lejer, dar care, totodată, doresc să aibă parte de multe complimente din partea cât mai multor oameni. Acceastă tunsoare este foarte recomandată în special pentru persoanele care au o formă a feței rotundă, deoarece le pune în valoare trăsăturile feței și le conferă un aer foarte fresh și cool. De asemenea, bobul drept oferă o oarecare blândețe și sensibilitate persoanei care îl poartă, fiind una dintre cele mai apreciate tunsori în anul 2024!

Persoanele care optează pentru un bob drept vor avea parte de multe surprize plăcute în ceea ce privește această tunsoare și avantajele ei. Astfel, tunsoarea de acest fel va oferi cel mai bun avatanj, acela că este foarte ușor de întreținut. Nu este nevoie de prea multă atențe când vine vorba de aranjat, deoarece acest tip de tunsoare arată demențial atât în ceea ce privește un păr drept, cât și unul mai onludat sau chiar creț.

 1. Tunsoarea de tip păr mediu cu o porțiune rasă

par mediu si scurt intr-o parte

Tunsoarea cu o porțiune a părului ras, mai mare sau mai mică, în funcție de alegerea fiecărei doamne și domnișoare, este o alegere fericită, deoarece va oferi un aer foarte sofisticat, mai ales atunci când vă veți prezenta la diferite evenimente importante pe parcursul vieții. Este o tunsoare destul de controversată, mai ales atunci când porțiunea rasă este din ce în ce mai mare, aproximativ o treime din păr. Nu sunt puține cazuri când multe femei apelează la o porțiune de păr ras în proporție de jumătate, iar aceste femei dau dovadă de foarte mult curaj.

Deși este un mit faptul că această tunsoare folosită pe un păr de o lungime medie nu aduce foarte multă feminitate, opinia stiliștilor este una destul de favorabilă în ceea ce privește aspectul pe care îl conferă o asemenea coafură celor care o aleg. Dacă veți ști să stilizați și să combinați aspectul fizic cu atitudinea, veți deveni o doamnă foarte apreciată și stimată de toată lumea, mai ales datorită curajului și mândriei cu care veți purta această tunsoare. Nu trebuie să vă fie frică de necunoscut, deoarece este una dintre cele mai căutate tunsori ale anului 2024, un an în care trebuie să ne concentrăm atenția pe noi înșine, nu pe ceea ce cred alți oameni despre noi.

 1. Tunsoarea de tip bob cu breton pentru un păr scurt

Tunsoarea de tip bob cu breton pentru un păr scurt

Având în vedere faptul că tunsoarea de tip bob este una dintre cele mai populare tunsori 2024, trebuie să profităm de acest lucru și să îl aranjăm sau să îi dăm o mare varietate de forme și dimensiuni. Bobul poate fi o tunsoare perfectă atât pentru părul lung și mediu, cât și scurt. Nu trebuie să vă fie frică să optați pentru o asemenea tunsoare. Anul 2024 este potrivit pentru a vă face puțin curaj și a încerca un lucru nou pentru dumneavoastră, mai ales dacă ați fost, până acum, posesoarea unui păr lung.

Părul bob tuns scurt este unul controversat, dar ce se întâmplă atunci când mai adăugăm și un breton? Efectul va fi unul wow și veți căpăta multă încredere în dumneavoastră, mai ales dacă faceți un sacrificiu uriaș de a renunța la părul lung pe care l-ați avut de prea mult timp. Dacă nu sunteți convinsă încă, aruncați un ochi peste imagini și gândiți-vă cum ați arăta într-o asemenea postură. De asemenea, este foarte probabil să căpătați mai mult curaj și să deveniți o femeie și mai încrezătoare în forțele proprii!

 1. Tunsori 2024 în V pentru o lungime a părului medie

Tunsori 2024 în V

Tunsoarea în V este foarte populară în ceea ce privește doamnele și domnișoarele care au un păr mediu. Acestea sunt destul de favorizate când vine vorba de tunsori 2024, deoarece au o gamă foarte variată din care pot să încerce cu cea mai mare încredere. Dacă sunteți o deținătoare a unui păr cu o asemenea lungime, sunteți norocoasă, deoarece în anul 2024, tunsoarea în forma literei V va fi perfectă pentru dumneavoastră. Deși a fost purtată de-a lungul a mai mulți ani, și în acest an va atrage multe priviri și multe complimente.

Unul dintre avantajele pe care îl are această tunsoare este reprezentat de faptul că este ușor de aranjat și este potrivită pentru aproape orice tip de formă a feței. De asemenea, un alt avantaj pe care îl are această tunsoare este că va da un plus de feminitate, acest fapt datorându-se, în mare parte, lungimii pe care o veți avea. Forma literei V este foarte folosită pentru orice tip de lungime a părului, însă pentru părul mediu este, cu siguranță, cea mai preferată în rândul femeilor de toate vârstele.

 1. Tunsori 2024 păr scurt cu breton într-o parte

Tunsoare păr scurt cu breton într-o parte

Revenind din nou la una dintre cele mai interesante tunsori 2024, tunsoarea cu părul scurt, am constatat faptul că, împreună cu aceasta, este foarte la modă să fie adăugat și un breton dat într-o parte. Acesta oferă un efect wow, desprins din revistele de modă. Dacă veți opta pentru o astfel de tunsoare, veți inspira mai multe femei în ceea ce privește această alegere.

Bretonul este un element foarte adaptabil, care poate fi combinat în numeroase moduri și adăugat la o mulțime de tunsori. Este, de asemenea, o piesă de rezistență atunci când vine vorba de o tunsoare scurtă, deoarece dă impresia de mai mult volum, chiar dacă știți în sinea dumneavoastră că ați renunțat la o parte destul de mare a podoabei capilare. Totuși, dacă poate vă este frică să aduceți un plus de curaj în ceea ce privește tunsoarea și vă este puțin teamă să optați pentru un breton, este indicat să încercați prima dată un breton artificial, cu sistem de prindere, pentru a observa un posibil rezultat ca urmare a optării pentru un breton în tandem cu un păr scurt.

 1. Tunsoare pentru păr scurt de tip bob filat

Tunsoare pentru păr scurt de tip bob filat

Tunsoarea de tip bob reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru doamnele și domnișoarele care au un volum mare în ceea ce privește părul. De asemenea, reprezintă o provocare și din perspectiva faptului că persoanelor cu părul foarte dens nu li se recomandă o asemenea frizură, deoarece nu va avea un aspect ferm și reușit. Totuși, stiliștii au venit și de această dată cu o soluție pentru ca toate femeile care doresc o asemenea tunsoare să o poată încerca cu cea mai mare încredere. Astfel, cele care doresc o tunsoare de tip bob, pot apela la o tehnică de filare, de renunțare la o parte din păr prin filarea din foarfece.

Bobul filat este răspunsul pentru toate greutățile pe care le-au avut cele care nu au putut opta pentru o tunsoare de tip bob care va fi la modă și remarcată în topul celor mai atrăgătoare tunsori 2024.

 1. Tunsori 2024 de tip bros clasic

Tunsori 2024 de tip bros clasic

Tunsoarea de tip bros este una dintre cele mai întâlnite tunsori 2024 pentru doritoarele de un păr scurt cărora le este frică să încerce o tunsoare pentru părul scurt. Această tunsoare oferă feței un aer foarte rafinat, elegant și sensibil, care conturează toate trăsăturile feței într-un mod foarte frumos și unic.

Brosul clasic este una dintre tunsorile foarte des folosite, datorită faptului că nu se ține cont de o anumită formă tipică a feței, comparativ cu alte tipuri de bros care nu avantajează atât de mult unele tipuri de fețe. Este potrivit pentru femeile care nu doresc să petreacă foarte mult timp în fața oglinzii, deoarece acest tip de tunsoare se aranjează foarte ușor și repede.

 1. Tunsoare pentru părul mediu cu șuvițe-curcubeu

Tunsoare pentru părul mediu cu șuvițe-curcubeu

Șuvițele-curcubeu sunt foarte preferate de tinerele domnișoare, dar nici doamnele nu se dau la o parte atunci când vine vorba de o pată de culoare pentru tunsoarea lor. Astfel, dacă aveți o programare la un salon pentru a vă împrospăta tunsoarea și pentru a-i da din nou forma dorită, puteți apela la o combinație de șuvițe multicolore care sunt potrivite pentru orice lungime de păr, dar care sporesc intensitatea dacă este vorba despre un păr cu o lungime din ce în ce mai scurtă.

Părul mediu este o variantă bună atunci când nu doriți să depuneți prea mult efort și să investiți mult prea mulți bani în produse de styling pentru a aranja părul lung, dar doriți să fiți puțin mai feminină decât femeile care dețin o tunsoare scurtă. Astfel, părul mediu poate fi îmbinat cu multă delicatețe cu niște șuvițe de tip curcubeu, multicolore și pline de vitalitate. Este o tunsoare specifică vârstei adolescenței, o vârstă unde puteți experimenta și încerca tot felul de lucruri noi, fără ca locul de muncă să reprezinte, poate, o piedică în acest sens. Totuși, dacă doriți să apelați doar la câteva culori ale curcubeului, este o decizie destul de bună, însă trebuie să fiți atente și să combinați culori din același ton, precum galben, portocaliu și roșu.

 1. Tunsori 2024 tip cascada

Tunsori 2024 tip cascada

Tunsoarea de tip cascadă este, de departe, una dintre cele mai elegante și nobile tunsori 2024 la care poate apela o femeie atunci când se simte lipsită de vreo idee în ceea ce privește noile tendințe ale tunsorilor. Astfel, această tunsoare vine în întîmpinarea acestor doamne și domnișoare, prezentând un model perfect pentru activitățile zilnice, dar și pentru cele mai frumoase și importante evenimente. Este o tunsoare foarte elegantă și stilată care se va regăsi, bineînțeles, în topul celor mai atrăgătoare tunsori pentru anul 2024!

Tunsoarea de tip cascadă este recomandată pentru orice tip de lungime de păr însă pentru părul mediu sau lung prezintă niște avantaje mult mai mari comparativ cu cel scurt. Astfel, părul lung tuns cascadă este foarte la modă și căutat, datorită faptului că este foarte ușor de aranjat, fiind posibile nenumărate variante. Puteți alege, pentru un look simplu și clasic, în același timp, o coadă de cal, care se va potrivi mănușă cu această tunsoare.

 1. Tunsoare de tip undercut

Tunsoare de tip undercut

Tunsoarea de tip undercut se înscrie, firește, în rândul celor mai curajoase tunsori 2024. Acest lucru se datorează forței care este inspirată prin această tunsoare, iar ca urmare a acestui fapt, femeile care optează pentru acest stil sunt foarte îndrăznețe să se afișeze în public cu o asemenea tunsoare care este considerată a fi specifică bărbaților.

Deși multă lume consideră această tunsoare destul de ciudată și nefeminină, doamnele și, mai ales, domnișoarele care au apelat la o astfel de tunsoare se declară complet mulțumite. Stiliștii recomandă această tunsoare femeilor puternice, dar și celor care doresc să capete mai multă încredere în forțele proprii! Acest tip de tunsoare ar trebui să fie aleasă de cât mai multe femei în anul 2024, deoarece va reprezenta un nou început, dincolo de prejudecăți și aparențe.

 1. Tunsoare cu un tip de breton alungit

Tunsoare cu un tip de breton alungit

Tunsoarea de tip breton alungit este una dintre cele mai preferate tunsori 2024, deoarece femeile, dar și bărbații, o consideră foarte atrăgătoare. Este un tip de tunsoare care scoate în evidență cele mai gingașe trăsături ale feței, iar părul are un rol important, deoarece le modelează în așa fel încât să se creeze un aspect cât mai plăcut, folosindu-se mai multe elemente îmbinate la un loc.

Tunsoarea de tip breton alungit este cea mai recomandată pentru persoanele care au un format al feței de tip oval sau rotund, fiind de evitat pentru femeile cu un format al feței mai lung. Astfel, bretonul alungit va putea fi foarte popular, deoarece numărul femeilor ce corespund acestor cerințe este unul foarte mare! De asemenea, unul dintre avantajele supreme de care dispune acest breton este reprezentat de faptul că se poate aranja foarte ușor, comparativ cu majoritatea tipurilor de bretoane, precum cel drept, rotunjit, sau chiar filat, indiferent dacă este simplu sau pe o parte.

 1. Tunsori 2024 păr mediu cu șuvițe brunete

Tunsoare păr mediu cu șuvițe brunete

Șuvițele brunete sunt, de departe, unele dintre cele mai elegante schimbări de look care pot avea loc în ceea ce privește o femeie. Acestea se pot aplica pe diferite lungimi de păr, inclusiv pe un păr de o lungime medie, potrivit pentru doamnele și domnișoarele care apelează la cea mai „smart” tunsoare în ceea ce privește perspectiva lungimii, deoarece este situat într-un echilibru perfect, nici prea scurt, nici prea lung, fiind foarte ușor de întreținut, dar și având o gamă destul de variată pentru a-l aranja.

Dacă aveți părul destul de deschis la culoare sau, pur și simplu, doriți să vă accentuați anumite șuvițe cu o nuanță mai închisă, brunetul este foarte sexy și va fi foarte la modă în ceea ce privește combinațiile de culori pentru tunsorile din anul 2024! Femeile brunete sau chiar cele care dețin astfel de șuvițe sunt foarte sexy și dau dovadă de multă forță și încredere, fiind unele dintre preferatele domnilor în ceea ce privește caracterul. De asemenea, dacă doriți să apelați pentru o astfel de tunsoare ce include șuvițele, cel mai indicat este să consultați un stilist prima dată, deoarece s-ar putea ca această culoare să nu corespundă trăsăturilor dumneavoastră fizice și să creeze un efect vizual pe care, în mod sigur, nu îl doriți.

 1. Tunsoarea de tip bob în scări

Tunsoarea de tip bob în scări

Atât tunsoarea de tip bob, cât și tunsoarea în scări au fost și sunt la modă în continuare, iar ambele se vor găsi în topul celor mai apreciate tunsori în anul 2024. Dacă amândouă sunt foarte populare și dau un aer fresh și cool, de ce să nu le combinăm? Astfel, tunsoarea de tip bob în scări este o tunsoare excepțională care pune în valoare trăsăturile feței și conferă un aspect plăcut din punct de vedere vizual. De asemenea, această tunsoare prezintă numeroase avantaje, printre care se include faptul că este foarte ușor de îngrijit.

Totuși, nu pot exista avantaje fără dezavantaje, iar acest fapt duce la concluzia că tunsoarea de tip bob în scări prezintă câteva dezavantaje. Cel mai mare dezavantaj este acela că tunsoarea de tip bob în scări poate fi destul de greu de aranjat, din cauza lungimilor inegale la care este supus părul de o lungime medie.

 1. Tunsori 2024 „pixie” cu o parte rasă

Tunsoare „pixie” cu o parte rasă

Tunsoarea „pixie” este una dintre cele mai recomandate tunsori 2024 atunci când vine vorba de doamne și domnișoare nonconformiste, cărora le place să fie rebele și care doresc să iasă din banalitatea la care suntem supuși toți dintre noi, uneori. Astfel, tunsoarea „pixie” cu o parte rasă este una dintre cele mai îndrăznețe tunsori pe care le poate alege o femeie în viața sa, indiferent de vârstă.

Dacă dumneavoastră credeați că această frizură este numai pentru domnișoare, acest lucru reprezintă un mit. Numeroase femei influente în viață, care se includ într-o categorie mai mare de vârstă, apelează pentru această tunsoare deoarece este una care le pune în evidență trăsăturile feței, dar care le și întinerește, tototdată. Însă, dacă aveți dubii în ceea ce privește această tunsoare, cel mai indicat este să cereți un sfat stilistului dumneavoastră preferat, pentru a nu face o greșeală pe care să o regretați mai târziu.

Așadar, dacă doriți să cunoașteți în avans cele mai noi tendințe în materie de tunsori 2024, precum și sfatul stiliștilor dacă doriți să adoptați o anumită tunsoare, sperăm că v-ați găsit tunsoarea preferată pe care să o alegeți, deoarece multe dintre acestea vor fi dintre cele mai fresh și cele mai căutate tunsori 2024!

Bine ați venit în anul părului „nu atât de scurt, nu atât de lung”, adică de lungime medie! Această tunsoare este perfectă pentru doamnele care nu își doresc păr nici prea lung, dar nici prea scurt…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news